×

Naše osoblje

Naša poliklinika nudi široki raspon usluga i proizvoda o čijoj vrhunskoj kvaliteti brine visokoeducirano i stručno osoblje. Ono što odlikuje naš pristup je posebna pažnja i briga o pacijentu prije, za vrijeme i poslije operativnog zahvata. Naš stručni tim učinit će sve da Vam osigura siguran, brz i ugodan oporavak. Naša namjera je bila da na jednom mjestu okupimo stručno znanje i iskustvo, a sve u cilju pružanja što boljih zdravstvenih usluga našim klijentima. S ovakvim timom to smo i postigli.

Ognjen Bagatin, generalni direktor

Ognjen Bagatin, MBA

CEO / Ravnatelj

Sportaš od malih nogu, svoj sportski duh unosi i u vlastiti posao. Njime nadahnjuje poslovni tim, kako u suradnji, tako i u pristupu prema poslu. Njegovo omiljeno pitanje je  „Vodimo li?“, a njegovi zaposlenici dobro znaju što to znači: u stručnosti, znanju, profesionalnosti, uslužnosti i dobrobiti za pacijenta. Svoje suradnike, uvijek obraduje kada im kaže: „Zapamtite, mi smo tim – zajedno smo jači!“

Bojan Pintarić

Bojan Pintarić

Izvršni direktor

Marketinški stručnjak s dugogodišnjim iskustvom u raznim oblicima marketinga, posebice u segmentu marketinga luksuznih proizvoda i usluga. Svoje iskustvo Bojan je stekao radeći šest godina na voditeljskoj poziciji u marketingu za L'Oreal - vodećoj svjetskoj kompaniji za kozmetiku. Svojim poznavanjem tržišta ljepote i znanjem u marketingu Bojan je nadopunio tim Poliklinike sa željom i misijom dosegnuti još veći broj klijenata, kroz tradicionalne, a i nove kanale komunikacije, kao i kreirati još bolje iskustvo za svakog klijenta.

Monika Friščić

Monika Friščić

Voditeljica ljudskih potencijala

Magistra ekonomije s dugogodišnjim iskustvom rada u ljudskim potencijalima. Kao posebno područje interesa ističe osmišljavanje i izvođenje edukacija, otkrivanje talenta pojedinaca i njihove jedinstvenosti, menadžment, unaprjeđivanje procesa te osmišljavanje i vođenje projekata. Uz iskustvo i područje interesa i razvoja, Monika je izvrsna voditeljica našeg HR-tima odgovornog za brigu, razvoj i zadovoljstvo naših zaposlenika. 

Iva Hrešćan

Iva Hrešćan

Voditeljica marketinga

Sveučilišna specijalistica poslovne ekonomije s velikim iskustvom u marketingu, vođenju i upravljanju razvojnim projektima i marketinškim kampanjama. Članica je Hrvatske udruge profesionalaca u prodaji te Hrvatske Mense od 2004. godine. Prošla je edukacije situacijskog vodstva koje su joj otvorile vrata voditeljskih pozicija u kojima uživa. Izvrsna je u javnim nastupima i održavanju prezentacija. Voli raditi u timu, a kod ljudi najviše cijeni poštenje i pozitivan stav. Svojim brojnim kvalitetama, odlično se uklopila kao vodeća ruka našeg marketinškog tima.

Željka Ćenan specijalist za marketing i odnose s javnošću u Poliklinici Bagatin

Željka Ćenan

Specijalist za marketing i odnose s javnošću

Magistrica ekonomije s dugogodišnjim iskustvom u marketingu i PR-u. Posjeduje iskustvo i u digitalnom marketingu koje je stekla sudjelovanjem na Internet marketing akademiji. Velika strast su joj dizajn i kreiranje časopisa. Odgovorna je i izrazito pozitivna osoba. Sklona je timskom radu i dinamičnoj atmosferi te je odličan dodatak našem timu stručnjaka.

Tea Hitner

Tea Hitner

Voditeljica medicinskog turizma

Tea je magistra ekonomije s iskustvom u multinacionalnim kompanijama u području marketinga, prodaje i odnosa s klijentima. Odličan je dodatak našem timu gdje svojim znanjem i poslovnim pristupom pridonosi međunarodnom širenju našeg djelovanja.

Kristina Ukalović, Voditeljica poliklinike Green Gold Tower

Kristina Ukalović

Voditeljica poliklinike Green Gold Tower

Zaljubljena u svoj posao, inovativna, s velikim iskustvom u poznavanju neinvazivnih metoda u postizanju vrhunskih rezultata na području estetike. Izvrsna poznavateljica dermokozmetike REVIDERM, a kao specijalistica i edukatorica REVIDERM Akademije svjesna je da u rukama ima moćno oruđe, koje udruženo s njezinim znanjem i entuzijazmom može odgovoriti i na najzahtjevnije izazove. Tražite li maksimalnu posvećenost, savjet ili pravilan odabir u tretiranju lica i tijela, kako bi ste postigli željeno, bit ćete u sigurnim rukama.

Ana Mogulić

Ana Mogulić

Zamjenica voditeljice poliklinike Green Gold Tower

Sa svojim bogatim dugogodišnjim iskustvom u vlastitom salonu te kroz kontinuirano učenje i nadograđivanje svojeg znanja i vještina, učinit će zasigurno da postanete naš zadovoljan klijent. Njezin pristup, predanost poslu i topli osmijeh pridonijet će, ne samo poboljšanju izgleda, već i da se čitavo vrijeme prilikom tretmana osjećate ugodno i opušteno.

Maja Blagaj

Maja Blagaj

Glavna medicinska sestra

Visoko obrazovana medicinska sestra i prvostupnik sestrinstva s desetogodišnjim radnim stažem na kirurškom odjelu i intenzivnoj skrbi. Predana, temeljita, brižna, uveliko pridonosi razini kvalitete u pružanju naših usluga. 

Petra Pažin

Petra Pažin

Magistra nutricionizma

Petra je mlada i energična zagovornica pravilne prehrane i zdravih prehrambenih navika. U suradnji s našim multidisciplinarnim timom stručnjaka, Petra će analizirati i procijeniti nutritivni status Vašeg organizma i osmisliti specijalizirani plan prehrane kako biste bili zdraviji, izgledali bolje, te postigli i zadržali željene rezultate. Petra je optimistična, energična i odličan dodatak našem timu. U svom radu posebni interes posvećuje istraživanju interakcije nutrijenata na procese u organizmu. Članica je Hrvatskog društva nutricionista i dijetetičara. 

Suzana Šaško-Gečić

Suzana Šaško-Gečić

Medicinski kozmetolog

Medicinska sestra s dugogodišnjim kliničkim iskustvom s područja kirurgije i dermatološke kozmetike. Sa svojim ljubaznim pristupom, toplinom i znanjem upotpunjuje kvalitetu našeg stručnog, medicinskog tima.

Magdalena Šoić

Magdalena Šoić

Medicinski kozmetolog

Magdalena izuzetno brzo uči i odlično nadopunjava naš tim. S puno elana pristupa svom poslu, trudeći se da se svaki naš klijent osjeća paženim i s punim povjerenjem prepusti njezinim stručnim rukama.  

Tena Šunić

Tena Šunić

Medicinski kozmetolog

Tena ozbiljno prilazi svim poslovima i obvezama, uz to je i puna razumijevanja, mirna, staložena kolegica na koju se uvijek možete osloniti u svakom pogledu. Prepustite se njenim vještim rukama i zasigurno ćete biti oduševljeni rezultatima! 

Josipa Čabrajec

Josipa Čabrajec

Medicinski kozmetolog

Josipa ozbiljno pristupa poslu i uvijek se maksimalno posvećuje svim svojim zadacima. Ljubaznošći i pristupačnošću pristupa svim klijentima, ali i kolegama. Vedra i vesela Josipa nova je članica našeg tima.

Jelena Čikor - medicinski kozmetolog - Poliklinika Bagatin

Jelena Čikor

Medicinski kozmetolog

Jelena je odlično pojačanje kozmetološkom timu. Komunikativna je i srčana te će Vam svojom vedrinom uvijek izmamiti osmijeh na lice. Voli svoj posao i raduje se svakom novom usavršavanju.

Anamarija Platnar

Anamarija Platnar

Medicinski kozmetolog

Anamarija je izrazito marljiva i srdačna osoba. Voli timski rad i uvijek je spremna pomoći svojim kolegama. Nastoji biti uključena u što više aktivnosti kako bi Vam pružila najbolju uslugu.

Rafaela Vujević

Rafaela Vujević

Medicinski kozmetolog

Rafaela je vedra, komunikativna i ambiciozna osoba koja svojom toplinom i pristupačnošću mami osmijeh na licu. Član je našeg kozmetološkog tima kojeg savršeno nadopunja svojim srdačnim pristupom klijentu.

Žana Gagula

Žana Gagula

Medicinska sestra

Žana je medicinska sestra s dugogodišnjim iskustvom koja će svojim znanjem, pristupom i osmijehom učiniti svaki dolazak ugodan, siguran i uspješan.

Valentina Haler

Valentina Haler

Medicinska sestra

Valentina je novo pojačanje našem timu. Vedra i uvijek nasmijana osoba koja na temeljit i odgovoran način pristupa svom poslu. Brižnost i odgovornost prema klijentima joj je uvijek na prvom mjestu, a svoj vedri duh i dobro raspoloženje prenosi na druge kolege. 

Ariana Pelušić

Ariana Pelušić

Medicinska sestra

Ariana je medicinska sestra na odjelu Dermatologije. Vrlo je odgovorna, proaktivna i spremna na nove izazove. Zajedno s dr. Jolandom Kanižaj Rajković pomaže našim klijentima doći do željenih rezultata te tako u potpunosti omogućiti vrhunski izgled njihove kože.  

Ivana Zrno Uroda

Ivana Uroda

Medicinska sestra

Osim što izrazito precizno i odgovorno pristupa svom poslu medicinske sestre, Ivana nastoji da svaki klijent koji posjeti našu Polikliniku osjeti da je došao u jednu malu oazu mira i ljepote. Svojim vedrim duhom uvijek oraspoloži tim i osoblje Poliklinike, a u slobodno vrijeme voli se baviti aromaterapijom.  

Marina Daražac Đidara

Marina Daražac Đidara

Medicinska sestra

Marina je temeljita i pouzdana s preko 9 godina iskustva na poslovima medicinske sestre u bolnici i na poslovima dentalnog asistenta. Njezin smireni pristup učinit će svaki Vaš boravak u Poliklinici ugodnim kako bi se s punim povjerenjem prepustili tretmanima i terapijama. U slobodno vrijeme obožava umjetnost.

Sandra Knežević

Sandra Knežević

Medicinska sestra

Sandra je dentalna asistentica s dugogodišnjim iskustvom u području parodonotologije. Izrazito voli dinamiku i kreativnost koju pronalazi u svom svakodnevnom radu. Svojim iskustvom i profesionalnim pristupom izvrsno upotpunjuje naš stručan dentalni tim.

Lorena Kores

Lorena Kores

Dentalna asistentica

Lorena je naša nova snaga u dentalnom timu. Iako je prilično mlada izrazito je pedantna i odana poslovnim obvezama. Ambiciozna, komunikativna i marljiva osoba koja svojom veselom osobnošću izmami osmijeh na lica svakome tko se nađe u njezinoj prisutnosti.

Marina Vrban

Marina Vrban

Medicinska sestra

Dentalna asistentica s dugogodišnjim iskustvom u području dentalne medicine. Svojim smirenim i toplim pristupom upotpunjuje kvalitetu dentalnog tima. Izrazito voli raditi u timu jer smatra da se na taj način može pružiti maksimum prema klijentima.

Petra Žužić

Petra Žužić

Medicinska sestra

Petra je medicinska sestra koja voli svoj posao. Izrazito je komunikativna osoba, spremna za timski rad i nove izazove. Svojim profesionalnim, odgovornim i vedrim pristupom u potpunosti se uklapa u naš tim.

Petra Bettini

Petra Bettini

Voditeljica recepcije Green Gold Tower

Odgovorna, pouzdana, temeljita i ambiciozna osoba. Njezin pristup i topli osmijeh pri dolasku u našu Polikliniku nikoga ne ostavi ravnodušnim, a njen izuzetan odnos s klijentima i kolegama s kojima radi čini je omiljenom osobom u našem timu. 

Anita Joha

Anita Joha

Recepcionistica Green Gold Tower

Izrazito marljiva i pouzdana djelatnica, koja profesionalno i predano uspješno savladava zahtjevne poslovne zadatke. Uvijek će vas dočekati na ulazu u Polikliniku sa iskrenim i zaraznim osmjehom licu. Svojom vedrinom i ljubaznošću učinit će vaš boravak u Poliklinici vrlo ugodnim. 

Ida Lovrin

Ida Lovrin

Recepcionistica Green Gold Tower

Ida je mlada i vedra recepcionistica koja će Vas uvijek dočekati s osmijehom. Uvijek je spremna pomoći svojim kolegama kako bi bili što produktivniji. Svojom spontanošću i otvorenosti nastoji da se svaki klijent osjeća posebno.

Ana-Manuela Mačković

Ana-Manuela Mačković

Recepcionistica Green Gold Tower

Ana-Manuelin osmijeh je prvo što ćete zamijetiti na ulazu u našu Polikliniku u Green Gold Toweru. Ljubazna i srdačna, uputit će Vas kako da se najlakše snađete u našim prostorima i pružiti Vam sve informacije o našim uslugama i doktorima. Njezina optimistična i vedra osobnost je zaista prijelazna, a odlikuje je i preciznost, marljivost i upornost. 

Estera Sakoman

Estera Sakoman

Recepcionistica Green Gold Tower

Estera je nova snaga recepcijskog tima. Komunikativna je i elokventna osoba koja će vas uvijek dočekati s osmijehom. Voli dinamičnost, odlično je organizirana te jako pridonosi ugodnoj radnoj atmosferi. Pažljiva je u svome radu te obraća pozornost na detalje kako bi se svaki klijent osjećao posebno.

Lidija Sukser

Lidija Sukser

Voditeljica poliklinike Kneza Višeslava

Izrazito odgovorna, ima odličan odnos s klijentima i kolegama. Posao odrađuje s lakoćom te svemu pristupa s veoma pozitivnim stavom. Kad pozvonite na vrata, njen osmijeh će vam zasigurno uljepšati dan. 

Linda Pervan

Linda Pervan

Recepcionistica na lokaciji Kneza Višeslava

Mlada recepcionistica novo je pojačanje u našem timu. Izrazito ljubazna i srdačna dočekuje klijente s iskrenim osmijehom na licu te je uvijek na raspolaganju za sva pitanja. 

Maja Čizmešija

Maja Čizmešija

Tehničar za instrumentiranje

Maja je odlično pojačanje kirurškom timu s visokogodišnjim iskustvom, a kao instrumentarka desna ruka je našim doktorima. Predana svom poslu, voli dobru timsku atmosferu i uvijek je spremna pomoći kolegama.  Komunikativna i vedra. 

Mirela Kašnar

Mirela Kašnar

Tehničar za instrumentiranje

Mirela je vrsna instrumentarka s bogatim znanjem u svom radu i desna ruka našim kirurzima koja uz njih brine o vašoj sigurnosti za vrijeme operacije. Iznad svega voli svoj poziv što će vam zasigurno stvoriti povjerenje, nephodno za svakog klijenta kod ulaska u operacijsku salu.

Ana Poglayen

Ana Petković

Tehničar za instrumentiranje

Osoba koja je korektna s kolegama i klijentima. Puna razumijevanja, mirna, staložena kolegica na koju se uvijek možete osloniti u svakome pogledu. Ozbiljno prilazi svim poslovima i obvezama te je kao takva rođena za ovaj poziv.

Kristijan Rajner

Kristijan Rajner

Anesteziološki tehničar

Medicinski tehničar s dugogodišnjim iskustvom u području anesteziologije. Vjeruje u kontinuirani osobni rast te se kontinuirano educira u svom području djelovanja. Svojom profesionalnošću, iskustvom i vedrim pristupom pridonijeti će opuštenom i posebnom iskustvu svakog našeg klijenta.

Marina Šošo

Marina Šošo

Medicinska sestra

Marina je novi dio našeg tima. Nakon višegodišnjeg iskustva u poslu medicinske sestre, Marina izrazitu važnost daje kontinuiranoj edukaciji. Optimistična i puna energija, desna je ruka našim doktorima. Posebno uživa raditi u području estetske kirurgije, a u budućnosti bi željela prenositi svoja znanja mlađim kolegama. 

Maja Katić

Maja Katić

Voditeljica pozivnog centra

Snalažljiva i komunikativna, spremno će odgovoriti na svaki upit prilikom poziva našem pozivnom centru.  Maja je stekla višegodišnje iskustvo rada s klijentima u Vipu i T-comu.  Njezin ugodni glas će vas dočekati prilikom poziva i pružiti sve željene informacije o tretmanima i zahvatima Poliklinike Bagatin.

Lena Bahat

Lena Bahat

Djelatnica u pozivnom centru

Upravni referent koja je svoju strast pronašla u komunikaciji i radu s ljudima te će svojim vedrim duhom i širokim osmijehom svakom našem klijentu pružiti sve potrebne odgovore.

Jana Jureško

Jana Jureško

Djelatnica u pozivnom centru

Prvostupnik lingvistike s izvrsnim znanjem njemačkog, španjolskog i slovenskog jezika. Veliki ljubitelj učenja stranih jezika, dobrih knjiga i glazbe nadopuniti će naš tim sa svojim riječima i tečno razgovarati s našim domaćim i međunarodnim klijentima.

Blaženka Klarić

Blaženka Klarić

Djelatnica u pozivnom centru

Nakon višegodišnjeg rada u komunikacijama, Blaženka se pridružila našem timu u pozivnom centru. Strpljiva, komunikativna i uvijek spremna pomoći, odgovorit će na sva Vaša pitanja u vezi tretmana i zahvata u Poliklinici Bagatin. 

Tina Tešić

Tina Tešić

Djelatnica u pozivnom centru

Tina je uvijek usmjerena prema radu s ljudima, što se posebno odražava u njezinom vedrom pristupu. Mlada i komunikativna, čini odličan dio našeg tima koji će vam pružiti sve potrebne informacije o našim uslugama

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberi datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 08:00 - 20:00h
  Subota 09:00 - 14:00h

Lokacije

Gdje parkirati

Parking Parkiranje u podzemnoj garaži Green Gold centra. Za detaljnije informacije preuzmite kartu