×

Smile Design digitalna simulacija osmijeha

Lijep i privlačan osmijeh utječe na cjelokupnu estetiku lica i stoga ne čudi da većina ljudi želi skladan osmijeh.

Dizajn osmijeha podrazumijeva analizu karakteristika lica kako bi se stvorio prirodan i proporcionalan izgled, a pritom Vama omogućava da sudjelujete u kreiranju vlastitog osmijeha.

Primarni cilj dizajna osmijeha u Poliklinici Bagatin podrazumijeva oralnu rehabilitaciju koja će zadovoljiti Vaše estetske zahtjeve te osigurati lijep i prirodan izgled zubi. 

Estetska stomatologija je multidisciplinarno područje koje ujedinjuje gotovo sva područja stomatologije kako bi pružila željeni estetski, ali i funkcionalni izgled zubi.

U našoj Poliklinici na dizajnu i oralnoj rekonstrukciji Vašeg osmijeha radi tim stručnjaka dentalne medicine: specijalist protetike, specijalist oralne kirurgije s dugogodišnjim iskustvom u implantologiji, zajedno s maksilofacijalnim kirurgom dr. Tomicom Bagatin kako bi osigurali vrhunsko zdravlje i predivan izgled zubi.

Takav postupak podiže kvalitetu života, vraća samopouzdanje, te poboljšava i funkcionalnu stranu zubi kako bi se osoba osjećala bolje i izgledala estetski privlačnije.

Smile Design digitalna simulacija osmijeha

Dizajniranje osmijeha može uključivati:

  • ravnanje zubi
  • korekciju oblika i veličine zubi
  • promjene boje zubi
  • korekcija odnosa zubi i zubnog mesa

Sve od navedenih promjena je potrebno uskladiti sa strukturom lica kako bi zubi djelovali prirodno i skladno. 

U Poliklinici Bagatin koristimo Romexis Smile Design sustav prestižne finske kompanije Planmeca.

Takav tip sustav pruža izvrsne dijagnostičke prednosti te omogućava potpunu i jednostavnu vizualizaciju krajnjeg rezultata rekonstrukcije osmijeha, što osigurava poboljšanu komunikaciju između članova dentalnog tima i naših klijenata.

Prilikom dizajna osmijeha, klijenti u suradnji s našim specijalistom protetike sudjeluju u kreiranju vlastitog idealnog osmijeha.

Takvim pristupom omogućujemo im da jasno izraze svoje želje i očekivanja, te zajedno s našim timom stvore idealni prirodni osmijeh koji će rezultirati njihovim krajnjim i dugoročnim zadovoljstvom.

Smile Design digitalna simulacija osmijeha
Smile Design digitalna simulacija osmijeha
Smile Design digitalna simulacija osmijeha

Analiza osmijeha uz pomoć Romexis Smile design sustava pruža jedinstveno razumijevanje odnosa zubi, desni, usana i općenito osmijeha, no također uzima u obzir karakteristike lice tijekom pokreta i određenih emocija kako bi krajnji rezultat bio prirodan.

Prilikom dizajniranja osmijeha, osim fizičkih karakteristika lica uzima se u obzir osobnost klijenta što pomaže pri vizualizaciji konačnog osmijeha.

Prije analize, naši stomatolozi će Vas digitalno fotografirati kako bi dobili fotografiju visoke rezolucije na kojoj se radi projekcija budućeg izgleda.

Planmeca Romexis Smile Design sustav nam omogućava precizno mjerenje i modeliranje svakog pojedinačnog zuba i prilagođavanje odnosa zubi i zubnog mesa.

Na temelju dobivenih rezultata, naši stomatolozi će  odrediti plan terapije kako bi željene rezultate pretvorili u stvarnost.

Terapija je multidisciplinarna i nakon što se izliječe svi zubi, pristupa se funkcionalnoj i estetskoj rekonstrukciji koja najčešće uključuje izbjeljivanje zubi, izradu keramičkih ljuskica (veneers)keramičkih krunica ili mostova i ugradnju implantata.

Uz pomoć Romexis Smile Design digitalne simulacije možete biti sigurni da ćete dobiti željeni osmijeh o kojem sanjate. 

Smile Design pregled iznosi 400,00 kn, a uključuje konzultacije i izradu plana terapije sa specijalistom dentalne protetike, digitalnu simulaciju osmijeha Romexis sustavom.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberi datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00h
  Subota 09:00 - 14:00h

Lokacije

Gdje parkirati

Parking Parkiranje u podzemnoj garaži Green Gold centra. Za detaljnije informacije preuzmite kartu