×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Poseban laserski tretman za uklanjanje crvenila i pigmentnih promjena 20. prosinac 2013.

Novosti

Poseban laserski tretman za uklanjanje crvenila i pigmentnih promjena

Riješite se neugodnih promjena na koži već danas uz pomoć najnovije laserske tehnologije - žutog lasera

Lasersko uklanjanje crvenila i pigmentnih promjena

Osobe koje zadese pigmentne promjene kože, poznate kao i pigmentne lezije, posebno mrlje od starenja, sve učestalije navedene promjene smatraju estetskim nedostatkom. Mrlje od starenja javljaju se kod 50% žena te 20% muškaraca starijih od 50 godina. Pošto se ti znakovi starenja sve više smatraju neugodnim, tako je i sve veća spremnost ljudi da ih uklone.

Također, pojava rozaceje, crvenila lica može uvelike utjecati na kvalitetu života osoba koje su njome pogođene. Iako je njihovo stanje kronično, što znači da nema lijeka, postoje određeni koraci koji se mogu poduzeti kako bi se pojave spriječile ili pak ublažile.

U Poliklinici Bagatin odlučili smo nadopuniti našu paletu laserskih tretmana s laserskim tretmanom uz pomoć žute svjetlosti - QuadroStarPRO, tvrtke Asclepion Laser Technologies. Ovaj tretman učinkovito rješava problem pigmentnih promjena, pojavu crvenila ili kapilara na licu i tijelu. Tretman jamči minimalni rizik te nježan i bezbolan tretman klijentima, a rezultati su izvanredni. Žuti laser je danas najmodernija tehnologija i najbolji izbor kada je u pitanju uklanjanje pigmentnih promjena, crvenila i kapilara. Zahvaljujući visokoj energiji  u trenutku najveće koncentracije hemoglobina, moguće je tretirati sve navedene promjene brzo, nježno i efikasno.  

Lasersko uklanjanje crvenila i pigmentnih promjena

Do 31.05.2014. prije svakog laserskog tretmana omogućili smo Vam besplatne konzultacije s našim specijalistima, u sklopu kojih će Vam se napraviti profesionalna analiza kože kako bi saznali tip kože, problematiku koja Vas muči te rješenja za iste. Procijeniti ćemo Vašu vrstu kože na Fitzpatrickovoj skali, etničko porijeklo te životni stil. Na temelju dobivenih informacija o Vašoj koži iz ispisa analize naši specijalisti će Vam preporučiti idealne tretmane, broj potrebnih tretmana te će odrediti jačinu samog snopa laserske svjetlosti. 

Lasersko uklanjanje crvenila i pigmentnih promjena

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za lasersko uklanjanje crvenila i pigmentnih promjena ili se želite odmah naručiti na tretman ili konzultacije slobodno nas nazovite telefonski na 01/4610 225 ili nas kontaktirajte putem Emaila na info@bagatin.hr. Na tretman se možete naručiti i online. Uvjete plaćanja, cijene svih laserskih tretmana te kako se one obračunavaju za različita područja tijela možete pogledati u aktualnom cjeniku

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".