×

POPUSTI ZA VALENTINOVO

Saznajte više

Nagrada za najbolju kampanju - idejaX 20. svibanj 2013.

Novosti

Nagrada za najbolju kampanju - idejaX

Dani komunikacija 2013. u Rovinju

Ovaj vikend u Rovinju, u Hotelu Lone održan je nacionalni festival Dani komunikacija. Festival je osmišljen kao centralno mjesto okupljanja domaćih marketinških profesionalaca i komunikatora iz područja tradicionalnog i digitalnog oglašavanja. Ovim festivalom objedinile su se dosadašnje manifestacije Effie i IdejaX na jednom mjestu uz podizanje razine kvalitete natjecanja i programskog dijela festivala. Sinergijom IdejeX i Effie-a želja organizatora bila je izgraditi ključno godišnje strukovno događanje u Hrvatskoj, koje će spojiti pozitivna iskustva i elemente ovih festivala i natjecanja.

Organizacijski odbor Dana komunikacija činili su Damir Ciglar, Jan Jilek, Dunja Ivana Togonal, Davor Bruketa, Rajna Cuculić, Ante Đorđević, Slaven Fischer, Anđela Buljan Šiber, Andrea Šumanovac i Nikola Žinić.

Naša Poliklinika u suradnji je  s reklamnom agencijom Bruketa&Žinić OM Zagreb pokrenula kampanju „Klikom do ljepote“ za zahvate korekcija nosa i povećanje grudi. Ovom smo kampanjom htjeli osobama koje razmišljaju o nekom estetskom zahvatu približiti našu struku na jedan posve drugačiji i zabavan način. Kampanja se sastoji od dinamičnih bannera/reklama za grudi i nos koji su se mogli pogledati  na portalima ZadovoljnaZdrava krava i Budi IN. Banneri su napravljeni od simbola i „smajlića“ koji su veoma popularni u virtualnom svijetu.

Za navedenu kampanju naša Poliklinika je, zajedno s reklamnom agencijom Bruketa&Zinic OM, osvojila prvo mjesto u kategoriji Moda, zdravlje, ljepota. Također, naša Poliklinika proglašena je među četiri najbolja oglašivača za ovu godinu.

Uz kampanju naša Poliklinika osmislila je i posebne stranice za grudi i nos na kojima su ukratko opisani zahvati i naša Poliklinika. Animirani video same kampanje možete pogledati ovdje. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za ove i druge zahvate slobodno nas nazovite telefonski na 01/46 10 225 ili nas kontaktirajte putem Emaila na info@bagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".