• Početna
  • Grudi
  • Prirodan izgled grudi mora biti cilj svakog zahvata povećanja grudi

Prirodan izgled grudi mora biti cilj svakog zahvata povećanja grudi


Prirodan izgled grudi

Prirodan izgled cilj je svakog estetskog zahvata, bilo da se radi o povećanju grudi, korekciji nosa ili povećanju usana, a odlične rezultate definitivno je moguće postići bez da izgledate kao da ste bili na operaciji.

Pritom je neophodna dobra komunikacija s liječnikom prije izvođenja samih zahvata. Ako ste nezadovoljni s veličinom, oblikom ili simetrijom svojih grudi, estetski zahvat povećanja grudi (ili podizanja i povećanja) rješenje je za vas.

Bitno je samo težiti prirodnom izgledu što će vam omogućiti stručan i iskusan kirurg te imati realna očekivanja.

Kod izbora kirurga za zahvat povećanja grudi važno je napraviti dobar odabir kako liječnika tako i poliklinike u kojoj ćete se podvrgnuti zahvatu. Jer, prvenstveno želite biti u rukama liječnika s velikim iskustvom u izvođenju željenog zahvata.

Dr. Dinko Bagatin

Tehnike koje upotrebljavamo u Poliklinici Bagatin olakšavaju postizanje prirodnog, nekirurškog izgleda. Sav trud ulaže se u poboljšavanje izgleda pacijentice na što prirodniji način.

Svaki zahvat potrebno je strogo prilagoditi izgledu pacijentice, njezinoj tjelesnoj građi, stilu života, kao i njezinim potrebama. U protivnom se gubi prirodan izgled i osobnost.

Naša je obveza svoje kirurške vještine kombinirati s umjetničkim pristupom i senzibilnošću kako bismo zadovoljili specifične potrebe svojih pacijentica.

Time im, također, omogućavamo najbolje moguće iskustvo te odličan rezultat operacije iz estetske i plastične kirurgije.

Kontinuirano ulažemo u svoje usavršavanje, prisutni smo na svim velikim i najpoznatijim kongresima vezanim za plastičnu kirurgiju te obogaćujemo naše ordinacije najsuvremenijom opremom kako bismo našim klijenticama pružili najbolju moguću uslugu.

U našem timu imamo i jednu od vodećih anesteziologinja i reanimatologinja u ovom području Europe, profesoricu Katarinu Šakić, koja posjeduje diplomu iz moderne anesteziologije i koja je napisala preko 500 znanstvenih radova te je stalan profesor na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Osijeku i Sveučilišta u Zagrebu.

Uz najbolji anesteziološki tim, jedini u regiji možemo svojim klijenticama ponuditi mogućnost konzultacija s fotosimulatorom VECTRA XT 3D.

Vectra XT 3D

Uređaj omogućava novo iskustvo prilikom konzultacija za određeni estetski zahvat stvarajući projekcije rezultata samog zahvata.

Vectra simulacija operacije

Sastoji se od šest kamera u visokoj rezoluciji koje su spojene na jedinstveni, sofisticirani softver koji istovremeno na ekranu producira oštre, kvalitetne i trodimenzionalne fotografije cijelog vašeg tijela.

Kod operacije grudi simulacije su temeljene na stvarnim implantatima koje i koristimo za vrijeme zahvata, a koji su trenutno najkvalitetniji implantati na tržištu.

VECTRA XT 3D pruža pacijentu sigurnost u rezultat zahvata, daje realna očekivanja, a nama je sjajan pokazatelj onog što pacijent želi jer će konačni rezultat biti vrlo sličan simulaciji koju izradimo zajedno s klijenticom.

Simulacija povećanja grudi

Prilikom konzultacija vodimo detaljan razgovor s pacijenticama o njihovim željama te im predstavljamo plan kako te želje mogu biti ostvarene.

Kod povećanja grudi žene se često žale na preumjetan izgled grudi kojima neke operacije rezultiraju.

Razlog tome je, nažalost, nedostatak razumijevanja od strane kirurga što točno pacijentica želi, što u našem slučaju, zahvaljujući konzultacijama na najnovijem fotosimulatoru, nije slučaj.

Naše kirurške vještine i umjetnička vizija omogućile su nam ostvarenje prekrasnih i prirodnih poboljšanja za stotine pacijentica u Poliklinici Bagatin.

Ako razmišljate o operaciji povećanja grudi i imate dodatnih pitanja o samom zahvatu, pripremi prije operacije ili se želite naručiti na konzultacije, možete nam se obratiti telefonski na 01/46 10 225 ili e-mailom na info@bagatin.hr.

Za više dodatnih informacija o povećanju grudi možete skinuti naš besplatni Vodič za operaciju povećanja grudi.

Dr.sc. Dinko Bagatin, dr.med., specijalist opće i plastične kirurgije

Dr. Dinko Bagatin najviše se bavi estetskom i rekonstruktivnom kirurgijom te mu je cilj omogućiti pacijentima najbolji mogući izgled te bolji život uz pomoć kirurgije. Dr. Bagatin zaslužio je titulu doktora medicine na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Staž je odradio u Kliničkoj bolnici Merkur, a specijalizaciju iz opće i plastične kirurgije na Klinici za kirurgiju u Kliničkom bolničkom centru Rebro. U Poliklinici Bagatin radi od njenog otvaranja 2002. godine. Aktivni je član Hrvatskog društva za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju te je licenciran od strane Hrvatske liječničke komore. Član je i Hrvatskog kirurškog društva te svake godine aktivno sudjeluje na brojnim međunarodnim kongresima i tečajevima.

Meni