×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Davines - drugo ime za održivu ljepotu 20. travanj 2020.

Novosti

Davines - drugo ime za održivu ljepotu

Ponuda našeg Bagatin Medical Beauty Webshopa bogatija je za još jedan vrhunski svjetski brand za njegu kose, Davines. Davines je sinonim za ljepotu i održivost koja je povezana s prirodom i društvom čime dijelimo istu viziju.

Ideal ljepote kose i kože, koji funkcionira kroz održivost, vizija je koje se drži Davines od svojih početaka. Naime održivost ovog branda usko je povezana s odgovornošću koju imaju prema sebi, ljudima s kojima rade, klijentima i svijetu čime su blisko vezani uz viziju koju i sami godinama promičemo u radu Poliklinike Bagatin.

Davines

Održiva ljepota

Za Davines ideal ljepote nalazi se u ravnoteži između tvari i oblika, a ljepota u koju vjeruju temelji se na poštivanju individualnosti i slavljenju različitosti. Svojim idealima žele potaknuti ljude da se dobro brinu o sebi, o okruženju u kojem žive i stvarima koje vole spajajući tradiciju s inovacijama.

Ono što je „lijepo i dobro“ neraskidivo je povezano u vezi između unutarnje i vanjske ljepote, a drugačije bi se moglo nazvati i „održivom ljepotom“. A održiva ljepota drugi je naziv za Davines.

 

Eko pakiranja i održiva energija

U Davinesu vjeruju kako je način poštovanja prema klijentima i prirodi povezan ne samo s ekološki proizvedenim preparatima za kosu, nego i pakiranjem u kojem se nalaze. Zato se koriste minimalnom količinom materijala, a ako je moguće izbjegavaju vanjska pakiranja. Svi proizvodi pakirani su u materijal jednake vrste kako bi se mogli jednostavno odvojiti i reciklirati.

2006. godine cijela je tvrtka zamijenila fosilna goriva alternativnim energetskim izvorima kako bi se pozicionirali kao jedna od svjetski najpoznatijih „B Corp“ tvrtki.

 

Ekskluzivni proizvodi

Paletu proizvoda na Bagatin Medical Beauty webshopu čine samo provjereni i ekskluzivni brandovi vrhunske učinkovitosti, kao što je Davines, a koji nisu lako dostupni u drogerijama i parfumerijama. Težnja za napretkom i kvalitetom koju pružamo svojim klijentima potaknula nas je na uvođenje branda koji je u savršenoj ravnoteži prirode i učinkovitosti u koju sami vjerujemo.

 

OI linija – apsolutna ljepota

Najprodavanija i nagrađivana obitelj unutar Davines branda nosi naziv OI. Naziv dolazi od drevne istočnjačke ideje sklada kroz ravnotežu suprotnih sila. Ravnoteža se stvara između osjetila, višestruke koristi za kosu i kožu, ali i odmah vidljive pozitivne rezultate – već od prvog korištenja. Osim šampona, ulja i regeneratora, OI obitelj upotpunjava i vrhunski balzam za ruke.

proizvodi za kosu

Svi OI proizvodi sadrže ulje Roucou, koje je bogato antioksidansima, a daju izuzetan sjaj i mekoću bilo kojoj vrsti kose. Već nakon prvog korištenja, kosa je vidljivo mekša, lakša za češljanje, a OI balzam za njegu ruku čine kožu hidratantnom i zaštićenom. OI asortiman proizvoda posvećen je apsolutnoj ljepoti za sve tipove kose i kože.

 

Ove vrhunske proizvode koji imaju izvrstan učinak na kosu i kožu, a istovremeno čuvaju naš okoliš možete ekskluzivno pronaći na našem webshopu. Na raspolaganju su vam i naše besplatne online konzultacija na kojima možete saznati više o proizvodima za njegu kože.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".