×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Novi Zerona Emerald hladni laser za preoblikovanje tijela 22. svibanj 2020.

Novosti

Novi Zerona Emerald hladni laser za preoblikovanje tijela

Najsuvremenijom neinvazivnom tehnologijom do željene figure.

Laserski centar i Centar za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin sinonimi su za najbogatiju ponudu  tretmana na tržištu. 

U ovu dobro poznatu obitelj stigla je i najnaprednija laserska zvijezda današnjice iz područja neinvazivnih tretmana – Emerald hladni laser za redukciju masnih stanica.

Poliklinika Bagatin prva je u Europi predstavila najnapredniji laserski tretman za oblikovanje tijela EMERALD™! Ovaj vrhunski laserski sustav nasljednik je popularnog Zerona hladnog lasera kojeg je  osmislio isti tvorac, dugogodišnji partner Poliklinike – Erchonia.  

Američka tvrtka Erchonia jedan je od vodećih svjetskih proizvođača nisko frekventnih lasera.  Već dugi niz godina ostaje posvećena unaprjeđenju i razvitku laserske terapije putem brojnih znanstvenih i kliničkih studija.

Novi Emerald hladni laser

Emerald je najnoviji hladni laser u svojoj kategoriji, koji na potpuno bezbolan, brz i siguran način uklanja masne naslage i zateže kožu.

Inovativni Emerald posjeduje čak deset diodnih glava iz kojih laserske zrake precizno pronalaze i smanjuju masnu stanicu,  ekstrahirajući iz nje masnoću i svu nepotrebnu tekućinu bez oštećenja same stanice.

Kako izgleda tretman?

Za vrijeme svakog tretmana medicinski kozmetolog postavlja laserske diode na željena područja. Vi opušteno ležite na krevetu dok hladne laserske zrake potpuno bezbolno prolaze kroz kožu, emulzificirajući neželjenu masnoću kroz poru na masnoj stanici koja potom napušta tijelo prirodnom detoksifikacijom.

Glavni tretman obično traje 30 minuta nakon kojeg slijedi limfna drenaža kojom se postiže ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje. Putem limfne drenaže potaknut će se tijelo da se brže pročisti i tako osigurati najbolje rezultate. Tijekom tretmana, kao i po završetku, nema nikakvih simptoma osim izgubljenih centimetara!

Tretman Emerald hladnim laserom

PREDNOSTI Emerald laserskog tretmana:

  • Brža redukcija masnih stanica u kraćem trajanju tretmana
  • 100% siguran - odobren od strane agencije za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja - FDA 
  • Mogućnost tretiranja više različitih područja u samo jednom tretmanu
  • Najbrže i najnaprednije lokaliziranje i uklanjanje masnih naslaga
  • Bez oštećenja masne stanice
  • Potpuno bezbolan i bez nuspojava

 Kome savjetujemo ovaj tretman?

Tretman je idealan za osobe koje imaju višak masnih naslaga na pojedinim dijelovima tijela i  veoma pogodan za osobe s povećanim indeksom tjelesne mase kojima je želja veći gubitak centimetara u obujmu. Najčešće se tretira područje: trbuha, bedara bokova i ruku.

 

Novi Emerald hladni laser

Ovaj novi, izuzetan tretman za oblikovanje tijela možete isprobati u Poliklinici Bagatin u Zagrebu na lokaciji Green GoldTower. Naravno, u slučaju da i dalje želite ostati vjerni  svom omiljenom Zerona hladnom laseru ili biste probali ovaj tretman, Zerona vam je i dalje na raspolaganju na obje naše lokacije – i u Zagrebu i u Splitu. Za sva dodatna pitanja obratite se našem Call centru na broj 01 4610 225 ili na mail info@bagatin.hr te rezervirajte svoj termin!

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".