×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

BOŽIĆNO DARIVANJE POLIKLINIKE BAGATIN 22. prosinac 2017.

Novosti

BOŽIĆNO DARIVANJE POLIKLINIKE BAGATIN

Tiho na prstima, s prvim danima prosinca, Sveti Nikola krenuo je u svoje pohode po svijetu. Dobru djecu već stoljećima obilazi i nagrađuje ih malenim poklonima u njihovima čistim cipelicama. 

Zaslužene darove dječji najomiljeniji svetac uručio je i mališanima u Poliklinici za rehabilitaciju slušanja i govora Suvag. Ovoga puta djelovao je u tandemu sa Svetim Nikolom Poliklinike Bagatin.

Tako su se njih dvoje dogovorili da će ovaj potonji osigurati poklone za svu dječicu i njihove tete i dostaviti ih na svečanu predstavu mališana.

Uz omiljene dječje stihove, zanimljiv igrokaz, puno plesa i veselja, podijeljeni su i svi pokloni koje smo im donijeli. Osmijeh i vriska odjekivali su prostorijama Poliklinike Suvag, a naša je srca i srca naših partnera iz udruge 'Pomaganje je uvijek IN' te Konzuma, ispunila neopisiva radost i toplina. 

Web-novosti_PB_848x364px_602

Naša sljedeća postaja bila je SOS Dječje selo Lekenik. Dočekalo nas je drago lice voditeljice Sela, gospođe Varge, i naši najdraži mali prijatelji Nika, Leon, Tea, Alan i Alani skupa sa svojom mamom i tetom.

Kao pravi domaćini ugostili su nas u svojoj kući na kavi i kolačima, mi smo kao pravi gosti i dugogodišnji prijatelji došli s punim rukama slatkih poklona, a nakon toga smo svi zajedno krenuli put Društvenog centra na najvažniji događaj u godini – božićnu predstavu u kojoj glume štićenici i prijatelji Sela. 

Web-novosti_PB_848x364px_597

Naravno da se tražilo mjesto viška jer svi partneri koje smo okupili oko ovoga humanitarnog projekta nisu stali u prve redove. Zadatak je bio prikupiti novčani iznos dostatan za režijske troškove kuće naše fantastične petorke i to za cijelu sljedeću godinu.

S velikom željom da im to i omogućimo, ove smo godine dali svoju novčanu donaciju i pozvali naše partnere da učine isto: Knezović i partneri, Ewopharma, Revelo, Cell of Future, Keser dentalni laboratorij, Kris Derma, Konzum, Labud, Fidestum i Studio perspektiva

Naravno, ovim putem vas pozivamo sve da svojim uplatama potpomognete rad SOS Dječjeg Sela Lekenik! IBAN broj je HR5624020061100071558, a sve dodatne informacije možete naći na njihovom web stranicama

Nos čini razliku! A pogotovo onaj crveni kojeg s ponosom nose Klaunovidoktori i na sebi svojstven način pomažu u liječenju najmlađih pacijenata u hrvatskim bolnicama. Klaunovidoktori u bolničkom okruženju otklanjaju pažnju od bolesti i straha, donose smijeh, životnu radost i igru.

Jednostavno, donose novi način komunikacije s djecom. Misija udruge CRVENI NOSOVI upravo je to - donositi radost, smijeh, nadu, vjeru i optimizam bolesnoj dječici u bolnicama, kao i starim i nemoćnim ljudima u staračkim domovima. A naša misija i ove je godine bila da podržimo rad njihove udruge kroz novčanu donaciju od 10.000 kn te da širimo glas o njihovim aktivnostima. 

Web-novosti_PB_848x364px_595

Zahvaljujući novčanoj potpori koju dobivaju, klaunovidoktori iz CRVENIH NOSOVA posjećuju dječje odjele sedam bolnica u Zagrebu (KBC Zagreb Rebro, KBC Zagreb Šalata, Kliniku za dječje bolesti Zagreb, KBC Sestre Milosrdnice, Dječju bolnicu Srebrnjak, Kliniku za tumore, Psihijatrijsku bolnicu za djecu i mladež) te KBC Rijeku, KBC Osijek, KBC Split, Opću bolnicu Zadar, Opću županijsku bolnicu Vukovar te Opću županijsku bolnicu Vinkovci. A tu su i domovi za starije i nemoćne osobe u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu.

Web-novosti_PB_848x364px_600

I ovog smo prosinca u našoj Poliklinici ugostili Sanju i Marija. I njih sigurno već znate iz naših priča! Sanja i Mario dvije su izuzetno inspirativne osobe, vrijedne divljenja, slušanja.

Oni su naši dugogodišnji prijatelji i naši heroji. Oboje su gluhoslijepe osobe što ih nimalo ne sputava u njihovim ostvarenjima i životu. Sanja Fališevac završila je Školu primijenjene umjetnosti i dizajna, odjel keramike i tehnike tkanja, a svoju umjetničku karijeru uspješno gradi u području kiparstva.

Mario Dolić je profesor-rehabilitator, završio je fakultet, volontira u hrvatskoj knjižnici za slijepe i predsjednik je udruge Pomaganje je uvijek IN. Donacija od 5000 kuna svakome od njih te vreće pune poklona naš je božićni dar od srca dan!

Web-novosti_PB_848x364px_601

I za kraj, s paljenjem zadnje adventske svijeće, posjetili smo štićenike Centra za odgoj i obrazovanje 'Vinko Bek'.  

Njihov poklon nama bila je već tradicionalna maštovita i dinamična predstava, a naš ovogodišnji poklon njima bila je kozmetika za najmlađe, uredski materijal za odjel odraslih i novi namještaja za dnevni prostor u kojemu štićenici provode svoje vrijeme, uče, druže se, vježbaju i pripremaju nove nastupe.

Naravno, Božić ne može proći bez slatkiša stoga je svakoga dočekala i vreća najdražih slastica. 

Web-novosti_PB_848x364px_596

Punih srca zahvaljujemo za svaki osmijeh koji smo dobili ovih dana, za svaki zagrljaj i lijepu riječ. Nema ljepšeg poklona! A vjerujemo i da su naši mali i veliki prijatelji jednako sretni. Pomaganje je uvijek IN stoga vas pozivamo da nam se pridružite i sljedeće godine u našim pohodima! 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".