×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Zahvati i tretmani za idealno tijelo poslije poroda 09. svibanj 2014.

Novosti

Zahvati i tretmani za idealno tijelo poslije poroda

Nakon trudnoće mnoge žene se osjećaju previše samosvjesno svog tijela, saznajte kako vratiti savršenu figuru!

Mommy Makeover

Majčin dan je blagdan u čast majki i majčinstva koji se u većini zemalja obilježava svake druge nedjelje u svibnju. Tim danom želimo odati počast bezuvjetnoj ljubavi, požrtvovnosti i brzi svih majki. Majčinstvo je nesumnjivo jedan od najljepših i najznačajnijih razdoblja u životu žene. Osim neopisive sreće zbog iščekivanja djeteta, tijelo žene doživljava mnoge promjene i izazove koji dramatično prilagođavaju tijelo na trudnoću i porod. Mnoge promjene se zadržavaju i nakon poroda te mogu biti uzrok brojnih problema i nelagode. Nekima tjelesne promjene ne predstavljaju problem, dok se 86% žena osjeća manje privlačno, 63% žena su samosvjesne svih promjena tijela poslije trudnoće a 50% žena bi se odlučilo za estetske korekcije kako bi vratilo tijelo prije poroda. Neke „posljedice“ trudnoće nisu trajne i nestat će s vremenom nakon što hormoni dođu u ravnotežu dok je za druge potrebno malo više truda.

Mommy Makeover

Trudnoća i dojenje ostavljaju utjecaj na ženske grudi. Tkivo grudi se rastegne, dolazi do gubitka elastičnosti kože, grudi mijenjaju svoj izgled i čvrstoću te se počinju spuštati. Podizanje grudi ili mastopeksija kirurška je metoda kojom se grudima daje novi izgled, čvrstoća i položaj, a u pojedinim slučajevima podizanje grudi se radi u kombinaciji s povećanjem grudi kako bi se povećao volumen grudi. U Poliklinici imamo poseban uređaj VECTRA 3D koji daje našim klijenticama uvid u estetske korekcije grudi. Pomoću fotosimulatora VECTRA 3D naši klijenti prvo vide realno, postojeće stanje na određenom dijelu tijela, a zatim mapiranjem anatomije te stvaranjem simulirane fotografije, klijent može vidjeti krajnji rezultat, odnosno izgled grudi nakon estetskog zahvata. 

Mommy Makeover

Trbuh prolazi kroz najviše promjena tijekom trudnoće. Koža na abdomenu nije više čvrsta i zategnuta kao prije, dolazi do opuštanja mišića a mogu se pojaviti mrske strije i višak masnog tkiva. Ovisno o godinama, genetici i kilogramima neke promjene će biti blaže i nestati nakon par mjeseci, no nekad nije moguće vratiti normalni tonus mišića i kože. Abdominoplastika ili „tummy tuck“ je kirurški zahvat za uklanjanje viška kože na trbuhu koji ženama često predstavlja estetski i psihološki problem. Abdominoplastika je dobra metoda ukoliko se dijetom i vježbom ne može popraviti ozbiljna opuštenost mišića do koje dolazi najčešće nakon nekoliko trudnoća. Cilj operacije je redukcija masnog tkiva na trbuhu i formiranje estetski prihvatljivog izgleda – ravnije i napetije trbušne stijenke.

Mommy Makeover

Najčešći problem žena nakon poroda je višak masnog tkiva na bedrima i na području oko trbuha koji je često teško ukloniti. U tom slučaju je najbolje rješenje liposukcija koja će odmah vašem tijelu dati ljepši oblik, vratiti stare konture tijela i preoblikovati određeni dio tijela.  Liposukcija je jedna od najpopularnijih i najčešćih zahvata u estetskoj kirurgiji kojom se može smanjiti i preoblikovati određeni dio tijela. Ovom metodom se odstranjuje suvišno masno tkivo iz tijela zajedno sa stanicama u kojima se mast taloži a rezultati su vidljivi odmah.

Mommy Makeover

Za one koji bi željeli manje invazivan tretman za oblikovaje tijela i ciljano skidanje masnih naslaga nakon trudnoće, idealno rješenje je laserski tretman Zerona i ultrazvučni tretman Med2Contour. Zerona je dokazano najbolji i najsigurniji neinvazivni laserski tretman za oblikovanje tijela na svijetu, što potvrđuje i činjenica da je odobren od strane najrigoroznije agencije za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja – FDA.  Zerona tretman efektivno uklanja lokalizirano masno tkivo i tvrdokorni celulit bez negativnih nuspojava te pruža klijentu sigurnu alternativu kirurškim metodama. Med Contour ultrazvučni tretman oblikovanja tijela namijenjen je preoblikovanju tijela i dubinskom uklanjanju celulita. Ovdje zajedno djeluje snaga ultrazvučne terapije i limfna drenaža, a odlična je nadopuna i  liposukciji. Tretman je potpuno bezbolan a rezultati se vidi u kratkom vremenu. Za najbolje efekte preporučamo kombinaciju nekoliko metoda za neinvazivno oblikovanje tijela. Na konzultacijama za oblikovanje tijela u našoj Poliklinici će Vas pregledati naši specijalisti koji će vam preporučiti koji tretmani ili kombinacija tretmana je idealna za postizanje željenog oblika tijela.

Mommy Makeover

Neke žene za vrijeme trudnoće suočavaju se s lokaliziranom hiperpigmentacijom na licu i tijelu. čiju uzrok su hormonalne promjena tijekom trudnoće. Ona se pojavljuje u 50-70% trudnica a pojačava se kod izlaganja suncu. Hiperpigmentacija postepeno nestaje nakon poroda, ali isto tako može i perzistirati. Osobe koje zadese pigmentne promjene kože, poznate kao i pigmentne lezije mogu ih ukloniti žutim laserom najmodernije tehnologije QuadroStarPRO, tvrtke Asclepion Laser Technologies. Sam laserski tretman uklanjanja pigmentnih promjena nije kompliciran te se obavlja ambulantno bez lokalne anestezije. Za potpune rezultate, tretman je potrebno ponoviti.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za estetske tretmane i zahvate ili se želite odmah naručiti na tretman ili konzultacije slobodno nas nazovite telefonski na 01/4610 225 ili nas kontaktirajte putem Emaila na info@bagatin.hr. Na tretman se možete naručiti i online

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".