×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Poliklinika Bagatin otvara svoja vrata u Splitu 21. siječanj 2019.

Novosti

Poliklinika Bagatin otvara svoja vrata u Splitu

Novu godinu započeli smo s ostvarenjem jednog od naših najvećih planova, ali i dugogodišnje želje.

Poliklinika Bagatin otvorila je svoja vrata na još jednoj novoj lokaciji u prekrasnom gradu podno Marjana – najljepšem Splitu!

Poliklinika Bagatin Split

Našu dugogodišnju tradiciju poslovanja, kulturu, znanje, vještine, inovacije i bogatu ponudu koju imamo, od 21. siječnja ove godine nudimo na još jednoj, novoj adresi u Dioklecijan Hotel & Residenceu, u sklopu Splitske kuće zdravlja.

Vrhunska usluga od pet zvjezdica očekuje vas na odjelima stomatologije, kozmetologije te estetske dermatologije.

Status najbolje dermatološke poliklinike u Europi za 2018. godinu kojim se dičimo zasigurno jamči najbolji pristup, stručnost osoblja i tehnološku opremljenost u rješavanju svih problematika kože, ali i kod brisanja tragova starenja pomoću najpoznatijih anti-age tretmana, s naglaskom na injectablese.

Poliklinika Bagatin Split

Poliklinika Bagatin sinonim je za vrhunsku uslugu i najnovije tehnologije koje revno pratimo i implementiramo u sve naše tretmane i zahvate.

Najnovije tehnologije nalaze se u našim stomatološkim ordinacijama, a i u sklopu Laser centra dostupni su pojedini tretmani. Odjel kirurgije u prvoj fazi nudi manje kirurške zahvate i preglede, a vrlo brzo najavljujemo širenje ponude.

Poliklinika Bagatin Split

Kod nas ste u najboljim rukama! Težimo konstantnim i kontinuiranim edukacijama, stručnom obrazovanju, ulaganju u vlastiti rast i razvoj zbog čega se naš tim doktora i medicinskog osoblja svrstava u liječničku elitu.

 

UPOZNAJTE NAŠ SPLITSKI TIM STRUČNJAKA

Web_848x364px_135

Doktor Zlatko Kljajić, specijalist je otorinolaringologije, subspecijalist audiologije te stručnjak u različitim metodama pomlađivanja lica. U posljednjih nekoliko godina dodatno se educira u području estetske medicine. Autor je nekolicine publiciranih znanstvenih radova u domaćim i inozemnim časopisima, a nedavno je dobio i potvrdu kvalitete za 2018. godinu prema portalu najdoktor.com. Svojom stručnošću i neodoljivim šarmom savršeno upotpunjuje naš tim.

 

Doktorica dentalne medicine Nastja Asanović stručnjak je za estetska i funkcijska rješenja u protetici.  Nakon završenog poslijediplomskog specijalističkog studija s područja dentalne implantologije, daljnja usavršavanja stekla je kroz brojne simpozije i kongrese. U svom radu posebnu pozornost posvećuje individualnom pristupu prema svakom pacijentu u želji da mu podari savršen osmijeh.

 

Naša Matea Despotušić je fizioterapeutkinja koja je svoj poziv pronašla u području kozmetologije. Marljivošću i uz edukacije stekla je dodatne diplome te je spremna posvetiti se svakom klijentu individualno na obostrano zadovoljstvo. Njezina otvorenost i srdačnost sigurno će Vam izmamiti osmijeh na lice. 

Web_848x364px_136

Katarina Kalebić voditeljica je Poliklinike Bagatin u Splitu. Diplomirana je ekonomistica koja je svoje radno iskustvo stjecala radom sa inozemnim investitorima, a voditeljske i organizacijski vještine usavršila je kroz osnivanje i dugogodišnji rad u jednoj renomiranoj dentalnoj ordinaciji.

 

Prvo lice naše Poliklinike je Ivona Gregurević, prvostupnica engleskog i talijanskog jezika te književnosti. Široki spektar znanja i vještina stekla je višegodišnjim radom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu te na recepciji hotela visoke kategorije. Njezin glavni cilj je zadovoljstvo klijenta i kvaliteta rada.
      
A ovdje je i Karmen Radić koja će vas srdačno dočekati na recepciji i učiniti da vaš boravak u Poliklinici bude najugodnije iskustvo. Njezin osmijeh, srdačnost i pouzdanost uljepšati će svaki vaš dolazak, a, sigurni smo, i dan!
    

Poliklinika Bagatin Split

Dioklecijan Hotel & Residence, unutar kojeg se Poliklinika nalazi, luksuzni je hotel s krovnim bazenom i spektakularnim panoramskim pogledom na grad, more i otoke.

Smješten na adresi Kranjčevićeva 45/1, u splitskom naselju Gripe, udaljen je samo 15 minuta šetnje od centra grada Splita, Dioklecijanove palače i atraktivnih pješčanih plaža. Hotel&Residence ima 52 komforne i prostrane sobe s cvjetnim balkonima u kojima naši klijenti i pacijenti mogu odsjesti tijekom svog boravka u Splitu.

 

Svoje termine za željene tretmane na novoj lokaciji u Splitu osigurajte i rezervirajte odmah! Ljubazno osoblje našeg call centra na raspolaganju vam je putem maila info@bagatin.hr , na broj telefona 01 4610 225 ili putem chata na našoj web stranici www.poliklinikabagatin.hr

 

Vidimo se u Dioklecijan Hotel & Residenceu! 

logo

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".