×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Definirajte figuru i uklonite masnoću uz VASER Lipo 03. veljača 2015.

Novosti

Definirajte figuru i uklonite masnoću uz VASER Lipo

Ultrazvučna liposukcija rješenje je za vas

Muče li vas određena područja vašeg tijela koja vam se čine neproporcionalnima? Niste jedini. Svatko želi izgledati i osjećati se najbolje što može. Od malih dorada do velikih transformacija, naš novi zahvat - VASER Lipo ultrazvučna liposukcija može vam pomoći u ostvarenju vaših želja. Ovaj revolucionarni zahvat uklanjanja masnog tkiva sigurna je alternativa tradicionalnoj liposukciji. Zahvat daje predvidljive rezultate bez teškoća, s brzim oporavkom i kratkim vremenom mirovanja. Ovim naprednim postupkom oblikovanja tijela mogu se precizno ukloniti neželjene masne naslage s vašeg tijela. Razvijen kako bi poboljšao tradicionalnu liposukciju, VASER Lipo koristi ultrazvučnu tehnologiju za oblikovanje tijela, precizno uklanjajući masne naslage bez da oštećuje okolno tkivo, postižući rezultate bez teškoća uz ubrzano zacjeljivanje.

S VASER Lipo ultrazvučnom liposukcijom možete postići zamjetne rezultate u samo jednom dolasku, a uz to, ova vrsta liposukcije klinički dokazano poboljšava zategnutost kože na tretiranim dijelovima tijela.

Definirajte figuru i uklonite masnoću uz VASER Lipo

Kako izgleda zahvat?

Zahvat se obično izvodi pod utjecajem lokalne anestezije uz upotrebu oralnog sedativa. Lokalna anestezija ubrizgava se na područje neželjenih masnih naslaga. Na tom području potom se gubi osjet, kao kod stomatologa, te se može pristupiti blagom ultrazvučnom tretmanu. Nakon lokalne anestezije, poznate i pod nazivom tumescentna anestezija, uvodi se ultrazvučna sonda VASER Lipo kojom se odvajaju i otapaju masne stanice. Masne stanice zatim se lako izvlače zajedno s tumescentnom tekućinom.

Prednosti ultrazvučne liposukcije:

 • Brzi oporavak naših klijenata
 • Manja potreba za lijekovima protiv bolova
 • Manji gubitak krvi
 • Smanjena potreba za ponavljanjem tretmana
 • Predvidljivi rezultati bez teškoća
 • Zatezanje kože
 • Povećana preciznost
 • Smanjeno fizičko umaranje
 • Masne naslage prikladne za tretman ubrizgavanja u lice ili tijelo

Transplantacija masnog tkiva

Još jedna dodatna pogodnost je da se nakon zahvata često masne naslage mogu transplantirati na drugo područje tijela, poput lica, grudi, stražnjice ili se koristiti za ispravljanje nepravilnosti od prethodne liposukcije. Neželjene se masne naslage pročiste i smjeste u male injekcije kako bi se ubrizgale u područja namijenjena za željenu transplantaciju. Prednosti ove tehnike presađivanja su u prirodi rezultata, dugotrajnosti i upotrebi masnih naslaga, koje su neželjene na određenom području tijela, dok su potrebne za oblikovanje i volumen na drugim dijelovima tijela.

Konzultacije su prvi korak prema zahvatu na kojima možete detaljno saznati sve o samoj operaciji, pripremi i vremenu oporavka. No, ako već imate pitanje za naše doktore slobodno nam pošaljite svoj upit putem online obrasca  ili nam se javite telefonski na 01/46 10 225. 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
 • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
 • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
 • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".