×

1

VODIČ KROZ DENTAL CENTAR

U Dental centru Poliklinike Bagatin pružamo široku ponudu vrhunskih stomatoloških uslu­ga te brigu o zdravlju zubi i ljepoti osmijeha.

Prateći iznimno ubrzanu digitalnu revoluciju u stomatologiji koja je omogućila liječenje pomoću naprednih i sofisticiranih sustava, prepoznati smo kao jedan od najmodernijih centara u zemlji i regiji.

Na usluzi vam je iznimno iskusan tim stomatoloških stručnjaka koji svojim znanjem i pro­fesionalnim pristupom odgovaraju i na najkompleksnije zahtjeve uz minimalan osjećaj boli.

U ovom Vodiču donosimo vam detaljnije informacije o širokoj paleti usluga koja obuhvaća opću i estetsku stomatologiju, ugradnju zubnih im­plantata (implantologiju) i protetiku, oralnu kirurgiju, endodonciju, svu potrebnu dijag­nostiku te najnovije metode laserskog liječenja.

 

Saznajte za koju ste uslugu idealan kandidat, upoznajte naše stručnjake i naručite se na pregled – prvi korak do vašeg novog osmijeha.

  

2

KRATKI PREGLED VODIČA

3

KAKO DO VODIČA?

  

Za preuzimanje vodiča dovoljno je popuniti obrazac i kliknuti na gumb "PREUZMITE", nakon čega ćete dobiti poveznicu za preuzimanje vodiča.

Sve osobne podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti.

 

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".