×

Gratis dental pregled

Naručite se

Anti-age savjetovanje – sinergijski pristup pomlađivanju 08. listopad 2020.

Novosti

Anti-age savjetovanje – sinergijski pristup pomlađivanju

Mi u Poliklinici Bagatin vjerujemo u sinergijski pristup u svemu što činimo, pa tako i u pomlađivanju kože.

Kako bismo i dalje pružali samo najbolju uslugu svojim klijentima, osmislili smo ekskluzivno savjetovanje u kojem sudjeluju dva naša stručnjaka istovremeno. Estetski liječnik, stručnjak za pomlađivanje, u suradnji s medicinskim kozmetologom te sa svakim klijentom, ustvrdit će koja je anti-age problematika prisutna te na koji način će se ona efikasno, bezbolno i, što je najvažnije, uspješno reducirati ili ukloniti. Važno je napomenuti da estetski tim čine liječnici specijalisti iz područja dermatologije, otorinolaringologije te plastične kirurgije.

Dr. Jolanda Kanižaj Rajković

Kako bi naša koža što duže bila sjajna, zdrava i mladolika, potrebno je jednako djelovati na površinu kože kao i na njeno potkožje. Zato smo u svoju ponudu uveli novu uslugu – savjetovanje za pomlađivanje lica.

Dugogodišnjim radom s našim klijentima uvjerili smo se kako istinski djelotvoran pristup počinje s ljudskim faktorom, odnosno konzultacijama i savjetovanjima. Svaki naš klijent i klijentica su individualni i kao takvi trebaju imati i individualan pristup u rješavanju problematike koja ih muči. Pomlađivanje kože lica svakako je jedna od takvih komponenti.

Kome je namijenjeno savjetovanje za pomlađivanje lica?

Naime, ne stare svi jednako, niti su prilike kojima je koža bila izložena jednake, stoga treba poći pojedinačno i individualno. Općenito se 30-e godine smatraju kao početak zrelih godina, a zrelost se ponajviše odražava na koži. Nakon 35. godine života dolazi do prvih gubitaka kada, naime, elastična svojstva nestaju, a kolagena nam sve više nedostaje. Najčešće nakon 37. godine nastupa eksponencijalan pad proizvodnje kolagena i elastičnih vlakana  zbog čega se, u kombinaciji s vanjskim faktorima kojim smo konstantno bili izloženi, pojavljuju prvi vidljivi znakovi starenja. Stoga je ovo idealno vrijeme kada je potrebno razmišljati te intenzivno raditi na tome kako zadržati i povratiti mladenački izgled.

Anti age savjetovanje

Izražene bore na čelu, oko očiju ili izražen nabor na nosu, spušteni kapci, gubitak volumena u obrazima, povučena brada, usne koje su izgubile senzualnost, izražene nazolabijalne ili marionetne bore – sve to utječe na cjelokupni dojam i samopouzdanje. Kako bismo efikasno vratili sat unazad, potrebno je pronaći savršeno i zaokruženo rješenje koje će djelovati na željen izgled.

Važno je osjećati se i izgledati sretno

Primijetili ste da pretjerano opušten, bez volumena, umoran, tužan ili ljutit izraz lica dominira kada se pogledate u ogledalo, a da se pri tome tako ne osjećate? Ili vam je pak koža postala sivkasta i nepoželjnog izgleda, a asimetrije izražajnije nego ranije te biste htjeli vratiti atraktivan, mladolik i definiran izgled? Naši vam stručnjaci definitivno mogu pomoći.

Dr. Snježana Kramarić

Također, ako iste problematike želite prevenirati i čim duže zadržati svježe, mladenačko i sjajno lice – na pravom ste mjestu!

Kako izgleda savjetovanje?

Anti-age savjetovanje čini intiman razgovor u mirnom okruženju s najljepšim pogledom na Zagreb ili pak na bajkoviti Split iz prekrasnog hotela Dioklecijan. U ugodnom društvu naših stručnjaka za pomlađivanje moći ćete podijeliti svoje brige oko promjena koje su se dogodile na vašoj koži tijekom vremena.

Nakon razgovora, naši će stručnjaci za pomlađivanje osmisliti individualizirani plan za postizanje željenog izgleda svakog klijenta. Sinergija tretmana i usluga prema preporuci obuhvatit će niz minimalno invazivnih postupaka i neinvazivnih tretmana kako biste bili u sigurnim rukama koje daju rezultate.

Dr. Martina Šarec Ivelj

Tako se aplikacijom dermalnih filera u potkožje učinkovito vraća volumen lica, definiraju konture, ispravljaju asimetrije te brišu duboke linije, a vrhunski Renew Lift i laserski tretmani poput laserskog pomlađivanja ili frakcijskog skin resurfacinga, koji se nazivaju i 'nekirurškim faceliftom', zatežu kožu lica, otvaraju pogled i rješavaju nepravilnosti na površini kože.  

U ovoj kombinaciji, neinvazivni tretmani kao što su Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazija ili HydraFacial iz naše ponude za pomlađivanje poslužit će kao priprema kože za navedene tretmane, ali i kao završna njega kako bi se rezultati zadržali što duže, a vaše samopouzdanje bilo jednako kao desetljeće prije.

Uslugom savjetovanja pružamo samo najbolja rješenja za naše klijente jer se dobiva potpun, cjelovit pristup i s liječničke i s kozmetološke strane. Za konzultacije je predviđeno do sat vremena kako biste imali dovoljno vremena pojasniti koji su vaši ciljevi, ali i jednako tako da s našim stručnim timom pronađete zadovoljavajuće rješenje.

Dr. Zlatko Kljajić

Kako se naručiti?

Želite pružiti svojoj koži baršunast i mladenački izgled, no u moru brojnih opcija ne znate što izabrati kako biste postigli željeni rezultat, kontaktirajte nas i rezervirajte svoj termin!

Na anti-age savjetovanje o pomlađivanju kože možete se direktno naručiti ovdje, a sve dodatne odgovore o ovom savjetovanju, kao i ostalim novitetima u našoj ponudi, možete postaviti našem call centru na broj 01 4610 225 ili na info@bagatin.hr.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.