Vistabel ili hijaluronski fileri. Što je bolje za moje lice?


Fileri

Vaše je lice vaša najdragocjenija imovina; ono je način na koji vas svijet doživljava i kako vi sebe izražavate. Kako starimo, postajemo sve iskusniji i samopouzdaniji, no pritom gubimo jednu stvar: mladolik izgled kože.

Tada ono što se vidi izvana ne odgovara više onoj poletnoj osobi  iznutra. Zašto?

Što su hijaluronski dermalni fileri?

Hijaluronska kiselina zaslužna je za hidratizaciju i mladolik izgled kože jer na sebe veže vlagu. No, tijekom vremena i godina koža je gubi zbog čega postaje suha i opuštena oko očiju i usana, smanjuje joj se volumen te se počinju pojavljivati bore.

Prvi znakovi starenja zbog gubitka hijaluronske kiseline počinju se primjećivati nakon 30. godine života. Ali zahvaljujući razvoju industrije ljepote i korištenju napredne tehnologije, i za taj izazov postoji rješenje.

Vistabel fileri

Juvéderm je punilo za lice s teksturom gela koji sadrži hijaluronsku kiselinu i rješava spomenutu problematiku.

Ubrizgava se ispod kože te u pravilu traje od 9 do 18 mjeseci, ovisno o mjestu aplikacije i vrsti filera, jer ga tijelo, budući da se radi o prirodnom ugljikohidratu, kroz neko vrijeme prirodno apsorbira.

Fileri čine vaše lice ljepšim na tri ključna načina: revitaliziraju, podižu i definiraju.

Pomlađivanje vrata, ruku i dekoltea

U našoj bogatoj anti age ponudi možete pronaći i popularan Volite dermalni filer koji je prvenstveno namijenjen povećanju kvalitete kože. Osim što njegova svojstva poboljšavaju hidrataciju i teksturu kože, također pospješuju i njezinu glatkoću.

Kako biste ljeti vratili vlagu u potkožje do najdubljih slojeva dermisa, predlažemo vam upravo tretman Volite dermalnim filerom. Uz ublažavanje bora na licu, filer Volite donosi svojevrsnu revoluciju jer je prvi kojim se mogu pomladiti i ruke te područje vrata i dekoltea.

Proizvod je odmah nakon svjetske premijere uvršten u našu bogatu ponudu.

Fileri u dekolte

Što je Vistabel?

Najpopularniji anti-age tretman u svijetu svakako je onaj u Hrvatskoj i Europi poznat pod imenom Vistabel.

Riječ je o prirodnom pročišćenom proteinu koji se dobiva iz bakterije Clostidium botulinum. Pažljivo i precizno apliciran u optimalnim količinama, opušta rad pojedinih mišića koji sudjeluju u mimici lica.

Time se umanjuju i uklanjaju bore na licu koje nastaju upravo snažnim djelovanjem tih mišića.

Vistabel fileri

Djeluje tako da cilja uzroke takozvanih bora mrštilica i smijalica – mišiće, čime će smanjiti njihovu aktivnost što će rezultirati smanjenjem pojave neželjenih linija.

Tretman je gotovo bezbolan, sama aplikacija traje svega par minuta, rezultate ćete primijetiti već u roku 3 do 5 dana nakon tretmana, a učinak traje i do 6 mjeseci.

Oporavka nema što znači da se već po izlasku iz Poliklinike možete odmah vratiti svojim svakodnevnim obvezama.

Idealna kombinacija

Za što bolji krajnji rezultat, Vistabel i Juvederm hijaluronski dermalni fileri savršena su kombinacija.

Svaki od njih radi na drugačiji način, no s istim ciljem – pružaju prirodan i mladenački izgled, popunjavaju neželjene linije i vraćaju osjećaj samopouzdanja.

U mnogim slučajevima, hijaluronski fileri će čak biti dugotrajniji uz kombinirano korištenje s Vistabelom. Nije na odmet ponoviti još jednom 6 važnih atributa na koje treba misliti prije odlaska po ‘injekcije mladosti’.

1.  Sigurnost

Vistabel se koristi već više od 20 godina u estetskoj kirurgiji i medicini upravo kao najučinkovitiji ‘brisač’ bora u zonama oko očiju i na čelu.

Prvi je proizvod ovakve vrste odobren još 2002. godine za korištenje u kozmetičke svrhe. Od tada pa do danas ovaj se tretman, na godišnjoj razini, izvodi 5-6 milijuna puta što ga čini svjetskim liderom brojem 1 za estetiku lica u svijetu.

2.  Rezultati

Vistabel smanjuje kontrakcije mišića koji pomiču kožu što rezultira nježnijim i plićim borama te sprječava nastajanje novih.

Kada se ispravno aplicira i dozira (umjerenost prije svega!), izgled te same ekspresije lice nisu promijenjene, već lice izgleda svježe i odmorno.

3.  Učestalost

Ne postoji ograničenje na broj tretmana kojima se klijenti mogu podvrgnuti. Čak štoviše, jedno istraživanje pokazalo je potpuno suprotno.

Pravodobni i učestali odlasci na tretmane, svakih 4 – 6 mjeseci, rezultiraju redukcijom bora, zadovoljstvom klijenata i dugotrajnijim učinkom, odnosno, rezultatom. Idealnom dozom Vistabela po tretmanu za tretiranje čela i područja oko očiju smatra se ukupno 50 jedinica.

Ukoliko se aplicira manji broj jedinica, rezultati su nešto blaži, a period djelovanja kraći, što se naziva baby vistabel.

4.  Tretmani bez posljedica

Obzirom da je kod iskusnih operatera za sam postupak aplikacije Vistabela i hijaluronskih dermalnih filera potrebno manje od 30 minuta, odlazak na tretmane postao je popularan za vrijeme pauze tijekom radnog vremena pod imenom „coffee break rejuvenation“.

5. Starosna dob

Postoje pojedinci s hiperaktivnim mišićima i poprilično izraženim borama kojima bi se tretmani Vistabelom i hijaluronskim filerima preporučili već s 20 godina, dok postoje ljudi kod kojih se bore neće razviti do 30 – 35 godine. Aplikacija je određena stanjem kože, nikako ne godinama.

6. Idealna kombinacija

U slučaju kada su bore poprilično izražene i duboke, a koža obješena, tretman Vistabelom neće ih u potpunosti izbrisati.

U ovakvim slučajevima potrebna je kombinacija Vistabela i Juvederm hijaluronskih dermalnih filera. Upravo iz ovih razloga, tretman isključivo Vistabelom nije za preporuku osobama starijima od 65 godina.

Hijaluronski fileri

ŠTO TRETIRATI FILERIMA:

–              Nazolabijalne bore

–              Pušačke bore

–              Perioralne bore

–              Tanke usne

–              Lifting jagodica

–              Lifting cijelog lica

ŠTO TRETIRATI VISTABELOM:

–              Bore na čelu

–              Bore oko očiju

–              Bore između očiju

–              Podizanje obrva

Na tretman Vistabelom ili dermalnim hijaluronskim filerima u našoj Poliklinici možete se naručiti online ili telefonski na broj telefona 01/46 10 225. Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nam pošaljite svoj upit.

Dr. Tomica Bagatin, specijalist maksilofacijalne kirurgije

Dr. Tomica Bagatin najviše se bavi estetskom kirurgijom te mu je cilj pružiti pacijentima najsigurniju i najbolju kiruršku metodu kako bi naglasio njihovu prirodnu ljepotu. Dr. Bagatin zaslužio je titulu doktora medicine na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Staž je odradio u Kliničkoj bolnici „Merkur“, a specijalizaciju na Klinici za maksilofacijalnu kirurgiju u Kliničkoj bolnici „Dubrava“. U Poliklinici Bagatin radi od njenog otvaranja 2002. godine. Aktivni je član Hrvatskog društva za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju glave i vrata te je licenciran od strane Hrvatske liječničke komore. Član je i međunarodnih udruženja – European Association for Cranio-Maxillo-Facial Surgery (EACMFS) and International Association of Oral and Maxillofacial Surgery (IAOMS) te svake godine aktivno sudjeluje na brojnim međunarodnim kongresima i tečajevima.

Meni