×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Doktor Dinko Bagatin na prestižnoj edukaciji za augmentaciju grudi 07. veljača 2017.

Novosti

Doktor Dinko Bagatin na prestižnoj edukaciji za augmentaciju grudi

Jedan od najprestižnijih medicinskih centara u Ateni, nedavno je okupio i ugostio ponajbolje estetske kirurge iz cijeloga svijeta, uključujući i našeg doktora Dinka Bagatina.

Jedan od najprestižnijih medicinskih centara u Ateni, Athens Beverly Hills Medical Center, nedavno je okupio i ugostio ponajbolje estetske kirurge iz cijeloga svijeta, uključujući i našeg doktora Dinka Bagatina, na ekskluzivnoj edukaciji 'The Art of Breast Augmentation'. Intenzivne radionice bile su posvećene umjetnosti augmentacije, odnosno, povećanja grudi, a sve pod vodstvom doktora Dennisa C. Hammonda.

Dr. Hammond jedan je od najvećih autoriteta za estetske i rekonstruktivne operacije na grudima te autor najpoznatijeg atlasa za estetske operacije grudi 'Atlas of Aesthetic Breast Surgery'.

Ovo je jedna od najboljih edukacija više individualnog karaktera koja se održavala u vrlo malim grupama i gdje su se individualno, svakom sudioniku ponaosob, detaljno objašnjavali segmenti operacije povećanja grudi te kako postići najbolje rezultate. Kirurzi su imali prilike čuti sve o najnovijim trendovima, ali i inovacijama u svijetu estetike i implantata, te kroz praktičan rad napraviti  potrebna mjerenja koja prethode zahvatima, napraviti sam zahvat augmentacije i dobiti najbolji mogući rezultat.

Web-novosti_PB_848x364px_399

Uz vrlo opsežan i koristan teorijski dio kojem su prisustvovali, jednako je važna bila i međusobna razmjena iskustva prisutnih kolega kirurga. Raspravljalo se o metodama koje koriste ne samo kod povećanja grudi, već i kod smanjenja te podizanja.

Web-novosti_PB_848x364px_400

Zamolili smo našeg doktora Dinka Bagatina da nam u nekoliko riječi prenese svoje dojmove: 'Kroz ovu edukaciju dobio sam dodatne informacije i savjete koji će mi zasigurno pomoći u zahtjevnim estetskim i funkcionalnim operacijama poput one smanjenja grudi. Vrhunski stručnjak, doktor Hammond, nam je svima na jednostavan način, ali kroz svaki korak objasnio kako na njegov način doći do najboljeg mogućeg rezultata. Zasigurno jedna od najboljih edukacija kojoj sam imao prilike prisustvovati u svojoj karijeri!'

Uspješno položen završni ispit donio je našem doktoru još jedno službeno priznanje u karijeri te dva nova certifikat Europskog instituta za estetsku medicinu i operacije – jedan za napredno povećanje grudi te drugi za napredne operacije podizanja, smanjenje i podizanja te povećanja grudi. Čestitke doktoru Dinku!

Web-novosti_PB_848x364px_401

Ovo je samo dodatna potvrda kako u Poliklinici ulažemo u konstantnu edukaciju s ciljem pružanja najviše kvalitete usluge uz najbolje moguće rezultate. 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".