×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Novi Belotero Lips fileri za oblikovanje usana u našoj ponudi 15. travanj 2019.

Novosti

Novi Belotero Lips fileri za oblikovanje usana u našoj ponudi

Usne su ogledalo emocija svakog čovjek baš kao što su i oči ogledalo duše.

Usnama izražavamo emocije, smijemo se, ljubimo i svađamo, po potrebi zavodimo, ali i svakodnevno komuniciramo s drugim ljudima. One su često prvo što ćete primijetiti na drugoj osobi.

Usne su oduvijek bile i simbol ženske ljepote.

Belotero lips

Još u doba antike pa čak i prije, žene su različitim prirodnim pripravcima ili mineralima pokušavale naglasiti i oblik i volumen usana. Na taj su način obilježavale pripadnost određenim klasama, skupinama ili staležima. Od tada pa do dana današnjeg pune i njegovane usne sinonim su ljepote, privlačnosti, zdravlja i požude.

 

Inovativni duo

U Poliklinici Bagatin, vodećoj u regiji po broju liječnika za aplikaciju, po broju trenera i edukatora za svjetske brendove preparata, po broju apliciranih dermalnih filera, ali i prepoznatljiva po uvođenju provjerenih i kvalitetnih proizvoda i usluga u svoju ponudu, sada su dostupna i dva inovativna preparata za oblikovanje usana koja omogućavaju veći volumen, ali uz prirodan izgled.

Belotero Lips

Riječ je o inovativnim hijaluronskim filerima, točnije o dva proizvoda koji u estetskoj medicini imaju isti efekt poput olovke i ruža za usne u svijetu kozmetike.

Belotero Lips Shape idealan je za povećanje usana i poboljšanje gornje i donje usne, dok je Belotero Lips Contour idealan za obnavljanje kontura usana za postizanje mladenačkog izgleda.

Dermalni fileri Belotero Lips Shape & Contour osmišljeni su kako bi se u samom startu izbjegao tzv. 'duckface' izgled.

Oba proizvoda ukupno imaju 1,2 ml (svaki po 0,6 ml) što liječniku prilikom aplikacije omogućava postizanje optimalnih rezultata. Također, jedini su preparati na tržištu za oblikovanje usana s različitim gustoćama filera, što pak liječniku omogućava potpunu prilagodbu s obzirom na područje u koje aplicira i oblikuje.

  

Kombinacija za predivan osmijeh

Kombinaciju ovih dermalnih filera za usne prati i nova tehnika imena Lip Lush, razvijena od strane međunarodnog liječničkog tima. Riječ je o ukupno četiri koraka prilikom aplikacije oba filera. Prvi korak bazira se na oblikovanju ruba usana, a preostali koraci podrazumijevaju popunjavanje, podizanje i oblikovanje.

Tehnikom Lip Lush izbjegavaju se potencijalna natečenost usana nakon tretmana, bol pri apliciranju te se osiguravaju optimalni rezultati.

dermalni fileri

Zagovarajući multidisciplinarni pristup svakom klijentu i tretmanu u Poliklinici Bagatin, sa željom za postizanjem većeg i boljeg rezultata, ovu su uslugu obogatili finalnim korakom.

Reviderm Lip Care posebno je kreiran tretman koji dolazi kao kruna oblikovanja usnica. Pomno osmišljenim koracima tretmana i odabranim sastojcima, umirit će kožu, smanjiti edem, dubinski hidratizirati usne te omogućiti duže trajanje filera uz prirodniji izgled. Također, tretmanom se i sitni nabori oko usana izravnavaju što usnice čini zavodljivima u svega nekoliko minuta.

 

Usne, ogledalo emocija

Kako izgledaju punije usne koje su istovremeno vrlo decentne i privlačne, prikazano je i novom kampanjom pod nazivom 'Usne, ogledalo emocija' nastale pred objektivom poznate modne fotografkinje Mare Milin, a koja je proteklog vikenda prvi put i izložena u Muzeju Mimara.

Njezini modeli među prvima su u našoj regiji isprobali nove preparate Belotero Lips Shape & Contour upravo zahvaljujući našem dr.med. Josipu Lovriću koji je nekoliko dana prije oblikovao njihove usne.

 

anti-age

 „Najnoviji trendovi u estetskoj medicini sve više se vode poznatom izrekom „manje je više“, klijentice koje nam dolaze žele izgledati svježe, njegovano i prirodno. Ista je situacija i kada govorimo o oblikovanju usana, žene žele punija usta koja su lijepa i privlačna, no ne odaju dojam bilo kakvog pretjerivanja. Za takav efekt Belotero Lips proizvodi Shape & Contour su idealan spoj. Naime, jedan preparat usnama daje volumen i punoću baš kao što to čini ruž za usne, a drugi ih ocrtava i naglašava na prirodan način kao što to čini olovka za usta. Zahvaljujući ovim preparatima i različitoj gustoći filera, našim klijenticama možemo osigurati usne koje su savršeno lijepe, nisu „over size“ i ne otkrivaju tajnu zahvata, a većeg su volumena.“, istaknuo je naš Josip Lovrić, dr. med., specijalist opće kirurgije.

Belotero Lips u kombinaciji sa Lip Care tretmanom može poboljšati ljepotu vaših usana jedinstvenim oblikom i efektom volumena koji je užitak doživjeti… i gledati!

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".