×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

I ovog prosinca dijelili smo zajedništvo, prijateljstvo i ljubav 20. prosinac 2019.

Novosti

I ovog prosinca dijelili smo zajedništvo, prijateljstvo i ljubav

S najvećim osmjehom na licu započeo je najveseliji mjesec u godini za Polikliniku Bagatin. Ova dugogodišnja tradicija ne veseli samo naše male i velike prijatelje, već i nas same.

Najveseliji mjesec započeli smo u Poliklinici za rehabilitaciju slušanja i govora Suvag. Sveti Nikola je podijelio igračke i slatke pakete našim malim prijateljima, a oni su za nas pripremili veselu priredbu koju smo nagradili velikim pljeskom. Ova tradicija nastavak je našeg dugogodišnjeg prijateljstva kojeg s puno ljubavi rado održavamo i ne mijenjamo za ništa na svijetu.

Suvag

U istom tonu nastavili smo na četvrtom izdanju humanitarne akcije Advent Run, gdje smo trčali protiv melanoma, u znak podrške radu Udruge za prevenciju tumora i drugih bolesti kože Zdravi pod suncem. Podržali smo humanitarnu akciju koja okuplja više od 3 000 sudionika iz čak 34 zemlje svijeta.

Cilj Advent Run-a ove godine je potaknuti građane, trkače i hodače na preventivne preglede madeža i brigu o koži. Nas je potaknulo da dijelimo ljubav, zajedništvo, svijest brige o zdravlju i - da čuvamo glave svih trkača!

Advent Run

Pobrinuli smo se da se sudionici ne prehlade na način da smo za sve osigurali kapice Djeda Božićnjaka koje su, na veliko veselje,  preplavile ulice grada Zagreba. Divno nedjeljno jutro proveli smo u zabavi, udahnuli svježeg jutarnjeg zraka i uživali u novom iskustvu zagrebačkog Adventa.

 

Naše veselje nastavili smo dijeliti i sa SOS Dječjim selom - Lekenik. Bogati dramski, glazbeni i animacijski program koji su za nas pripremili mladi umjetnici podržao je veliki broj naših zaposlenika.

Lekenik

Lekenik pruža brižan dom za svako dijete, a njihova priča je dobro poznata - u rekordna četiri mjeseca izgrađeno je 15 obiteljskih kuća za smještaj djece, zajedno s pratećim objektima i dječjim igralištem.

Osim onog najbitnijeg, topline doma, pružaju im se i edukativne i kreativne radionice, kulturni i sportski događaji te ih se uči o domaćinstvu u što se svake godine nanovo uvjerimo. Ovog Božića, osim slatkih paketa, odlučili smo im, zajedno s našim partnerima, pokloniti automobil kako bismo im dodatno olakšali svakodnevni rad i prijevoz te tako uljepšali njihove živote.

donacija Poliklinike Bagatin

Na listi Bagatin Djeda Božićnjaka su i dragi prijatelji Sanja i Mario, gluhoslijepe osobe koji nas inspiriraju svojim životnim pričama. Već dugi niz godina podržavamo ih novčanim prilogom i poklonima iznenađenja te im tako uljepšavamo nadolazeće blagdane.

Zajedništvo smo dijelili i sa štićenicima Centra za odgoj i obrazovanje Vinko Bek. Centar je specijaliziran za slijepe i slabovidne osobe, a učenici sudjeluju u brojnim manifestacijama, priredbama te brojnim putovanjima i izvan Hrvatske. On je ujedno i resursni centar za cijelu Hrvatsku, a misija Centra je razviti sposobnost korisnika do razine koja im omogućuje kvalitetan život.

Vinko Bek

Tamo su nas dočekali djeca i mladi Centra, a mi smo ih nagradili slatkim paketima. Prošle smo godine pripremili posebno iznenađenje za njih, automobil koji im je na pomoć oko svih svakodnevnih aktivnosti centra, a ove godine imamo posebne planove za njih koje ćemo vam uskoro otkriti!

Zahvaljujemo svima koji su doprinijeli da ovi blagdani budi puni radosti. Posebno moramo spomenuti udrugu 'Pomaganje je uvijek IN“, odvjetničko društvo Knezović, također naše vjerne i odane partnere, te poduzetnika Marjana Jakobca; vlasnika tvrtke Jakob d.o.o, koji su podržali humanitarne aktivnosti i omogućili da dijelimo radost, prijateljstvo, ljubav i zajedništvo. 

Osmijeh na licima, zagrljaj zahvalnosti i srce puno emocija, najljepši su pokloni koje smo dobili ovih blagdana!

Priključiti se našim pohodima te pomoći najpotrebitijima možete i vi! Uvijek ste dobrodošli u našu 'radionicu smijeha i veselja' i možete nam se pridružiti već sada u novim planovima. A možete i samoinicijativno. Odluka je na vama! Poklonite zagrljaj, osmijeh i ljubav…

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".