×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Volbella hijaluronski fileri za povećanje usana 29. siječanj 2014.

Novosti

Volbella hijaluronski fileri za povećanje usana

Do punih i senzualnih usana u samo jednom tretmanu

Volbella hijaluronski fileri

Pune i senzualne usne san su gotovo svake žene. Sigurno ste barem jednom pred ogledalom napučile usne i razmišljale o tome kako bi bilo da su veće i punije. Možda ste i isprobale sjajila koja peckaju i posebnom kemijskom reakcijom stvaraju volumen na usnama. No jeste li ikada razmišljale o povećanju usana? Metode povećanja usnica su brojne i uglavnom se svode na injekcijsku terapiju gdje se, pomoću igle injektira određeno sredstvo kako bi se usnama dao veći volumen.

U Poliklinici Bagatin od sada možete povećati usne uz pomoć Juvederm Volbella hijaluronskih filera renomirane tvrtke Allergan. Volbella fileri dostupni su samo u odabranim poliklinikama, među kojima se našla i naša Poliklinika, a naš doktor maksilofacijalne kirurgije Tomica Bagatin, zbog svog iznimnog iskustva i rezultata u estetici lica, prošle je godine postao licencirani trener i edukator tvrtke Allergan za tretmane dermalnim filerima i Botoxom. Juvederm Volbella je filer iz najnovije generacije filera izrađen tehnologijom Vycross što znači da su izrazito prirodni uz mogućnost minimalnog oticanja i stvaranja modrica.

Volbella hijaluronski fileri

Povećanju usana mogu se podvrgnuti mlađe žene koje samo žele još dodatno istaknuti svoje usne, a i starije žene čije su usne s godinama izgubile na volumenu. Pomoću najmodernijih dermalnih filera, kao što je Juvederm Volbella, sada je moguće osvježiti usnice, vratiti im volumen i hidrataciju, a što je najvažnije - hijaluron u dobrim rukama učinit će vaše usne potpuno prirodnima.

Volbella hijaluronski fileri

Juvederm Volbella fileri također se mogu koristiti i za ostala područja na licu, kao i na vratu, a najviše su pogodni za osjetljiva područja. Zbog svoje jako glatke teksture daju izvanredne rezultate na usnicama, sitnim boricama oko usta, području oko očiju i na perioralnom području. Još jedna prednost Juvederm Volbella filera jest njhovo trajanje. Studije su dokazale njihovu trajnost i do 12 mjeseci. 

Istraživanja su pokazala da je Volbella estetski tretman koji koristi i pacijentu, i liječniku. Uz dugotrajnost rezultata tretmana, lakog ubrizgavanja te sigurnosti, Volbellom se ostvaruje gladak rezultat prirodnog izgleda koji je važan kod tretmana usana i perioralnog područja.

Ako vas zanimaju tretmani dermalnim filerima u našoj Poliklinici nazovite nas na 01/4610 225, rezervirajte vaš termin online ili nam se javite putem Emaila na info@bagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".