×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Bili smo na World Medical Tourism kongresu u Los Angelesu 10. listopad 2017.

Novosti

Bili smo na World Medical Tourism kongresu u Los Angelesu

Ovogodišnje 10. jubilarno izdanje World Medical Tourism & Global Healthcare Congressa u Los Angelesu, čiji smo bili ponosni zlatni sponzor, zatvorilo je svoja vrata. 

Predstavnici Poliklinike Bagatin, ravnatelj Ognjen Bagatin, izvršni direktor Bojan Pintarić i voditeljica odjela medicinskog turizma Tea Hitner predstavili su Hrvatsku kao novu top destinaciju za zdravstveni turizam te Polikliniku Bagatin kao vrhunskog pružatelja usluga za domaće i inozemne klijente.

Web-novosti_PB_848x364px_558

Uloga zlatnog sponzora, reprezentativan izložbeni prostor te predavanja i paneli ravnatelja Ognjena Bagatina, osigurali su nam odličan imidž i prepoznatljivost.

Vlastitim predavanjem na temu 'Bringing more visibility to your medical travel brand' kao i sudjelovanjem na panelu na temu 'Health Googlocity: The Ins and Outs of the Marketing Health and Wellness' okupljenima je predstavljena uspješna priča Poliklinike Bagatin te važnost originalnog sadržaja, video formata, online vodiča, blogova i komunikacije na društvenim mrežama što svakodnevno radimo.

Ognjen

Tijekom trodnevnog trajanja kongresa imalo se prilike čuti više od 150 govornika koji su iznijeli svoje mišljenje o različitim temama i trendovima u industriji medicinskih putovanja i pružanja zdravstvenih usluga internacionalnim klijentima.

Jedan od glavnih trendova koji se spominjao je razvoj telemedicine, točnije, pružanje zdravstvenih usluga na daljinu.

Na ovaj način smanjuje se mogućnost gubitka pacijenata zbog udaljenosti te se mijenja tradicionalni način pružanja zdravstvenih usluga dovodeći pacijente i liječnike specijaliste licem-u-lice bez obzira na to da li su međusobno udaljeni stotinama kilometara ili odmah iza ugla.

Naš partner i velika podrška, kako na ovom tako i u ostalim međunarodnim projektima, je Turistička zajednica grada Zagreba s kojima smo dijelili izložbeni prostor. Uz nas, kao predstavnici Lijepe naše bili su i predstavnici HTI Conference for Medical Tourism koja sljedeće godine dolazi u Zagreb i održat će se pod snažnim sponzorstvom Poliklinike Bagatin. 

Nadalje, dio hrvatske delegacije bila je gospođa Maja Rendulić iz agencije RexRea te gospođa Leila Krešić-Jurić, direktorica sektora za turizam unutar Hrvatske gospodarske komore koja je ujedno bila i moderator na jednom od održanih panela 'Built to Last: Sustainable Health Tourism Strategies for any Destination'.

Web-novosti_PB_848x364px_555

O jačini ovog kongresa govori i prisutnost najvećih svjetskih imena. Neke od klinika koje su nas okruživale bile su Cleveland Clinic, jedna od najboljih i najpoznatijih multi-specijaliziranih klinika u svijetu, kao i Johns Hopkins Medicine, vodeći zdravstveni sustava u SAD-u.

Među ostalih 200 izlagača našle su se redom vrhunske međunarodne klinike, facilitatori, osiguravajuća društava, putničke agencije te posrednici za medicinska putovanja.

Prema službenim brojkama, kongres je posjetilo preko 2000 posjetitelja, a mi ponosno možemo reći da Hrvatska, uz činjenicu da je 'neotkriveni dijamant' u industriji zdravstvenog turizma, više ne predstavlja nepoznanicu u geopolitičkom smislu, odnosno, nije etiketirana kao mala zemlja Srednje Europe.

Većina uzvanika s kojima smo imali priliku razgovarati ili je već posjetila Hrvatsku ili smo im na 'to do' listi za njihovo sljedeće putovanje.

Web-novosti_PB_848x364px_556

Puni dojmova i informacija kako to rade najbolji, novih saznanja o tome kako unaprijediti naše poslovanje i postati još bolji u ovome što radimo, s obnovljenim partnerskim odnosima te, još važnije, bogatiji za nove kontakte i poznanstava na temelju kojih već izgrađujemo nove poslovne odnose, ustrajno idemo dalje.

Već sljedeći mjesec Hrvatsku, Zagreb i Polikliniku Bagatin predstavljamo na još jednom prestižnom eventu za razvoj medicinske industrije koji će se održati u Abu Dhabiju. Na International Travel Weeku, u sklopu kojega se održava Medical Travel Summit, Poliklinika Bagatin predstavit će se u istom sastavu, u vrlo važnoj ulozi platinastog sponzora.

Web-novosti_PB_848x364px_559

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".