×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Božićna donacija Udruzi „SVE za NJU" 18. prosinac 2014.

Novosti

Božićna donacija Udruzi „SVE za NJU"

Poliklinika Bagatin podupire Udrugu žena oboljelih i liječenih od raka dojke

Već dugi niz godina, Poliklinika Bagatin je partner koji podržava Udrugu „SVE za NJU" kroz razne oblike suradnje. Naši doktori održavaju za sve članove udruge seminare na temu rekonstrukcije dojki, a jednom godišnje jedna članica dobije priliku na besplatnu rekonstrukciju grudi u našoj Poliklinici. Kako bismo dodatno razveselili naše prijateljice iz Udruge, ovaj Božić smo odlučili donirati 5.000 kuna te na taj način poduprijeti sve aktivnosti Udruge.

Rak dojke još uvijek je na prvom mjestu fatalnih zloćudnih bolesti za žene, i broj oboljelih se svake godine drastično povećava. Jedini način ozdravljenja u slučaju raka dojke njegovo je rano otkrivanje. Prepozna li se u početnoj fazi potpuni oporavak je gotovo siguran.

Božićna donacija Udruzi „SVE za NJU"

Kako bi osvijestile javnost Udrugu „Sve za nju“ su 2008. godine osnovale tri fantastične žene - Vesna Andrijević Matovac, Almenka Balenović i Bojana Benović. Vesna je bila ta koja je udarila temelje i snažno usmjerila aktivnosti Udruge i kao njezina prva predsjednica realizirala nekoliko ključnih kampanja koje su omogućile osnivanje Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka i njihovim obiteljima.

U proteklim godinama Udruga je postigla veliki napredak u smislu povjerenja i ugleda kod žena oboljelih od raka, stručnjaka i institucija. Primarna aktivnost Udruge je organizacija psihosocijalnih programa za oboljele i liječene žene, pružanje stručne psihološke pomoći, informacijske podrške, pravne pomoći itd. Osim aktivnosti Centra, Udruga je tijekom cijele godine angažirana u različitim kampanjama kojima je cilj osvještavanje žena o važnosti prevencije i pružanja podrške oboljelima. U tom dijelu promiču i nacionalne programe za rano otkrivanje raka, ali se često ciljano usmjeravaju s porukama prema mlađim ženama koje nisu obuhvaćene mamografskim probirom.

Želja nam je da se ovim poklonom dodatno poradi na motivaciji žena da krenu na preventivne preglede čime će smanjiti mogućnost oboljenja i nepravovremene reakcije. 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".