×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Brz, jednostavn, dugotrajan i neinvazivan Face Lifting u samo 60 minuta! 02. travanj 2014.

Novosti

Brz, jednostavn, dugotrajan i neinvazivan Face Lifting u samo 60 minuta!

Silhouette Soft konci za lifting lica

Silhouette Soft je novi tretman za lice kojeg možete napraviti u Vašoj pauzi za ručak, a koji daje iznenađujuće rezultate. Silhouette Soft konci za lifting lica imaju dvostruki preklapajući učinak podizanja i regeneracije djelovanjem dvosmjernih resorptivnih niti. Proizveden u SAD-u, Silhouette Soft razvijen je na osnovi šestogodišnjeg iskustva upotrebe suspenzijskih niti u rekonstruktivnoj i estetskoj kirurgiji.

Od sada ovaj tretman možete pronaći u našoj paleti usluga tretmana za lice. Silhouette Soft tretman se može koristiti kao samostalan tretman ili u kombinaciji s već poznatim dermalnim filerima i Botoxom. Ukoliko se odlučite na kombinaciju tretmana, rezultat neće biti samo lifting efekt, već i osvježeno, i regenerirano lice.

Silhouette Soft je tehnološka inovacija koja omogućava muškarcima i ženama ono što do sad niti jedan tretman nije, a na tako jednostavan način: oblikovano lice, obnovljen obujam i smanjene bore, sve u samo 60-minutnom tretmanu u ambulanti naših doktora uz vidljive rezultate do 18 mjeseci.

Tko je kandidat za ovaj tretman?

Najbolji kandidati za Silhouette Soft konce za lifting lica su ljudi od 35 godina starosti, dobrog fizičkog stanja, s razumno normalnom debljinom kože. Dobar kandidat za Silhouette Soft bit ćete i ako ste se već podvrgnuli kirurškom podizanju lica, no ponovno vam se javila obješenost kože.

Silhouette Soft konci za lifting lica
Silhouette Soft konci za lifting lica

Dva učinka ovog tretmana

Učinak podizanja je trenutan i nenametljiv te je rezultat podizanja tkiva za vrijeme namještanja niti. Nakon umetanja niti, doktor lagano pritišće tretirano područje i na taj način oblikuje površinu kože te ju čini vidljivo zaglađenom.  

Učinak regeneracije je postepen i prirodan: polilaktična kiselina (PLA), osnovni sastojak niti, je polimer poznat na polju medicine već godinama (konci, ortopedski štapići, šarafi i čavlići za frakture kostiju izrađeni su od PLA). Razlog tome je što je taj polimer posebno biokompatibilan s ljudskim bićima te ujedno biorazgradiv. Nakon umetanja niti, poliaktična kiselina djeluje na dublje slojeve kože i prirodno stimulira tijelo na proizvodnju vlastitog kolagena. To djelovanje, koje se nastavlja kroz vrijeme, pomaže u povećanju volumena obješenog područja kože i postepeno prirodno obnavlja oblik lica.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za Silhouette Soft tretman ili se želite odmah naručiti na tretman ili konzultacije slobodno nas nazovite telefonski na 01/4610 225 ili nas kontaktirajte putem Emaila na info@bagatin.hr. Na tretman se možete naručiti i online

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".