Kristinin dnevnik mršavljenja 3. dio


Kris 1

Vrijeme zaista leti! Iza mene su već tri mjeseca ozbiljnog projekta preoblikovanja tijela. Budući da svakodnevno radim od 10 do 12 sati, važno je sve dobro isplanirati kako bih se stigla baviti samom sobom. Sigurna sam da su se mnoge poistovjetile sa mnom, a ako sam barem neke od vas koje ste pročitali ovaj blog potaknula na ideju da učine nešto za sebe i svoje tijelo, tada sam još sretnija i ponosnija.

Moj problem s hipotireozom te svakodnevno uzimanje hormona, dug boravak na poslu, nemogućnost kuhanja, svakodnevno naručivanje hrane, česta putovanja, poslovne večere, nisu me spriječile da dođem do svog cilja.

Nakon odrađenih šest Zerona i limfnih drenaža imala sam dva tjedna pauze, nakon čega sam  odradila još četiri  Med Contour Multipower tretmana. Uslijedila je gužva u Poliklinici te nikako da odradim onaj zadnji. Vjerujem da su termini zauzeti zbog mojih sljedbenica koje će do ljeta sigurno uskočiti u manji konfekcijski broj. Zbog toga ću rado žrtvovati zadnji tretman za vas.

Kris2

Bez tog zadnjeg tretmana presretna sam i ponosna, te zahvalna svima koji su me podržali u ovoj ideji.  Sigurna sam da s nestrpljenjem očekujete brojke koje nose rezultat, a rezultat je nevjerojatan – lakša sam za čak 8 kilograma!

U obujmu struka izgubila sam 12 cm, a u bokovima nevjerojatnih 18 cm. Nisam ni maštala da ću imati dva konfekcijska broja manje što je wooow! Nema osobe koja nije primijetila promjenu! Osim smanjenja u obujmu reduciran je celulit, te je koža glatka i zategnuta.

Kris 3

Nastavila sam dalje s yogom jednom tjedno po dva sata, a prehrana bez zločestih ugljikohidrata mi definitivno odgovara. Osjećam se lagano, poletno i zadovoljno, a moram priznati da mi se pročistio i ten tako da ću svakako nastaviti s ovim režimom prehrane.

Što se tiče tretmana, važno je održavati postignute rezultate pa ću svaka dva mjeseca odraditi jedan Med Contour Multipower tretman. Na taj ću način podsjetiti tijelo na sve što sam za njega učinila.

Kaže se da smo ono što jedemo te da naše stanice i koža pamte sve što joj dajemo.  Sa svojih 40 nadam da će mi se moje tijelo odužiti za ove napore i zaustaviti proces starenja za par godina.

Kristina Ukalović, REVIDERM specijalist i licencirani edukator

Kristina Ukalović zaposlena je u Poliklinici Bagatin od 2011. godine. Od 2002. godine intenzivno se educirala na području kozmetologije te aparativnih metoda u kozmetologiji i medicini. Od 2002. pa sve do 2010. godine prolazila je brojne edukacije u inozemstvu te postala edukator za njemačku dermokozmetiku REVIDERM. Ubrzo je njihov novi koncept školovanja uvela i na naše područje, pod nazivom REVIDERM Akademija. Budući da ima položene sve stupnjeve akademije, jedini je licencirani REVIDERM edukator u cijeloj regiji.

Meni