×

20% popusta na tretmane lica

Saznajte više

Blagdansko vrijeme darivanja u Poliklinici Bagatin 21. prosinac 2018.

Novosti

Blagdansko vrijeme darivanja u Poliklinici Bagatin

Svi zaslužuju imati sretan Božić!

U Poliklinici Bagatin željno iščekujemo prosinac tijekom cijele godine. Za nas je to razdoblje u kojem imamo priliku oplemeniti svoje srce te tradicionalno posjetiti i družiti se s našim velikim i malim prijateljima.

 

Blagdansko vrijeme darivanja

Svoje prosinačko putovanje započeli smo u Poliklinici za rehabilitaciju slušanja i govora - Suvag. Kako bismo izmamili osmijehe na lica našim omiljenim malim prijateljima, zajedno sa Svetim Nikolom uputili smo se napuniti njihove čizmice koju su marljivo očistili. Dobiti poklon prema željama znači neopisivu sreća na njihovim licima! A naša sreća bila je još veća nakon njihove predstave koja nas je potpuno oborila s nogu svojom radošću i toplinom.

 

Blagdansko vrijeme darivanja

Još jedna božićna svečanost bila je pred nama, ona u SOS Dječjem selu - Lekenik. Njihovi voditelji i štićenici te naša peteročlana obitelj ugostili su nas u svojim prostorijama te počastili pjesmom koja je zagrijala srca svih prisutnih. Najdraža božićna predstava na koju idemo svakako je ona njihova jer svi aktivno sudjeluju i maksimalno se trude kako bi svojim ulogama udahnuli živote. Naravno, mi kao pravi gosti nismo došli praznih ruku, već smo ih tradicionalno darivali s najslađim paketima.

 

Ove smo godine odlučili otići korak dalje i zajedno sa svojim partnerima zaokružiti ovu božićnu bajku. SOS Dječjem selu Ladimirevci poklonili smo novi automobil koji im je prijeko potreban za prijevoz djece na terapije, školske obveze, nastupe unutar Lijepe Naše. Ovdje posebno moramo spomenuti udrugu Pomaganje je uvijek IN te Odvjetničko društvo 'Knezović & Partneri' bez kojih ovaj san ne bi bilo moguće odsanjati.

 

Blagdansko vrijeme darivanja

Nismo zaboravili ni na naše dugogodišnje prijatelje, Sanju i Maria, gluhoslijepe osobe koje nas iz godine u godinu inspiriraju i nadahnjuju svojim životnim borbama i pobjedama. Simbolična donacija od 5000 kuna naš je tradicionalni poklon njima kao vjetar u leđa i podrška.

 

Blagdansko vrijeme darivanja

I za kraj, sa zadnjima danima Adventa, imali smo čast posjetiti štićenike Centra za odgoj i obrazovanje Vinko Bek. Tamo smo ušli u njihov mali svijet mašte kroz razne izvedbe i nastupe koje su marljivo pripremali cijelu godinu, a za njih smo pripremili posebno iznenađenje, još jedno novo vozilo prijekopotrebno za svakodnevni rad i prijevoz za potrebe centra.

 

Blagdansko vrijeme darivanja

Zahvaljujemo se svim sudionicima i partnerima koji su se zajedno s nama ukrcali u ovo naše božićno putovanje u nadi da smo uspjeli izmamiti sreću i plemenitost, kao i potaknuti humanitarno djelovanje među našim pratiteljima i prijateljima!

Čestit i blagoslovljen Božić vam želimo! Dijelite sreću!

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.