×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Budite fit do ljeta uz novitete iz našeg Centra za oblikovanje tijela 01. ožujak 2016.

Novosti

Budite fit do ljeta uz novitete iz našeg Centra za oblikovanje tijela

Široka ponuda tretmana i usluga za mršavljenje i redukciju celulita

Ana Begić Tahiri

Neporeciva je činjenica da starenjem sve teže održavamo tijelo čvrstim. Dijete iscrpljuju, a u 90% slučajeva gubimo kilograme tamo gdje najmanje želimo. U Centru za oblikovanje tijela naše Poliklinike možete pronaći najbolje, klinički dokazane tretmane, koji ne samo da će vam ekspresno skidati centimetre s trbuha, bokova i ruku, već će vam poslužiti i kao „triger“ za zdraviji život, i to sve bez boli, operacije i vremena oporavka.

Stručni tim medicinskih kozmetologa, pod nadzorom renomiranih općih i plastičnih kirurga, osmislit će najbolji program, tj. plan terapije prilagođen vašim potrebama, koji najčešće uključuje i kombinaciju tretmana, a koji će donijeti najbolje rezultate i ostvariti vaše želje.

Najbolja-ponuda-tretmana-za-oblikovanje-tijela

Novitet – najnovija generacija Med Contour tretmana

Među prvima u svijetu u svoju ponudu uveli smo NOVI Med Contour Multipower -  uređaj najnovije generacije u svojoj kategoriji, koji kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju, u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanja tijela, uklanjanja celulita i zatezanja kože lica i tijela. Inovativni Med Contour Multipower posjeduje 4 aplikatora: za uklanjanje masnih naslaga i razbijanje celulita “Body shape”, za zatezanje i učvršćivanje kože “Body shape & tight”, za limfnu drenažu i poseban aplikator za tretiranje kože lica “Face lifting”.

Med Contour Multipower

Novi aplikator  “Body Shape” odlikuje se većim ultrazvučnim sondama i osebujnim oblikom pomoću kojeg se vrlo jednostavno može djelovati u “borbi” protiv lokaliziranih masnih nakupina. Ovaj tretman djeluje na uzroke - razbija membranu masnih stanica i oslobađa njihov sadržaj, dok kod celulita razbija vezivna vlakna - što je osnova u uklanjanju celulita.

Zaokružena ponuda i individualni pristup

Oblikovanje tijela u našoj Poliklinici obuhvaća smanjenje obujma kritičnih područja, uklanjanje celulita i zatezanje kože najčešće uz pomoć neinvazivnih tretmana tijela – Med Contour Multipower tretmana, Zerona hladnog lasera i Venus Legacy multipolarne radiofrekvencije.

Zerona

Uz vrhunske tretmane imate i mogućnost napraviti Seca mBCA 515 medicinsku analizu sastava tijela te se posavjetovati s nutricionistom koji na bazi rezultata mjerenja može izraditi planove prehrane kako biste postigli najbolje i željene rezultate.

Nutricionističko savjetovanje

Program za prevenciju debljine i pretilosti

Još jedan novitet u našoj ponudi je i program za prevenciju debljine i pretilosti s ozbiljnim i multidisciplinarnim pristupom. Program za suzbijanje debljine i pretilosti je siguran, zdrav i dugoročno uspješan sustav koji kombinira sva raspoloživa sredstva. On objedinjuje osobnu prehrambenu procjenu, uvažava ukupni zdravstveni status, nudi individualno izrađen plan mršavljenja i osobni sustav prehrambenih mjera, procjenu i prilagodbu fizičke aktivnosti po fazama mršavljenja za svakog pojedinca, edukaciju o prehrani i mogućnostima uspješnog svladavanja osjećaja gladi. Program uz navedeno uključuje i dugoročnu potporu i praćenje.

Nutricionističko savjetovanje

Glavni cilj našeg Centra za oblikovanje tijela nije samo gubitak centimetrara i proljepšavanje, već i poticanje zdravijeg životnog stila! Ako vas zanima više informacija o našim uslugama i tretmanima slobodno nas kontaktirajte telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@bagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".