×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Besplatne konzultacije za oblikovanje tijela 12. veljača 2014.

Novosti

Besplatne konzultacije za oblikovanje tijela

Izaberite između 3 najbolja rješenja uklanjanja masnih naslaga i tvrdokornog celulita

Besplatne konzultacije za oblikovanje tijela

U Poliklinici Bagatin u narednih mjesec dana nudimo Vam besplatne konzultacije za neinvazivno oblikovanje tijela. Na konzultacijama će Vas pregledati naši specijalisti koji su stručno istrenirani za sve tretmane oblikovanja tijela, kao i za tretmane laserom i tretmane lica. Konzultacije u Poliklinici Bagatin odrađuju se s povjerenjem i naši specijalisti su tu da Vam odgovore na sva pitanja ili brige koje imate.

Za vrijeme konzultacija u potpunosti ćete nas upoznati s Vašim navikama, a mi ćemo Vam preporučiti najbolji tretman ili idealnu kombinaciju tretmana za Vas. Konzultacije u prosjeku traju do 30 minuta, a nakon konzultacija, klijenti mogu započeti s programom prilagođenim samo za nju ili njega.

Besplatne konzultacije za oblikovanje tijela

Svi tretmani se održavaju u opuštajućim prostorima naše moderno i stilski uređene Poliklinike u Green Gold Toweru te se koristimo samo sa najmodernijom tehnologijom i protokolima. Naši specijalisti Vas također mogu uputiti i u odgovarajuću brigu i njegu kod kuće te Vam preporučiti proizvode s kojima ćete održavati dobivene rezultate.

Rješenja za različite ukuse

Zerona je dokazano najbolji i najsigurniji neinvazivni laserski tretman oblikovanja tijela na svijetu, što potvrđuje i činjenica da je odobren od strane najrigoroznije agencije za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja – FDA. Zerona tretman jedini u svijetu posjeduje FDA odobrenje i za uklanjanje masnih naslaga, i za uklanjanje celulita. Postupak se oslanja na laser proizvođača Erchonia koji emulgira neželjene tjelesne masnoće, koje potom napuštaju tijelo prirodnom detoksifikacijom.  Zerona tretman efektivno uklanja lokalizirano masno tkivo i tvrdokorni celulit bez negativnih nuspojava te pruža klijentu sigurnu alternativu kirurškim metodama. Zerona tretmani su 100% neinvazivni i ne uzrokuju modrice, niti ogrebotine. Tokom tretmana nema osjećaja nelagode i odmah nakon tretmana možete nastaviti s uobičajenim dnevnim aktivnostima. Tretmane je potrebno raditi svaka dva dana, u trajanju od dva tjedna.

Besplatne konzultacije za oblikovanje tijela

Med Contour tretman oblikovanja tijela namijenjen je preoblikovanju tijela i dubinskom uklanjanju celulita. Radi se o inovativnoj kombinaciji nekoliko metoda koje su se pokazale uspješnima tijekom godina. Ovdje zajedno djeluje snaga ultrazvučne terapije, limfne drenaže i vakuma. Na površini kože neće biti nikakvih posljedica, a tretman je potpuno bezbolan. Njegovu učinkovitost pokazuje i FDA odobrenje za uklanjanje celulita. On iz tretmana u tretman otapa masne stanice, potiče njihovu eliminaciju iz organizma, preoblikuje tijelo te eliminira celulit. Nema rezova, boli ni oporavka, a rezultat je zategnuto i oblikovano tijelo.

Besplatne konzultacije za oblikovanje tijela

Limfnu drenažu u Poliklinici Bagatin obavezno preporučamo našim klijenticama koje dolaze na tretmane oblikovanja tijela Zerona i Med Contour te žele postići još bolje efekte. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari te ih izbacuje iz tijela. Naime, upuhivanjem zraka stvara se pritisak na određene dijelove tijela, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina natrag u krvotok. Tako se smanjuje opseg trbuha i bokova, stvara se ravnoteža protoka hranjivih tvari i kisika, poboljšava cirkulacija i sprječava upala vena.

Besplatne konzultacije za oblikovanje tijela

Ukoliko niti jedno od ponuđenih rješenja ne odgovara Vašim potrebama, na drugoj lokaciji u samom centru grada, naši doktori plastične kirurgije, mogu Vam ponuditi i kirurške metode uklanjanja masnog tkiva – liposukciju i abdominoplastiku.

Također, u Poliklinici Bagatin možemo Vam preporučiti dodatke prehrani ili posebnu prehranu koja može doprinijeti cijelom procesu gubljenja centimetara u obujmu. REVIDERM Skinside Body Contouring dodaci prehrani spoj su esencijalnih nutrijenata koji ubrzavaju metabolizam i učvršćuju kožu što dovodi do boljeg izgleda tijela. Osnova prehrane Nupo je zamjena svakodnevnih obroka niskokaloričnim proizvodima koji sadrže uravnotežen omjer bjelančevina, ugljikohidrata i masti, ali i vitamina, minerala i elemenata u tragovima.

Lokalizirane masne naslage i tvrdokorni celulit od sada mogu biti Vaša prošlost! Ukoliko Vas zanima više detalja o našim tretmanima oblikovanja tijela ili se želite odmah naručiti na besplatne konzultacije nazovite nas na 01/46 10 225, rezervirajte svoj termin online ili nam pišite na info@bagatin.hr.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".