×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Med Visage - nekirurški Face Lifting 01. listopad 2012.

Novosti

Med Visage - nekirurški Face Lifting

Novi tretman za lice u Poliklinici Bagatin

Kako izgledati mlađe pitanje je koje si postavlja gotovo svaka žena. Većina smatra da je plastična kirurgija najbrže sredstvo za postizanje vječne mladosti. No odgovor na pitanje kako izgledati mlađe može dati Med Visage - nekirurški Face Lifting koji može biti dugotrajniji i cjenovno učinkovitiji od operacije!

Znanost tvrdi da živimo sve dulje, stoga većina nas stareći želi zadržati mladolik izgled što je dulje moguće. Na sreću, današnja tehnologija omogućuje nam mnogo načina prkošenja svojim godinama bez operacije. Jedan od načina je tretman Med Visage– nekirurški Face Lifting kojega je Poliklinika Bagatin predstavila javnosti među prvima u svijetu i prva u Hrvatskoj. Med Visage dolazi od tvorca revolucionarnog Med Contoura, dokazano najboljeg tretmana za oblikovanje tijela na svijetu, o čijim se preformansama i rezultatima već puno pisalo.

Ambasadorice tretmana Med Visage su Daniela Trbović, Ana Begić i Ecija Ojdanić. Oduševljene rezultatima koje su ostvarile kroz nekoliko tretmana za Polikliniku Bagatin su snimile i zanimljivi video prilog u kojem svaka svojim izgledom i izjavom želi javnosti pokazati koliko je Med Visage učinio za njihovo lice i izgled. Med Visage posljednji je nekirurški alat za borbu protiv starenja koji jamči brisanje bora i zatezanje kože. Brz je, stvarno bezbolan te nije gubitak vremena. Ovaj siguran, neinvazivni tretman proglašava se budućnošću estetskih tretmana za novo tisućljeće te je proglašen kao jedan od najboljih tretmana za borbu protiv starosti.

Med Visage jednostavan je, nekirurški Face Lifting kojeg odrađuju specijalisti u Poliklinici Bagatin, a rezultira zategnutijom kožom, poboljšanim crtama lica te zdravijim kolagenom bez injekcija ili operacije i bez vremena potrebnog za oporavak. Možete ga obaviti za vrijeme pauze za ručak. Ova revolucionarna ultrazvučna tehnologija koja posjeduje FDA certifikat sigurnosti (odobren od strane Ministarstva za hranu i lijekove u SAD-u) briše tragove vremena – bore, opuštenost i mrlje. Med Visage djeluje na cijelom licu: čelu, naborima oko nosa i ustiju, podočnjacima, kapcima, obrazima te području ispod brade. Koža nakon tretmana odmah postaje zategnutija, glatka i elastičnija.

Nazovite nas na 01/46 10 225 i dogovorite svoje besplatne konzultacije!

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".