×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Adventska ponuda u Poliklinici Bagatin 26. studeni 2021.

Novosti

Adventska ponuda u Poliklinici Bagatin

Stigao nam je najljepši i posljednji mjesec u godini – mjesec ljubavi i darivanja; mjesec u kojem želimo razveseliti naše najbliže i staviti im osmijeh na lice; mjesec u kojem je potrebno počastiti i samog sebe za još jednu uspješno odrađenu godinu.

Tim povodom, po prvi put do sad, pripremili smo za vas adventsku ponudu s odličnim popustima iz područja estetske kirurgije, stomatologije, dermatologije i kozmetologije. Svaki dan od 1. do 23. prosinca na službenom Instagram profilu pratite aktualnu ponudu koju možete uplatiti tijekom adventskog perioda (do 23. prosinca).

Adventski kalendar Poliklinike Bagatin

Također, adventsku ponudu je moguće pratiti i putem naše web stranice gdje će vam biti dostupni i linkovi za online plaćanje blagdanskih usluga.

 

PROVJERITE PONUDU

  

Ugrabite naše najpopularnije usluge 2021. godine od tretmana za pomlađivanje lica i oblikovanje tijela za kojima su lude brojne svjetske zvijezde, a koji rade revoluciju u teksturi kože. 

Osim odličnih popusta, odlučili smo nagraditi i naše pratitelje. Od srijede, 1. prosinca, pratite objave na našem Instagram profilu jer oni s najkreativnijim odgovorima ulaze u izbor za glavnu nagradu - set tretmana u vrijednosti od minimalno 2000 kuna. Pravila nagradnog natječaja možete pronaći na linku.

Uljepšajte blagdane sebi i svojim bližnjima s najboljim ponudama iz svijeta estetske kirurgije, dermatologije, kozmetologije i stomatologije. Dočekajte s nama blagdane i odbrojavajte dane do Božića uz odlične popuste! 

Tretmane kupljene za vrijeme adventske ponude možete iskoristiti unutar 12 mjeseci od dana uplate. Za više informacija kontaktirajte nas na 01/4610 – 225 ili na info@bagatin.hr.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".