Kristinin dnevnik mršavljenja – 1. dio


Kristina i sestre Husar mršave

Odluka je pala – u 2016. godini dovesti tijelo u formu. Teoretski znam sve kako ide, ali u praksi teško je donijeti odluku, odlučiti se i krenuti.

Nova kampanja za oblikovanje tijela naše Poliklinike sa sestrama Husar – odličan povod za to. Pa krećem i ja s njih dvije, uz maksimalnu kontrolu magistre nutricionizma, što je u mom slučaju neophodno!

Zapisala sam ciljeve i želje na papir. Vjerujem da neću naići na prepreke, jer ipak sam ja jedna racionalna djevica, „control freak“ koji mora imati sve posloženo do zadnjeg detalja.

Kristina na medicinskoj analizi sastava tijela

Krenimo na plan:

1. Prvi tjedan napravila sam 3 limfne drenaže i krenula s detox programom kako bih izbacila toksine iz tijela. U tome mi pomaže čaj od matičnjaka i đumbira, voda s malo soli i jutarnja doza tople vode, žličica meda i iscijeđeni limun.

Kristina na limfnoj drenaži

2. Za nadolazeći tjedan plan je odlaziti jednom tjedno na Zerona tretmane hladnim laserom i 2 limfne drenaže. I tako 6 tjedana.

Sad sam u trećem tjednu i rezultati su vidljivi. Izgubila sam ukupno 5 kilograma, a o centrimetrima ćemo u sljedećem članku.

Opisala bih malo Zerona tretman. Za vrijeme tretmana hladna laserska zraka stvara poru na masnoj stanici kroz koju se sadržaj masne stanice izlučuje, a koji potom prirodnim putem odlazi iz tijela kroz limfu i mokraćni sustav bez negativnog utjecaja na razine kolesterola i triglicerida.

Zerona tretmani su u potpunosti neinvazivni, tijekom tretmana nema osjećaja nelagode, a odmah nakon tretmana možete nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima.

S obzirom na to da za početak moram smanjiti obujam pojedinih područja na tijelu, ovo je idealan tretman za „start“.

Kristina na Zerona tretmanu

3. Nakon odrađenih Zerona tretmana plan je napraviti još nekoliko Med Contour Multipower i Venus Legacy tretmana.

Naime, radi se o tretmanima koji su izvrsni za preoblikovanje tijela, zatezanje kože i redukciju celulita. No, napisat ću vam nešto više o njima kad krenem na tretmane.

4. Što jesti sve te dane? Odluka je pala imati redovite obroke, što do sada nisam imala zbog ubrzanog tempa života. Izbacila sam kruh i posjete pekarnama, ali i zločestim ugljikohidratima – slatkišima.

Nije lako, ali čim vidite prve rezultate, nećete niti pomišljati na njih! Naša nutricionistica mi je nakon detaljnog savjetovanja složila poseban dvotjedni plan prehrane i moram priznati da mi za sada ide odlično.

Obvezala sam se i moram uspjeti!

Kristina na nutricionističkom savjetovanju

5. Vježbanje! Na žalost ne stignem često vježbati, ali trudim se. Više hodam, manje se vozim i jednom tjedno moja najdraža online trenerica Jillian Michaels i ja skakućemo po sobi. Vjerujte mi, odlična je.

Sada je prošlo dva tjedna od početka moje dijete i prvih tretmana, realno vrijeme za vidjeti prve rezultate. Moram priznati da se svega pridržavam i osjećam se odlično.

Seca medicinska analiza sastava tijela koju smo napravili na samom početku sada pokazuje 5 kg manje, bolju mišićnu građu, manje zadržane vode te manji udio masnoće.

Sada definitivno mogu dalje i vrijeme je za nove pobjede!

Kristina Ukalović, REVIDERM specijalist i licencirani edukator

Kristina Ukalović zaposlena je u Poliklinici Bagatin od 2011. godine. Od 2002. godine intenzivno se educirala na području kozmetologije te aparativnih metoda u kozmetologiji i medicini. Od 2002. pa sve do 2010. godine prolazila je brojne edukacije u inozemstvu te postala edukator za njemačku dermokozmetiku REVIDERM. Ubrzo je njihov novi koncept školovanja uvela i na naše područje, pod nazivom REVIDERM Akademija. Budući da ima položene sve stupnjeve akademije, jedini je licencirani REVIDERM edukator u cijeloj regiji.

Meni