×

1

ŠTO JE TRINITY FACIAL?

Iz Poliklinike Bagatin stiže novi tretman TRINITY FACIAL kojeg čini trio za revitalizaciju, regeneraciju i postizanje lifting efekta kože - sve što treba Vašem licu okupanom suncem.

Ovo je REVIDERM High Performance tretman koji uključuje REVIDERM Skin Peeler MikrodermoabrazijuCell Jet ultrazvuk (10 Mhz) i Laser Rejuvinacijea cijela priča se zaokružuje individualnim serumom i kolagenskom maskom.

Koja je prednost Trinity Facial tretmana?

Dovoljan je samo jedan dolazak za svježiji izgled! 

2

KAKO DJELUJE?

Paket Trinity Facial je kombinacija pomno odabranih tretmana za postizanje najboljeg učinka za Vašu kožu.  

1.) REVIDERM Skin Peeler Mikrodermoabrazija će savršeno osvježiti i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te vratiti zdrav i njegovan izgled. 

2.) Cell Jet ultrazvuk (10 Mhz) ne pregrijava, ne šteti potkožju, ali zato prilikom zagrijavanja dodatno radi na lifting efektu lica. Također, ovim vrlo ugodnim tretmanom povećava se kapacitet vlažnosti kože.

3.) Laser Rejuvinacije djeluje na zatezanje kože lica, uklanjanje sitnih kapilara te reduciranje mrlja na koži.

Tretman se završava posebnom kolagenskom maskom za područje lica, vrata i dekoltea.

3

CIJENA PAKETA

PROMOTIVNA CIJENA Trinity Facial paketa iznosi 2.700 kn.

Iskoristite priliku, rezervirajte termin na vrijeme i uštedite 750 kn!

 
Redovne cijene tretmana

REVIDERM High performance tretman koji uključuje REVIDERM Skin Peeler mikrodermoabraziju i Cell Jet ultrazvuk te kombinaciju individualnog seruma i kolagensku masku = 1.950 kn

Laser Rejuvinacije = 1.500 kn

Ukupna vrijednost tretmana  3.450 kn

4

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijavom putem obrasca možete se naručiti na Trinity Facial.

Dovoljno je navesti svoje podatke, kliknuti na gumb "REZERVIRAJTE TERMIN" i u roku od 24h kontaktirat će Vas naše osoblje radi dogovora termina.
 
Svoj termin možete rezervirati i na broj telefona:
+385 1 46 10 225

Rezervirajte termin

Kontaktirajte nas za više informacija!

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.