Kristinin dnevnik mršavljenja – 2. dio


Ivana, Kristina i Marija

Veliki projekt u koji smo se Marija, Ivana i ja zajedno upustile se nastavlja i moram reći da sam zaista zadovoljna s trenutno postignutim rezultatima. Sada je iza mene već 6 tjedana za koje moram iskreno reći da su proletjeli uz more obaveza koje imam, a opet imam osjećaj da sam tako puno učinila za sebe. Ponosno izjavljujem da sam se pridržavala svega što sam si u plan stavila, a uz to su vidljivi rezultati koje apsolutno svi primjećuju.

Nakon odrađenih 6 Zerona tretmana i 12 limfnih drenaža u 6 tjedana rezultati su nevjerojatni te smo se cijeli moj tim i ja iznenadili, očitavši na centimetru 10 cm manje u bokovima, 10 u struku, po 5 cm u bedrima i uz sve to 6 kg manje na vagi. Ne samo da sam zadovoljna, već se osjećam puno bolje, imam više energije, još vise poleta i elana za sve svoje aktivnosti kojih je poprilično puno.

Kristina na Zerona tretmanu

Cijelo vrijeme pazim na prehranu pod budnim okom magistre nutricionizma. Bez kruha, ugljikohidrata te slatkiša ovo je prošlo poprilično lako te sam sigurna da želim zadržati ovaj stil života. Imam osjećaj da su se promjene dogodile ne samo u obujmu, već je i koža zategnutija, a koža lica pročišćena i blistavija. Ne kaže se bez razloga da smo ono što jedemo.

Kristina na nutricionističkom savjetovanju

Nakon dva tjedna odsutnosti zbog poslovnih putovanja, na kojima sam se isto tako pridržavala zdrave prehrane, vratila sam se još ponosnija jer sam uspjela očuvati postignute rezultate.

Sada je krenuo drugi dio plana, a to je Med Contour Multipower, 5 tretmana u razmacima od tjedan dana. Naša Poliklinika prva je u svijetu predstavila najnoviju generaciju uređaja Med Contour Multipower koji kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju, u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanja tijela, uklanjanja celulita i zatezanja kože lica i tijela. Novi aplikator  “Body shape” odlikuje se većim ultrazvučnim sondama i osebujnim oblikom pomoću kojeg se vrlo jednostavno može djelovati u “borbi” protiv lokaliziranih masnih nakupina. Ovaj tretman djeluje na uzroke – razbija membranu masnih stanica i oslobađa njihov sadržaj, dok kod celulita razbija vezivna vlakna – što je osnova u uklanjanju celulita.

Nakon samo dva Med Contour Multoipower tretmana tijelo je preoblikovano, zategnuto, nestale su masnoće s trbuha, a noge su dobile novi „contouring“. Uz to na bokovima je uklonjeno dodatno 2 cm.

Ubacila sam i 1x tjedno yogu što mi pomaže stvoriti dodatnu energiju, osloboditi se stresa te je za odlična za opuštanje. Kod kuće se redovito mažem kremama nakon tuširanja, jer kako bi to sve prošlo bez mog REVIDERMA. Za sebe sam odabrala Body Styler Trio – Malo detox soli u kadu, za otpuštanje toksina 1x tjedno, ampula za lifting na cijelo tijelo nakon tuširanja i za kraj Slimming fluid.

Sada zaista iz uloge klijenta mogu reći: tretmani su odlični, ali jako je važno pridržavati se uputa o prehrani.  A sad ide ono najbolje – vrijeme je za shopping jer riječ je o gotovo dva konfekcijska broja manje! Definitivno odlučujem da idem dalje!

Kristina Ukalović, REVIDERM specijalist i licencirani edukator

Kristina Ukalović zaposlena je u Poliklinici Bagatin od 2011. godine. Od 2002. godine intenzivno se educirala na području kozmetologije te aparativnih metoda u kozmetologiji i medicini. Od 2002. pa sve do 2010. godine prolazila je brojne edukacije u inozemstvu te postala edukator za njemačku dermokozmetiku REVIDERM. Ubrzo je njihov novi koncept školovanja uvela i na naše područje, pod nazivom REVIDERM Akademija. Budući da ima položene sve stupnjeve akademije, jedini je licencirani REVIDERM edukator u cijeloj regiji.

Meni