×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Kosa

Presađivanje kose FUE metodom

DO KRAJA MJESECA ISKORISTITE BESPLATNE KONZULTACIJE 

u Poliklinici Bagatin u Splitu s doktorom Zlatkom Kljajićem!

  

Najsuvremeniji i najučinkovitiji način presađivanja kose je transplantacija FUE metodom. Uz minimalnu intervenciju posebnim iglama, bez vidljivih ožiljaka i šavova, postiže se prirodan izgled kose i dugotrajan učinak.

Postupak je jednostavan i siguran, a donosi kvalitetne i dugotrajne rezultate kojim su pacijenti iznimno zadovoljni, uz uspješnost transplantiranih folikula dlake i do čak 98 %.

Alopecija

Gubitak kose estetski je problem zbog kojega ljudi mogu osjećati veliki stres, nelagodu i frustraciju. To nije neobično - u našim svakodnevnim kontaktima prvo su što zamjećujemo lijepa i njegovana kosa, osmijeh i izgled lica.

Iako je gubitak kose kod muškaraca nešto učestaliji i žene nerijetko pate od ovog problema. Međutim, ženski i muški tip ćelavosti razlikuju se po mjestima gubitka kose, intenzitetu i dobi u kojoj započinje ovaj proces.

Opadanje kose kod muškaraca

Gubitak kose čest je problem kod muškaraca – 50 % sredovječnih muškaraca bijele rase pogođen je nekim stupnjem ćelavosti, a u starijoj dobi, ćelavost pogađa i do 80 % ove populacije.

Smatra se kako je gubitak kose kod muškaraca većinom rezultat kombinacije nasljednih faktora, hormona i dobi.

Opadanje kose kod žena

Gubitak kose najčešće pogađa muškarce srednje dobi, ali ovaj neugodan problem pogađa i žene - statistike kažu kako se do 30 % žena suočava s opadanjem i prorjeđivanjem kose. Žensko ćelavljenje uzrokuje i nezadovoljstvo izgledom i manjak samopouzdanja .

Gubitak kose (alopecija) ima niz uzroka, među kojima su hormonalni problemi, bolesti, uzimanje nekih vrsta lijekova, nasljedni faktori, stres i negativni utjecaji iz okoline. Postoji više vrsta alopecija - u nekim alopecijama zamjećujemo žarišni gubitak kose, dok se kod drugih kosa razrjeđuje na cijelom vlasištu.

Mezoterapije kose i vlasišta

Mezoterapija vlasišta je tretman injektiranja koktela vitamina, minerala, hijalurona i drugih aktivnih tvari u vlasište.
Visokovrijedan mezoterapijski koktel obnavlja vlasište, potiče rast kose i ojačava vlasi. Koristi se s velikim uspjehom više od šezdeset godina kao jedna je od najpopularnijih metoda pomlađivanja vlasišta i kože lica i tijela.

Terapija prorijeđene kose vlastitom krvlju

Vaše tijelo u sebi nosi moć da regenerira i liječi tkivo.

Matične stanice čine to svaki dan tijekom vašeg života.

Kada se ozlijedimo ili razbolimo, naše tijelo samo aktivira svoje prirodne obrambene mehanizme i procese te tako dolazi do samoizlječenja.

Trichotest - DNA analiza opadanja kose i ćelavosti

Inovaciju u liječenju gubitka kose predstavlja najkompletniji genetski TrichoTest koji omogućava potpuno personalizirano liječenje alopecije. Test utvrđuje genetsku predispoziciju za bolesti vlasišta što će osigurati vašem liječniku postavljanje najpreciznije i najdjelotvornije terapije koja će usporiti i smanjiti gubitak kose.

 

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".