×

U medijima

Što je Vistabel?

Što je Vistabel? Storybook, 30. rujan 2017.

Riječ je o prirodnom pročišćenom proteinu koji se dobiva iz bakterije Clostidium botulinum. Pažljivo i precizno apliciran u optimalnim količinama, opušta rad pojedinih mišića koji sudjeluju u mimici lica. Time se umanjuju i uklanjaju bore na licu koje nastaju upravo snažnim djelovanjem tih mišića. Vistabel se koristi već više od 20 godina u estetskoj kirurgiji i medicini upravo kao najučinkovitiji ‘brisač’ bora u zonama oko očiju i na čelu. 

Pročitajte članak
Finale makeovera života

Finale makeovera života Story, 27. rujan 2017.

Dobitnica makeovera Poliklinike Bagatin i časopisa Story u vrijednosti od 100.000 kn, Anamarija Lozer Knapić, uspješno je završila i proslavila svoju fenomenalnu transformaciju!

Pročitajte članak
Najpopularniji anti-age tretmani Poliklinike Bagatin

Najpopularniji anti-age tretmani Poliklinike Bagatin Elle, 20. rujan 2017.

Neinvazivne opcije pomlađivanja raznolike su i brojne, a Poliklinika Bagatin proslavila se najvećom ponudom anti-age tretmana u Hrvatskoj koji dokazano uspješno zamjenjuju kirurške zahvate. U ponudi je više od 60 anti-age tretmana u izvedbi vrhunskog tima estetskih kirurga, dermatologa i medicinskih kozmetologa. 

Pročitajte članak
Poznate dame znaju koje je rješenje za mladenačku svježinu

Poznate dame znaju koje je rješenje za mladenačku svježinu Diva, 09. rujan 2017.

Osim što zvuče neprivlačno, kirurški zahvati postaju suvišnu pored preko 60 anti-age tretmana koji se nude u Poliklinici Bagatin. Njih izvodi tim estetskih kirurga, dermatologa i medicinskih kozmetologa, a zaslužni su za popravljanje teksture, tonusa i elastičnosti kože, stimulaciju staničnih mehanizama odgovornih za obnovu tkiva, smanjivanje pora, redukciju hiperpigmentacije te brisanje bora. 

Pročitajte članak
Najpopularniji ant-age tretmani Poliklinike Bagatin

Najpopularniji ant-age tretmani Poliklinike Bagatin Story, 06. rujan 2017.

Paletom od preko 60 anti-age tretmana koje izvodi tim estetskih kirurga, dermatologa i medicinskih kozmetologa u Poliklinici Bagatin popravljaju teksturu i tonus kože te brišu bore. 

Pročitajte članak
Novi osmijeh zanosne glumice Ecije Ojdanić

Novi osmijeh zanosne glumice Ecije Ojdanić Gloria, 10. kolovoz 2017.

Život na kazališnim daskama i/ili život pred kamerama, kratki je opis života glumaca. Svoj su talent, strast, umijeće, znanje i vrijeme posvetili ovom životnom pozivu. On zahtijeva puno odricanja, discipline, ali i ljubavi prema tomu što radite. On zahtijeva i brigu o sebi i svome izgledu, a najveći je fokus na licu i osmijehu, na njihovoj ekspresiji kojom treba dočarati emociju lika kojem udahnjuju život. 

Pročitajte članak
Laseri u službi ljepote i mladolikog izgleda

Laseri u službi ljepote i mladolikog izgleda Story, 09. kolovoz 2017.

Među revolucionarna otkrića zasigurno spadaju laserski tretmani koji se u medicinske svrhe koriste već dugi niz godina, a sada su pronašli svoje mjesto i među estetskim tretmanima.

Pročitajte članak
Makeover života

Makeover života Story, 02. kolovoz 2017.

Mladenački izgled lica i sjajna koža san su svake žene, a Anamariji Lozer Knapić, dobitnici 100 tisuća kuna vrijednog makovera Poliklinike Bagatin i časopisa Story, snovi se ostvaruju! 

Pročitajte članak
5 savjeta prije estetske korekcije grudi

5 savjeta prije estetske korekcije grudi Ljepota i zdravlje, 01. kolovoz 2017.

Dr. Dinko Bagatin iz Poliklinike Bagatin vrhunski je stručnjak kada je u pitanju estetska korekcija grudi. Dugogodišnje iskustvo, znanje i profesionalni pristup čine ga idealnim sugovornikom na ovu temu. Uz njegovu smo pomoć za vas definirali pet glavnih savjeta prije zahvata estetske korekcije grudi, koji je jedan od najtra enijih i najpopularnijih u svijetu.

Pročitajte članak
Makeover koji mijenja sve

Makeover koji mijenja sve Story, 19. srpanj 2017.

Finalistica vrijednog makeovera Anamarija Lozer Knapić, koji su joj darovali časopis Story i Poliklinika Bagatin i to u iznosu od 100 tisuća kuna, krenula je s prvim koracima prema besprijekornom izgledu.

Pročitajte članak
Centar za oblikovanje tijela

Centar za oblikovanje tijela Story ljeto, 30. lipanj 2017.

Oblikovanje tijela u Poliklinici Bagatin sinonim je za zatezanje kože tijela, redukciju neželjenog, tvrdokornog celulita i smanjenje obujma kritičnih područja pomoću neinvazivnih tretmana.

Pročitajte članak
Hijaluronski dermalni fileri

Hijaluronski dermalni fileri Elle, 20. lipanj 2017.

Nakon tretmana filerima vaš svjež i blistav izgled sigurno će biti zamijećen, ali nitko neće moći točno odrediti zašto izgledate tako sjajno. To je upravo i najveća prednost Juvéderm hijaluronskih dermalnih filera - suptilni rezultati, uz prirodno bolji izgled.

Pročitajte članak

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberi datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00h
  Subota 09:00 - 14:00h

Lokacije

Gdje parkirati

Parking Parkiranje u podzemnoj garaži Green Gold centra. Za detaljnije informacije preuzmite kartu