• Početna
  • Fileri
  • Najtraženiji estetski tretmani i zahvati u dvadesetima

Najtraženiji estetski tretmani i zahvati u dvadesetima


Estetski zahvati u dvadesetimaU dvadesetima možete ostati budne čitavu noć, jesti što god želite, zaboraviti skinuti šminku, piti premalo vode i koža će se vrlo brzo moći oporaviti od ove torture.

Kako biste održali lijepu i mladoliku kožu lica za početak vam preporučamo izbjegavati sve navedeno, jer kako starimo proces obnove stanica se usporava i počinju se pojavljivati prve borice i nepravilnosti na koži, a navedene situacije mogu samo pogoršati stanje.

Lice

Kako bi što duže zadržali izgled dvadesetih potrebno je učiniti neke promjene. Počnimo od kože lica. Potražite proizvode koji su namijenjeni za početnu fazu starenja kože, lakše teksture i primjerenije osobama tridesetih godina.

Čišćenje je najvažniji korak u njezi kože lica jer je ono neophodno za zdravlje kože. REVIDERM Mikrodermoabrazija je jedna od tehnika čišćenja lica koja potiče obnovu kože skidanjem površinskog, mrtvog sloja stanica.

Na taj se način pospješuje stvaranje novih, mladih stanica kože te njeno obnavljanje i pomlađivanje.

Tretmani lica

Naša koža također postepeno gubi elastičnost što je rezultat uništavanja kolagena i vlakana elastina, kao i promjena u masnim jastučićima ispod naše kože do kojih dolazi s godinama.

Tretmani poput Vistabela i dermalnih filera namijenjeni su revitalizaciji kože i izraza lica, čime se vraćaju mladenački izgled i svježina. Hijaluronski fileri posljednjih su deset godina postali zlatni standard kada je riječ o popunjavanju bora lica.

Hijaluronska kiselina ključna je molekula u procesu starenja kože, a odgovorna je za elastičnost i potpornu funkciju, odnosno viskoelastična svojstva kože.

A Vistabel, kada se koristi ispravno, može čelu dati privlačan i iskren pogled, no ne valja pretjerati.

Zato je važno da vas tretira iskusni doktor koji može prosuditi veličinu vaših mišića te koliko vam je Vistabela potrebno.

Tijelo

Počnimo od neinvazivnih tretmana. Diljem svijeta sve više žena i muškaraca se odlučuje na lasersko uklanjanje dlaka kako bi spriječili muke koje uzrokuju brijanje i depilacija.

Zapravo, prema istraživanju Američkog društva estetske plastične kirurgije (ASAPS), lasersko uklanjanje dlaka nalazi se na trećem mjestu među pet najboljih nekirurških estetskih tretmana u 2015., odmah iza Vistabela i dermalnih filera.

Diodni laser, koji se koristi za uklanjanje dlaka u našoj Poliklinici, postao je sinonim za sigurnu epilaciju, posebno za tamnije tipove kože te je poseban po tome što može tretirati i svjetlije dlake.

Čak i pri primjeni jače energije, tretman i dalje jamči minimalni rizik te nježan i bezbolan tretman klijentima, a rezultati su izvanredni.

Laserska Epilacija

Dvadesete su najuzbudljivije godine vašeg života – počinjete raditi, upoznajete prijatelje za cijeli život, a možda i pronađete ljubav svog života.

Svi navedeni važni događaji u životu također vam mogu stvoriti pritisak da izgledate najbolje što možete. Najčešće estetske operacije kojima se podvrgavaju mlade žene jesu povećanje grudi i korekcija nosa, i to kako bi poboljšale svoj izgled i povećale si samopouzdanje.

Povećanje grudi ugradnjom implantata najpopularnija je estetska operacija među ženama diljem svijeta. Današnji modeli implantata nude daleko bolje rezultate nego prijašnji modeli, naravno, samo u rukama kvalitetnog kirurga. Vrlo je važno imati realna očekivanja te biti pozitivna osoba.

Dobrim kandidatkinjama se smatraju žene općenito dobrog zdravlja sa stabilnom težinom koju održavaju zdravom prehranom i životnim stilom.

Korekcija nosa također je veoma popularna operacija, i to među ženama i muškarcima.

Danas je pristup rinoplastici drugačiji nego što je bio ranije i nos se ne promatra izolirano, nego se nastoji dovesti u optimalan odnos s već postojećim strukturama lica, kao što su obrazi, usne, brada i čelo.

S obzirom na sve navedeno cilj estetskog zahvata na nosu u našoj Poliklinici nije dobiti „novo lice“, nego preoblikovanjem nos uklopiti u normalne odnose s ostalim dijelovima lica.

Infografika

Pravu brigu možete započeti već danas

Za kraj naglasit ćemo vam da prije svega treba izbjegavati sunčanje, pušenje i alkohol. Ako već ne možete odoljeti tim “užicima“, onda svakako budite umjereni.

Nastojte održavati hidrataciju kože, kako unošenjem vode, tako i kvalitetnom njegom lica uz povremene stručne tretmane.

Na estetske tretmane ili zahvate u našoj Poliklinici možete se naručiti online ili telefonski na broj telefona 01/46 10 225.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite i pošaljite svoj upit.

Dr. Tomica Bagatin, specijalist maksilofacijalne kirurgije

Dr. Tomica Bagatin najviše se bavi estetskom kirurgijom te mu je cilj pružiti pacijentima najsigurniju i najbolju kiruršku metodu kako bi naglasio njihovu prirodnu ljepotu. Dr. Bagatin zaslužio je titulu doktora medicine na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Staž je odradio u Kliničkoj bolnici „Merkur“, a specijalizaciju na Klinici za maksilofacijalnu kirurgiju u Kliničkoj bolnici „Dubrava“. U Poliklinici Bagatin radi od njenog otvaranja 2002. godine. Aktivni je član Hrvatskog društva za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju glave i vrata te je licenciran od strane Hrvatske liječničke komore. Član je i međunarodnih udruženja – European Association for Cranio-Maxillo-Facial Surgery (EACMFS) and International Association of Oral and Maxillofacial Surgery (IAOMS) te svake godine aktivno sudjeluje na brojnim međunarodnim kongresima i tečajevima.

Meni