×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Novi paketi za zdravo mršavljenje 31. ožujak 2021.

Novosti

Novi paketi za zdravo mršavljenje

O pretilosti često razgovaramo kao o estetskom problemu. Nažalost, pretilost je puno više od toga  - riječ je o bolesti koja je jedan od glavnih javnozdravstvenih problema današnjice. 

Pretilost je, dakle, stanje u kojem imamo više od optimalne količine tjelesne masnoće, što može naškoditi zdravlju i dobrobiti organizma. Iako svi volimo biti fit zbog izgleda, liječnici upozoravaju kako pretilost nije nimalo bezazleno stanje i kako tretmanima za mršavljenje treba pristupiti prije svega zbog očuvanja i unapređenja zdravlja. Lijep izgled neka bude posljedica vašeg zdravlja i dobrobiti.

U Poliklinici Bagatin brinemo da naši klijenti imaju potpunu uslugu. Iz tog razloga naš paket za zdravo mršavljenje sastoji se od sljedećeg:

  • početno mjerenje parametara organizma najsuvremenijim uređajima kako bi se odredila ozbiljnost stupnja pretilosti – Seca i Styku,
  • stručno savjetovanja nutricionistice s izradom prilagođenog plana prehrane,
  • stručni savjeti psihologa koji će vam pomoći promijeniti obrasce ponašanja i misli koje utječu na prehranu i mršavljenje,
  • tretmani oblikovanja tijela Emerald hladnim laserom,
  • laboratorijske pretrage uz dodatno praćenje programa vašeg napretka kojim ćete poboljšati zdravlje, ali i vratiti zdravu težinu

Cjelovit pristup u borbi protiv pretilosti

Do sada smo pomogli stotinama ljudi da vrate zdravu težinu, poprave zdravlje i poboljšaju kvalitetu života. Temeljem višegodišnjeg iskustva naši su stručnjaci razvili pakete za mršavljenje koji vam pružaju cjelovitu podršku i brigu o svim aspektima vašeg mršavljenja, od prehrane i kretanja, do tretmana kojima ćete poboljšati uložene napore kao i podršku psihologa zlatnim savjetima i stvaranjem novih odluka.

Važno nam je da osjetite efekte svojih napora i vidljivim pomacima ojačate svoju motivaciju. Uz pomoć naprednih tehnologija koje koristimo u Poliklinici Bagatin, mršavljenje može biti ugodnije i brže. Na izbor imate dva paketa, jedan za trajanje od 12 tjedana te drugi za trajanje od 6 tjedana.

Što uključuje naš paket za mršavljenje?

 

1. DIJAGNOSTIKA I PRECIZNO MJERENJE PARAMETARA ORGANIZMA:

Liječnik, medicinski kozmetolog i nutricionist prije početka procesa moraju detaljno upoznati vaše tijelo, navike i dijagnosticirati stanje organizma, kao i uzroke zbog kojih ste sakupili suvišne kilograme.

Našem stručnom timu na raspolaganju stoje najsuvremeniji uređaji, koji će skenirati vaše tijelo, izmjeriti količinu masnoće, sastav tijela i egzaktno detektirati probleme koje terapijama, prehranom i promjenom životnog stila treba adresirati.

mršavljenje

Revolucionarni 3D Styku skener je uređaj koji nakon samo nekoliko sekundi snimanja stvara realan prikaz vaše figure. Mjeri sastav tijela, raspored mišićne mase i masnoća, i u tren oka raspolaže stotinama mjera svakog dijela vašeg tijela.

Kako bismo dobili cjelovit uvid u stanje organizma, koristimo i Seca mBCA 515 analizator, koji osim tjelesne težine mjeri i potkožno masno tkivo, mišićnu masu, postotak vode, BMI, te bazalni i aktivni metabolizam.

Za razliku od obične vage, ovaj uređaj u tijeku procesa mršavljenja bilježi ne samo gubitak mase, nego i koliko ste masnoća zamijenili mišićima. Nakon prvog mjerenja, U Poliklinici Bagatin redovito pratimo vaš napredak ovim uređajem, što daje snažnu motivaciju klijentima da nastave u dobrom smjeru jer vrlo brzo vide prve rezultate koji uz običnu vagu često nisu tako jasno i brzo vidljivi.

Na temelju podataka sakupljenih Seca mBCA analizatorom i 3D Styku skenerom, stručni tim razvija individualizirani program mršavljenja, a zatim ponovnim mjerenjima prati uspješnost programa i vaš napredak.

 

2. PODRŠKA NUTRICIONISTA

Nutricionističko savjetovanje drugi je korak našeg programa mršavljenja. Temeljem razgovora s vama i informacija koju ima iz mjerenja, nutricionist će razviti individualizirani plan prehrane, za 6 tjedana ili 12 tjedana, koji će na najzdraviji način pružiti vašem organizmu sve potrebne hranjive tvari - ali i pomoći vam da efikasno izgubite suvišne kilograme bez neugodnog gladovanja ili monotone prehrane.

 

3. PSIHOLOŠKO SAVJETOVANJE

Osobe koje imaju problem s viškom kilograma kroz vrijeme su stekle određena ponašanja i navike hranjenja koje otežavaju rješavanje upravo tog problema. Možete li se složiti s nama? Međutim, promjene u vašem ponašanju i mišljenju su moguće i, ono što je još važnije, te promjene mogu biti dugotrajne kada ih jednom usvojite. Naša psihologinja pomoći će vam da naučiti nove vještine koje će vam olakšati nositi se s osjećajem preplavljenosti ciljem pred vama, osjećajem uskraćenosti i negativnim mislima poput: ne mogu odoljeti hrani, ovo je teško (dijeta) i nikada neću uspjeti, u redu je ako pojedem samo još ovaj put..

psihološko savjetovanje

Također, naučit ćete kako se motivirati, kako se nositi s razočaranjima i kršenjima dijete, kako postaviti realne ciljeve i kako se nagraditi za njihovo postizanje, na koji način razlikovati glad od želje za hranom ili drugih osjećaja poput dosade, tuge i ljutnje te na taj način spriječiti emocionalno (pre)jedanje. U sklopu emocionalnog jedenja se radi i na prepoznavanju emocija i načinu rješavanja problema te stresa koji često dovodi do prekomjernog konzumiranja hrane.

 

4. TRETMANI OBLIKOVANJA I ZATEZANJA TIJELA

Neke masne naslage nije jednostavno ukloniti samo prehranom i kretanjem. Zato u Poliklinici koristimo dokazane i efikasne metode uklanjanja masnih naslaga najsuvremenijim uređajima. Metode su neinvazivne i posve sigurne, a pružaju veliku pomoć u procesu mršavljenja. Osim što ćete prije biti slobodni od suvišnih masnih naslaga, vidljivi rezultati dat će vam dodatnu motivaciju da ustrajete na svom putu i pridržavate se i ostalih naputaka stručnog tima.

Emerald je najnoviji hladni laser na tržištu koji na potpuno bezbolan, brz i 100% siguran način uklanja masne naslage i zateže kožu. Kako? Hladna laserska zraka precizno pronalazi masnu stanicu i stvara poru na masnoj stanici kroz koju se sadržaj masne stanice izlučuje.

gubitak kila

Masna stanica potom prirodnim putem odlazi iz tijela kroz limfu i mokraćni sustav. Naziva se i “neinvazivna liposukcija” jer je riječ o tretmanu uklanjanja masnog tkiva, ali bez kirurškog noža. Ova sigurna alternativa liposukciji uklanja masnoću bez boli, nelagode ili potrebe za oporavkom.

Inovativni Emerald laser dostupan je jedino u Poliklinici Bagatin i ima glavnu ulogu u borbi protiv pretilosti što je potvrđeno i od strane FDA agencije.

Broj potrebnih Emerald lasera varira ovisno o paketu za koji se odlučite.

Uzmete li paket mršavljenja za 12 tjedana, očekuje vas 12 tretmana od 30 minuta (8 + 4 GRATIS).

U slučaju da se odlučite na paket u trajanju od 6 tjedana, napravit ćete ukupno 8 Emerald lasera od 30 minuta (6 + 2 GRATIS).

 

Uz cjelovit pristup i stručnu podršku naših stručnjaka, moguće je pobijediti pretilost, očuvati zdravlje i vratiti skladnu figuru. Ako imate problem s pretilošću ili primjećujete kako ste počeli nakupljati kilograme koje sami ne može skinuti, obratite nam se s punim povjerenjem. Zajedno možemo riješiti ovaj problem i osloboditi vas suvišnih kilograma. Termin za besplatne konzultacije rezervirajte na 01 4610 225 ili putem maila info@bagatin.hr , a cijenu samog paketa pronađite u našem cjeniku.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".