×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Zagreb info

ZDRAVLJE I LJEPOTA SU NAJBOLJI SUVENIR KOJI MOŽETE PONIJETI IZ ZAGREBA

Kada spojite brigu o zdravlju i ljepoti u moderno i vrhunski opremljenim prostorima u srcu jednog od glavnih gradova Europe, dobijete doživljaj koji zadovoljava i najviše zdravstvene i turističke kriterije i standarde.

Hrvatska

Hrvatska je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Europi te najpoželjnija zemlja za odmor što dokazuje kontinuirani rast broja turista iz godine u godinu. Fuzija bogate i raznolike prirode, očuvanog okoliša, kulturnog i povijesnog  nasljeđa te dugogodišnje turističke tradicije, posjetitelju nudi pravu pustolovinu i istinski doživljaj za sva osjetila. Osim odmora, Hrvatska nudi visokokvalitetnu zdravstvenu uslugu baziranu na stručnom osoblju i najnovijim tehnologijama u korak sa svjetskim trendovima s mogućnošću razvoja u jednu od najpopularnijih destinacija u Europi za zdravstveni turizam. 

Hrvatska

Zagreb

Grad Zagreb, glavni grad Republike Hrvatske, atraktivna je destinacija kako za poslovne ljude tako I za turiste. Govorimo o gradu internacionalnih sajmova, konvencija te poslovnih kongresa, ali i gradu koji nudi neograničene mogućnosti za kulturno uzdizanje. Jeste li znali da je Zagreb grad s najviše muzeja po metru kvadratnom? Široko je poznat po svojoj bogatoj gastronomiji i noćnom životom. Treću godinu zaredom Zagreb je proglašen najboljom božićnom destinacijom u Europi.

Zagreb

Smještaj u Zagrebu

Zagreb nudi svestranu ponudu hotela i smještaja u privatnim apartmanima, koji su nadomak naše Poliklinike u Green Gold Toweru. Preporučamo Vam 5 hotela, a za informacije u privatnom smještaju naš pozivni centar će Vam pomoći u organizaciji smještaja. Ako direktno rezervirate molimo Vas da se pozovete na korporativne cijene Poliklinike Bagatin.

Gastronomska ponuda u zagrebu

U centru grada nalazi se široka gastronomska ponuda tradicionalnih i internacionalnih jela koja će zadovoljiti i okusne pupoljke najizbirljivijh. Tijekom Vašeg boravka u Zagrebu, mi Vam preporučamo sljedeće restorane.

Kultuloroška ponuda Zagreba

Bogata povijesna baština i ponuda kulturnih zbivanja, učinit će Vaš boravak u glavnom gradu uzbudljiv i pun doživljaja. Bilo da Vas zanima tradicionalna tura glavnim gradom i uživanje u povijesnim znamenitostima ili prepuštanje suvremenoj sceni grada, kulturološka ponuda Zagreba pruža priliku za odmor ali i za avanturu.

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".