×

U medijima

Ana Begić Tahiri Intervju

Ana Begić Tahiri Intervju Story, 02. studeni 2016.

Glumica Ana Begić Tahiri otkriva čemu zahvaljuje odličan izgled.

Pročitajte članak
Ljepša strana iskustva

Ljepša strana iskustva Elle, 20. rujan 2016.

Poliklinika Bagatin ponosno predstavlja novu anti-age kampanju "Pokažite ljepšu stranu iskustva" u kojoj glavnu ulogu imaju njihove ambasadorice, Ecija Ojdanić, Ivana Husar i Ana Begić Tahiri.

Pročitajte članak
Nova anti-age kampanja Poliklinike Bagatin: "Pokažite ljepšu stranu iskustva"

Nova anti-age kampanja Poliklinike Bagatin: "Pokažite ljepšu stranu iskustva" Story, 07. rujan 2016.

Ambasadorice Poliklinike Bagatin, Ecija Ojdanić, Ivana Husar i Ana Begić Tahiri, upravo su te žene, čije se iskustvo ne vidi u broju bora na njihovu licu, nego u broju svih odrađenih glazbenih nastupa, kazališnih predstava, serija i emisija. Ponosno su stale pred objektiv poznate fotografkinje Mare Milin i s osmijehom na licu spremno pozirale pokazujući sve svoje savršene nesavršenosti.

Pročitajte članak
Makeover Poliklinike Bagatin HOLIVUDSKI OSMIJEH koji će vam promijeniti život

Makeover Poliklinike Bagatin HOLIVUDSKI OSMIJEH koji će vam promijeniti život Story, 23. kolovoz 2016.

 Martina Grabovac, 39-godišnja medicinska sestra iz Zagreba, gotovo je cijeli život imala ozbiljnih problema sa zubima koji su bili preveliki i iskrivljeni. Kako su zubi bili jako oštećeni, specijalistica stomatološke protetike Poliklinike Bagatin Mirna Munitić, dr.med.dent., kod Martine se odlučila na ugradnju 12 bezmetalnih krunica u gornjoj čeljusti. 

Pročitajte članak
Otkrijte pravo stanje vaše kože lica nakon ljeta!

Otkrijte pravo stanje vaše kože lica nakon ljeta! Lijepa i aktivna, 27. kolovoz 2016.

Izlaganje sunčevim zrakama, vjetru, soli i visokim temperaturama tijekom ljetnog perioda, na vašoj je koži, osim preplanulosti, ostavilo još poneki trag. Koža lica svakako je najizloženija svim utjecajima, no promjene na njenoj površini te u njenim slojevima ponekad nisu jasno i pojedinačno vidljive običnim pregledom.  

Pročitajte članak
Finale makeovera Poliklinike Bagatin: "Smršavi do ljeta"

Finale makeovera Poliklinike Bagatin: "Smršavi do ljeta" Story, 26. srpanj 2016.

 Nakon što je završila s cijelim paketom tretmana koji su stručnjaci Poliklinike Bagatin osmislili posebno za nju, Ana je presretna zbog svoje nove linije jer je izgubila ukupno 8 kilograma i čak 11 centimetara na bokovima!

Pročitajte članak
5 tretmana koje ovo ljeto morate isprobati!

5 tretmana koje ovo ljeto morate isprobati! Elle, 19. srpanj 2016.

Kad razmišljate o pripremi za ljeto, padnu li vam odmah napamet bezbrojni dani u teretani? Ili možda sanjarite o satima provedenim u kupnji ljetnih haljina? I dok su mršavljenje za bikini sezonu te obnova garderobe na vrhu vaše ljetne liste zadataka, postoji još nešto podjednako važno: tretmani za uljepšavanje lica. 

Pročitajte članak
Sestre Husar pokazale svoju novu liniju

Sestre Husar pokazale svoju novu liniju Storybook, 18. lipanj 2016.

Program mršavljenja kojeg su prošle Ivana i Marija je specifičan, složen i originalan program zdravog mršavljenja. Stručni tim Poliklinike Bagatin ih je vodio kroz multidisciplinarni program koji je uključivao ciljanu i prilagođenu prehranu, tretmane za smanjenje obujma i oblikovanje tijela, medicinsku analizu, praćenje napretka te individualnu potporu. 

Pročitajte članak
Pripreme za ljeto u zadnji čas

Pripreme za ljeto u zadnji čas Story ljeto, 24. lipanj 2016.

Priprema za ljetne mjesece je za neke odavno započela, no još nije kasno da ljeto dočekate s lijepo oblikovanom figurom kojom ćete spremno uskočiti u kratke hlače i lepršave haljine. Bilo da je riječ o posljednjih par tvrdoglavih centimetara viška ili tvrdokornom celulitu, u Centru za oblikovanje tijela POLIKLINIKE BAGATIN nakon konzultacija možete saznati koji tretmani će Vam ekspresno skinuti centimetre s nogu, trbuha, bokova i ruku kako bi izgledali i osjećati se super. Požurite i zablistajte ovo ljeto!

Pročitajte članak
Pripreme za ljeto u zadnji čas

Pripreme za ljeto u zadnji čas Lisa ljeto, 19. lipanj 2016.

Bilo da je riječ o posljednjih par tvrdoglavih centimetara viška ili tvrdokornom celulitu, u Centru za oblikovanje tijela POLIKLINIKE BAGATIN nakon konzultacija možete saznati koji tretmani će vam ekspresno skinuti centimetre s nogu, trbuha, bokova i ruku kako bi izgledali i osjećali se super. 

Pročitajte članak
Tijelo nakon trudnoće

Tijelo nakon trudnoće Ljepota i zdravlje, 03. lipanj 2016.

Istezanje kože abdomena, grudi, bedara i drugih dijelova tijela za vrijeme trudnoće može rezultirati obješenom kožom, strijama i izdvojenim nakupinama masnog tkiva. Kako bi se suprotstavile tome, neke žene odlučuju se na "Mommy Makeover", kombinaciju zahvata iz plastične kirurgije. Osnovna namjena ovih zahvata je obračun s neželjenim fizičkim posljedicama trudnoće koje se ne mogu ukloniti samo kroz dijetu i vježbanje.

Pročitajte članak
5 razloga zašto je Mezoterapija jedna od omiljenih  metoda pomlađivanje kože

5 razloga zašto je Mezoterapija jedna od omiljenih metoda pomlađivanje kože Story, 25. svibanj 2016.

Čini se da se PRP terapija matičnim stanicama danas spominje svugdje i sigurno je najaktualnija tema u svijetu estetike. Poznate osobe, kao i žene koje vode ubrzan svakodnevan život, okreću se tom rješenju. PRP ili krvna plazma bogata trombocitima nastaje iz tjelesnih stanica vašeg tijela i može vam pomoći da dobijete učinkovit agent protiv bora bez štetnih reakcija. 

Pročitajte članak

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberi datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00h
  Subota 09:00 - 14:00h