×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Najnoviji filer za poboljšanje kvalitete vaše kože 06. travanj 2017.

Novosti

Najnoviji filer za poboljšanje kvalitete vaše kože

Među prvima u Hrvatskoj, uvrstili smo u našu već bogatu ponudu novi preparat iz Juvederm Vycross linije pod nazivom Volite.

Hijaluronski dermalni fileri posljednjih su deset godina postali zlatni standard kada je riječ o popunjavanju bora lica. Nekoliko je razloga velikog porasta njihove popularnosti, a to su njihova kompatibilnost i biološka razgradnja u koži, jednostavnost primjene i neznatna bolnost kod apliciranja. 

Početkom travnja, nedugo nakon svjetske premijere među prvima smo u Hrvatskoj uvrstili u našu već bogatu ponudu Juvederm dermalnih filera i Vistabela, ekskluzivan novi proizvod iz Juvederm Vycross linije pod nazivom Volite. Time smo se našli u odabranom društvu poliklinika u Hrvatskoj koje imaju priliku ovakav prestižan novitet ponuditi svojim klijentima.

Web-novosti_PB_848x364px_424

Juvederm Volite je dermalni filer VYCROSS tehnologije, prvenstveno namijenjen povećanju kvalitete kože. Osim što njegova svojstva poboljšavaju hidrataciju i teksturu kože, također pospješuju njezinu glatkoću.

Riječ je o prvom dermalnom fileru oblikovanom tako da uz samo jedan tretman poboljša kvalitetu kože u trajanju do čak devet mjeseci!

Web-novosti_PB_848x364px_425

Indikacije za primjenu ovog proizvoda su vrlo široke, jer se njime mogu tretirati različita područja poput, lica, vrata, dekoltea i ruku kada na tim područjima želite poboljšati: hidrataciju, elastičnost, ublažiti sitne bore i poboljšati teksturu same kože.

tomica i ana

Naši renomirani doktori, Snježana Kramarić, Jolanda Kanižaj Rajković i Dinko Bagatin na čelu s dr. Tomicom Bagatinom, službenim trenerom te edukatorom tvrtke Allergan za aplikaciju Juvederm dermalnih filera i Vistabela na području cijele naše regije, vrhunski su stručnjaci za pomlađivanje lica pomoću dermalnih filera.Svi doktori Poliklinike Bagatin posebno naglašavaju rad koji uključuje cjeloviti pristup i pritom se čuva prirodna animacija lica, a same korekcije ostavljaju mladenački efekt čime postižemo odlične rezultate i krajnje zadovoljstvo naših klijenata.

Ako vas zanima više informacija o tretmanu dermalnim filerima u našoj Poliklinici slobodno nam se obratite telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@bagatin.hr.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".