×

Naši doktori

Odrastajući u obitelji doktora i kirurga, naučili smo njegovati njihovu ljubav prema medicini i pomaganju drugima. Želimo omogućiti našim pacijentima najbolju moguću njegu i posvetiti im potpunu pažnju. Njihova sigurnost i dobrobit su naša najveća briga. Posebno smo zahvalni svojem mentoru i ocu što nam je prenio svoje znanje te na taj način proširio horizonte i otvorio put za daljnji razvoj i napredovanje.

Dinko Bagatin, dr. med.

Specijalist opće, sub. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije

Dr. Dinko Bagatin najviše se bavi estetskom i rekonstruktivnom kirurgijom te mu je cilj omogućiti pacijentima najbolji mogući izgled te bolji život uz pomoć kirurgije. Dr. Bagatin zaslužio je titulu doktora medicine na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Staž je odradio u Kliničkoj bolnici „Merkur“, a specijalizaciju iz opće i plastične kirurgije na Klinici za kirurgiju u Kliničkom bolničkom centru „Rebro“.

U Poliklinici Bagatin radi od njenog otvaranja 2002. godine. Aktivni je član Hrvatskog društva za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju te je licenciran od strane Hrvatske liječničke komore. Član je i Hrvatskog kirurškog društva. Aktivno sudjeluje na brojnim međunarodnim kongresima i tečajevima u Beču, Glasgowu, Frankfurtu, Istanbulu, Chicagu, Atlanti te Bangkoku i mnogim drugima. Na Fakultetu McGill u Montrealu završio je najviši stupanj engleskog jezika.

Tomica Bagatin, dr.med.

Specijalist maksilofacijalne kirurgije, sub. plastične kirurgije glave i vrata

Dr. Tomica Bagatin najviše se bavi estetskom kirurgijom te mu je cilj pružiti pacijentima najsigurniju i najbolju kiruršku metodu kako bi naglasio njihovu prirodnu ljepotu. Dr. Bagatin zaslužio je titulu doktora medicine na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Staž je odradio u Kliničkoj bolnici „Merkur“,  a specijalizaciju na Klinici za maksilofacijalnu kirurgiju u Kliničkoj bolnici „Dubrava“.

U Poliklinici Bagatin radi od njenog otvaranja 2002. godine. Aktivni je član Hrvatskog društva za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju glave i vrata te je licenciran od strane Hrvatske liječničke komore. Aktivni je član u međunarodnim udruženjima – European Association for Cranio-Maxillo-Facial Surgery (EACMFS) and International Association of Oral and Maxillofacial Surgery (IAOMS). Aktivno sudjeluje na brojnim međunarodnim kongresima i tečajevima u Toursu, Beču, Barceloni, Budimpešti, Chicago, New Yorku i na mnogim drugima. Na Fakultetu McGill u Montrealu završio je najviši stupanj engleskog jezika.

Dr. Josip Lovrić

Josip Lovrić, dr.med.

Specijalist opće kirurgije

Dr. Josip Lovrić svoje desetogodišnje iskustvo iz kirurgije stekao je kao zaposlenik  u Općoj bolnici Bjelovar gdje jer radio kao specijalist opće kirurgije. Naglasak u svom radu stavlja na optimalan izbor kirurškog liječenja i minimalnu invazivnost u radu te individualan pristup sa ciljem postizanja prirodnog izgleda uz korištenje najsuvremenijih metoda i tehnika liječenja. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu a specijalizaciju opće kirurgije stekao je na Klinici za kirurgiju u Kliničkom bolničkom centru „Rebro“ pri Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Aktivan je član Hrvatskog kirurškog društva te licenciran od strane Hrvatske liječničke komore. Kontinuiranu edukaciju provodi aktivnim sudjelovanjem na brojnim međunarodnim kongresima u zemlji i inozemstvu. Autor je i koautor nekolicine publiciranih znanstvenih radova u domaćim i inozemnim časopisima te Zborniku Hrvatske Akademije Znanosti i Umjetnosti. Aktivno se služi engleskim i talijanskim jezikom.

Johann Nemrava

Dr. sc. Johann Nemrava, dr.med.

Specijalist opće kirurgije

Doktor Johann Nemrava završio je medicinski fakultet u Rijeci, a specijalizaciju iz opće kirurgije u Zagrebu u Kliničkim bolnicama „Merkur“ i „Dubrava“. Tijekom specijalističkog usavršavanja, završava doktorski studiji na Prirodoslovno - matematičkom fakultetu i stječe naziv doktora znanosti u području bioloških znanosti. Autor je i koautor nekoliko znanstvenih radova u domaćim i inozemnim časopisima, a sudjeluje i u raznim znanstvenim projektima.

Svoje višegodišnje iskustvo u području opće kirurgije i hitne medicine stječe u Općoj bolnici hrvatskih veterana Zabok. Kontinuirano stručno i znanstveno usavršavanje nastavlja sudjelujući u brojnim tečajevima i kongresima unutar Hrvatske i u inozemstvu, a tijekom svoje karijere neko vrijeme provodi radeći u klinikama u Njemačkoj, Engleskoj i Irskoj. Doktor Johann tečno govori engleski jezik.

Mirna Munitić

Mirna Munitić, dr.med.dent.

Specijalist stomatološke protetike

Dr. Mirna Munitić je specijalist stomatološke protetike s dugogodišnjim iskustvom u restaurativnoj i estetskoj dentalnoj medicini. Nakon završenog studija i pripravničkog staža na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, 2009. godine je pri istom fakultetu specijalizirala stomatološku protetiku. Kasnije se dodatno usavršavala radeći kao specijalist protetike na Stomatološkoj poliklinici u Zagrebu i u drugim privatnim poliklinikama. Dr. Munitić redovito posjećuje međunarodne kongrese i znanstvene seminare u zemlji i inozemstvu, te aktivno prati najnovija znanstvena dostignuća u dentalnoj medicini. U svom radu posebno je usmjerena na protetsku rehabilitaciju i dizajn osmijeha, implanto-protetsku terapiju i estetsku rekonstrukciju kako bi našim klijentima pružila zdrav, prirodan i zanosan osmijeh.

Krešimir Doblanović

Krešimir Doblanović, dr.med.dent.

Specijalist oralne kirurgije

Dr. Krešimir Doblanović se specijalizirao za oralnu kirurgiju i implantologiju, s naglaskom na rekonstrukciju zubi. Nakon završenog studija i pripravničkog staža na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, rad nastavlja u Kliničkom zavodu za oralnu kirurgiju u bolnici Dubrava u Zagrebu, gdje i polaže specijalizaciju iz oralne kirurgije na Klinici za kirurgiju lica, čeljusti i usta KBC Dubrava. Kontinuirano se educira u zemlji i Europi, a također aktivno i redovito sudjeluje na znanstvenim skupovima i kongresima. U svom radu posebnu pozornost posvećuje vraćanju zdravlja i funkcionalnosti zagriza raznim implanto-protetskim rješenjima, pritom postižući prirodni izgled zubi i estetiku osmijeha.

dr. Jolanda Kanižaj Rajković

Jolanda Kanižaj Rajković, dr.med.

Specijalist dermatovenerologije

Dr. Jolanda Kanižaj Rajković uže područje interesa nalazi u estetskoj dermatologiji, dermatokirurgiji i laserskoj medicini. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Specijalizaciju iz dermatovenerologije obavila je u Klinici za dermatovenerologiju, KBC Zagreb tijekom koje je završila stručni poslijediplomski studij iz dermatovenerologije. Daljnje usavršavanja na područjima estetske medicine i dermatologije je stekla kroz brojne simpozije i kongrese. Aktivno je sudjelovala na kongresima organiziranim od strane Hrvatskog dermatološkog društva (HDD) i Europske akademije za dermatovenerologiju (EADV). Član je Hrvatskog  dermatovenerološkog društva i licencirana od strane Hrvatske liječničke komore. Aktivno se služi engleskim jezikom. 

Dr. Snježana Kramarić

Snježana Kramarić, dr. med.

Specijalist dermatovenerologije

Dr. Snježana Kramarić  uže područje interesa nalazi u estetskoj dermatologiji.  Diplomirala je na Medicinskom fakultetu  Sveučilišta u Zagrebu. Specijalizaciju iz dermatovenerologije obavila je u Klinici za dermatovenerologiju u KBC Osijek i KBC Zagreb.  Završila je stručni poslijediplomski studij iz dermatovenerologije na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Redovito sudjeluje na tečajevima trajne edukacije te prisustvuje na raznim kongresima iz struke. Član je Hrvatskog  dermatovenerološkog društva i licencirana od strane Hrvatske liječničke komore. Aktivno se služi engleskim i njemačkim jezikom.

Sanja Peršić Vojinović, dr.med.

Sanja Peršić Vojinović, dr.med.

Specijalist dermatovenerologije

Dr. Sanja Peršić Vojinović diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu dok je specijalizaciju iz dermatovenerologije obavila u KBC-u Zagreb tijekom koje je završila stručni poslijediplomski studiji. Svoje bogato radno iskustvo stekla je u Ambulanti za dermatologiju i venerologiju Doma zdravlja Zagreb. Kontinuirano se usavršava na brojnim simpozijima u zemlji i inozemstvu, kongresima, tečajevima trajne edukacije te na raznim radionicama. Članica je Hrvatskog  dermatološkog  društva i licencirana od strane Hrvatske liječničke komore. Doktorica se aktivno služi talijanskim, engleskim i francuskim jezikom. 

Prof.dr.sc. Katarina Šakić

Prof.dr.sc. Katarina Šakić, prim.dr.med.

Specijalist anesteziologije i reanimatologije

Prof.dr.sc. Katarina Šakić, prim.dr.med. jedna od vodećih anesteziologinja i reanimatologinja u regiji. Redovita je profesorica iz anesteziologije, reanimatologije i intezivne medicine na Medicinskom fakultetu J.J. Strossmayera Sveučilišta u Osijeku  i Medicinog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Doktorica Šakić posjeduje diplomu iz moderne anesteziologije s Cambridgea te je napisala preko 500 znanstvenih i stručnih radova i knjiga.  Sudjelovala je u mnogim znanstveno-istraživačkim projektima Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH i u organizaciji simpozija i kongresa u Hrvatskom društvu za regionalnu anesteziju i analgeziju. Nagrađivana je od strane Njujorške Akademije Znanosti, Hrvatskog liječničkog zbora za osobit doprinos medicinskoj znanosti i struci te je od strane Sveučilišta Cambridge uvrštena u top 100 vodećih medicinskih profesionalaca u svijetu.

Ljiljana Radevska

Liljana Radevska, dr. med.

Specijalist anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine

Dr.sc. Liljana Radevska, specijalizirala se za područje anesteziologije i intenzivnog liječenja. Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Skopju, specijalizira se u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Skopje. Bogato višegodišnje iskustvo stječe kao šefica Odjela za anesteziju na ORL kirurgiji KBC-a Bitola u Makedoniji. Nakon toga specijalizaciju nastavlja u Zagrebu na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenju KBC-a Zagreb. Kontinuirano se usavršavala u sklopu edukacijskog programa Udruženja Liječnika za intenzivnu medicinu Republike Makedonije i ciklusa nastave Medicinskog fakulteta Skopje. Autorica je 11 radova iz oblasti anesteziologije koje je prezentirala na mnogobrojnim međunarodnim skupovima. Prvu nagradu za poser prezentaciju osvojila je na Drugom Hrvatskom Kongresu Regionalne anestezije i analgezije u Dubrovniku 2007. godine. Članica je Hrvatskog  liječničkog zbora, Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju, te Makedonske asocijacije anesteziologa i intervenista. Pored makedonskog i hrvatskog, aktivno se služi engleskim i francuskim jezikom.

Iva Japundžić, dr.med.dent

Iva Japundžić, dr.med.dent

Doktor dentalne medicine

Doktorica Iva Japundžić diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 2016. godine. U želji za brzim učenjem, radom s novim tehnologijama i iskusnim stomatolozima mlada doktorica pridružila se našem stomatološkom timu. Područje interesa joj je parodontologija i estetska stomatologija. U svom radu je vrlo pedantna, te pazi na detalje. Zadovoljstvo pacijenta stavlja na prvo mjesto i zaista uživa u radu.

Majda Plišić doktor dentalne medicine u Poliklinici Bagatin

Majda Plišić, dr.med.dent.

Doktor dentalne medicine

Dr. Majda Plišić svoje zanimanje posebno usmjerava prema stomatološkoj protetici. Nakon završenog studija te odrađenog pripravničkog staža na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, odlučila se na volontiranje u privatnoj poliklinici. Kasnije se dodatno usavršavala u drugim privatnim ordinacijama dentalne medicine.  Kako bi uvijek bila u toku s novim trendovima u dentalnoj medicini, sudjeluje na različitim stručnim kongresima. Voljela bi se i dalje usavršavati u stomatološkoj protetici i steći što više znanja te joj je zadovoljstvo pacijenata na prvom mjestu. 

Ivan Sertić, dr.med.dent.

Ivan Sertić, dr.med.dent.

Doktor dentalne medicine - specijalizant endodoncije

Dr. Ivan Sertić je diplomirao na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Neposredno po diplomi, stručni staž je odradio u Stomatološkoj poliklinici Zagreb, a 2014. godine upisao je poslijediplomski specijalistički studij „Dentalna medicina“. Posebni interes posvećuje području endodoncije, a u tom smjeru se dalje kontinuirano educira u zemlji i Europi. Aktivno i redovito sudjeluje na znanstvenim skupovima i kongresima. U radu s klijentima je izrazito pedantan, strpljiv i precizan, a posebnu pozornost u svom radu posvećuje da s klijentom stvori odnos ispunjen povjerenjem. 

Marin Radić,  dr.med.dent.

Marin Radić, dr.med.dent.

Doktor dentalne medicine

Dr. Marin Radić doktor je dentalne medicine koji se u svom desetogodišnjem praktičnom iskustvu upoznao i usavršio u svim aspektima današnje suvremene stomatologije. Nakon završenog studija svoj pripravnički staž odrađuje u Domu zdrava Zagreb-zapad te nastavlja svoju karijeru u privatnom sektoru u radu u polivalentnoj stomatologiji kao i u području dentalnog turizma. Dr. Radić također nastavlja sa stručnim usavršavanjem sudjelujući na međunarodnim kongresima i znanstvenim seminarima u zemlji i inozemstvu. U svom radu orijentiran je na zadovoljstvo pacijenta primjenjujući najviše estetske i funkcionalne standarde.

Ina Novak

Ina Novak, dr. med.

Doktor medicine - specijalizant dermatovenerologije

Dr. Ina Novak završila je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 2012. godine. Zbog interesa za dermatovenerologiju, kao naša buduća specijalizantica, svoje zanimanje posebno će usmjeriti estetskoj dermatologiji. Svoj pripravnički staž odradila je u Kliničkoj bolnici Merkur, a zatim je radila kao suradnica za farmakovigilanciju te na zavodu za hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije. Doktorica Novak organizatorica je skupa i koautorica vodiča za liječnike obiteljske medicine za rad s osobama koje žive s HIV-om i osobama pod povećanim rizikom od zaraze HIV-om. Također je koautor knjige „A journey into patient safety“ koja je u procesu objave. Doktorica tečno govori Engleski, Njemački i Španjolski.

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberi datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00h
  Subota 09:00 - 14:00h

Lokacije

Gdje parkirati

Parking Parkiranje u podzemnoj garaži Green Gold centra. Za detaljnije informacije preuzmite kartu