×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Novi Belotero Revive skin booster za vraćanje hidratacije koži 27. travanj 2020.

Novosti

Novi Belotero Revive skin booster za vraćanje hidratacije koži

Stres, promjene u bioritmu spavanja, prehrana i životne navike ostavljaju posljedice na našoj koži koje se najjasnije odražavaju na koži lica. 

Prvi znakovi starenja vidljivi su i prije tridesetih, a novi trendovi nameću da uvijek izgledamo kao „s insta-filterom“.

Svježe, mladenačko lice puno sjaja, bez znakova starenja jedna je od prvih karakteristika koje ćemo primijetiti u kontaktu s drugom osobom. Osim što je poželjno izgledati mladoliko, također je bitno izgledati besprijekorno.

Novi Belotero Revive

Prirodan izgled kao imperativ

Prepoznatljivost Poliklinike Bagatin leži u činjenici kako neprestano ulažemo u svoju ponudu i uvodimo nove preparate kojima će koža izgledati besprijekorno uglađeno, revitalizirano i zdravo. Prema svim parametrima vodeća smo Poliklinika u regiji prema broju trenera i edukatora za aplikaciju dermalnih filera i Vistabela, ali i broju apliciranih preparata. Temeljna pretpostavka od koje krećemo jest prirodan izgled stoga smo uveli u svoju ponudu i novi Belotero Revive skin booster koji djeluje na hidrataciju kože, smanjenje crvenila te minimiziranje pojave prvih znakova starenja.  

Što su skin boosteri?

Skin Boosteri su injektivni preparati koji dubinski hidratiziraju kožu lica, vrata i dekoltea. Dubinskom hidratacijom poboljšava se površina kože, sitne bore postaju manje vidljive, a ten blistav. Hijaluronska kiselina, koja je sastavni dio kože, na sebe veže vodu te se tako postiže pun i zategnut izgled kože. Revitalizacija skin boosterima zato je namijenjena svima, neovisno o dobi jer se apliciranjem postiže i sinteza kolagena te elastina.

Belotero Revive skin booster je o inovativan tretman koji je odnedavno dostupan na tržištu i jedini koji  blagonaklono djeluje kao priprema kože za izlaganje suncu, ali i kao revitalizirajuće sredstvo nakon dugotrajnog boravka na plaži. U zimskim mjesecima pak zadržava prirodan sjaj i neutralizira suhoću.

Brojne prednosti koje donosi koži idealne su za svako doba godine jer povećavanjem vlažnosti jača se kvaliteta kože. Samim time utječe na znakove starenja i ožiljke dok istovremeno poboljšava elastičnost i glatkoću kože.

Dubinska hidratacija kože

Dubinska hidratacija kože

Za razliku od krema i drugih kozmetičkih preparata, Belotero Revive skin booster injektira se pod kožu gdje direktno pruža hidrataciju zahvaljujući glicerolu i hijaluronu koji čine osnovu njegove baze. Prevencija je uvijek bolje od djelovanja na posljedice, stoga se hijaluronskom kiselinom i glicerinom može preventivno djelovati na nastanak znakova starenja te redefinirati strukturu kože kako bi se zadržao postojeći mladenački izgled.

Belotero Revive temelji se na uspjehu dobro uspostavljenog asortimana Belotero, koji uključuje širi izbor filera koji mogu ispraviti neravnoteže i gubitke volumena lica, definirati konture, zategnuti kožu lica i ispraviti bore.

Novi estetski trendovi

Belotero Revive dizajniran je kako bi odgovorio na jedinstvene estetske potrebe današnjih klijenata, odnosno dao istodobno prirodan izgled i mladenački sjaj. Osim toga, Merz Aesthetics ovim skin boosterom govori i o sve većem prihvaćanju estetske medicine u različitim dobnim skupinama, s naglaskom na tzv. Millennialse, istovremeno potičući klijente na odabir kojim će istaknuti prirodnu ljepotu svoga lica.

Sve o tretmanu za vraćanje hidratacije Belotero Revive dermalnim filerima možete saznati na našim dermatološkim online konzultacijama. Naši stručnjaci stoje vam na raspolaganju!

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".