×

1

BESPLATNE KONZULTACIJE
 

Kroz prosinac iskoristite besplatne konzultacije za zahvate:

 

1. Korekcija očnih kapaka

2. Korekcija ušiju

 

Nakon detaljnog pregleda i razgovora, doktor će vam reći jeste li kandidat za željeni zahvat, koje su mogućnosti korekcije, kakve rezultate možete dobiti te će vas upoznati s cijelim procesom samog zahvata.

Ne odgađajte odluku, broj termina je ograničen, stoga se naručite na konzultacije već danas!

2

IMATE VIŠAK KOŽE NA KAPCIMA?
 

Kako starimo tako regija oko očiju najjasnije otkriva godine i čini naš pogled umornim i tužnim. Nastaju vrećice, nabori, masni jastučići i višak kože oko očiju.

Osim estetskog, to je i zdravstveni problem, poput suhih očiju, osjetljivosti na vjetar i svjetlost, upale oka ili pak zatvorenog pogleda što može uzrokovati probleme s vidom.

Jedno od efikasnih rješenja za uklanjanje viška kože na kapcima je blefaroplastika!
 

Rezervirajte termin

3

PRIJE-POSLIJE

 

korekcija kapaka

 

4

SMETAJU VAS KLEMPAVE UŠI?
 

Deformacija uške poput odstojnosti, tzv. kemplave uši, najčešća je nasljedna anomalija na vanjskom dijelu uha, koja može biti prisutna na jednom ili oba uha. Primjećuje se odmah nakon rođenja, a kasnije, osobito u pubertetu, postaje izvor dubokog nezadovoljstva.

Otoplastika se često izvodi na djeci, no nikada nije kasno za korekciju odstojećih ušiju pa se na zahvat odlučuju pacijenti svih životnih dobi.

Operativni rez gotovo je nevidljiv i izvodi se u lokalnoj anesteziji.
 

Rezervirajte termin

5

PRIJE-POSLIJE

 

korekcija ušiju

6

KAKO SE NARUČITI? 
 

Prijavom putem obrasca možete se naručiti na besplatne konzultacije za korekciju očnih kapaka ili korekciju ušiju.

Dovoljno je navesti svoje podatke, kliknuti na gumb "REZERVIRAJTE TERMIN" i u roku od 24h kontaktirat će Vas naše osoblje radi dogovora termina.
 
Svoj termin možete rezervirati i na broj telefona:
+385 1 46 10 225

 
Rezervirajte termin

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.