Zašto je kontinuirana briga o koži važna?


Prirodni proces starenja u velikoj je mjeri kontroliran našim genima, ali i načinom života koji može dovesti do prijevremene pojave prvih bora i gubitka volumena. Zbog toga je iznimno bitno kontinuirano brinuti o koži te ju tretirati onako kako zaslužuje.

U tome nam uvelike mogu pomoći vrhunski stručnjaci – dermatolozi, koji poznaju kožu i metode koje će riješiti problem koji nas muči. U Poliklinici Bagatin imamo vrhunske stručnjake koji imaju niz godina iskustva u metodama pomlađivanja, a jedne od njih su dr.med. Jolanda Kanižaj Rajković, dr.med. Snježana Kramarić i dr.med. Ina Novak Hlebar.

Ne postoji magična formula koja će naše lice dovesti do željenog izgleda nakon samo jednog tretmana, no dugoročnim održavanjem možemo vidjeti odlične rezultate.

Bez obzira na to ima li osoba veliki gubitak volumena i izražene prve bore, kontinuirana briga za lice veoma je bitna za pravovremenu prevenciju. Svatko od nas ima drugačije želje i potrebe, a tu smo mi stručnjaci koji ćemo vam napraviti idealnu kombinaciju tretmana.

Poliklinika Bagatin u ponudi ima brojne metode pomlađivanja od kojih su najpopularniji Vistabel terapija protiv bora, dermalni fileri i skinboosteri, a često ih se kombinira s kemijskim pilingom i laserskim pomlađivanjem.

Najbolji učinak ima sinergija tretmana

Svi ovi tretmani zajedno čine savršenu sinergiju u pomlađivanju. Vistabel koristimo u gornjoj trećini lica gdje možemo ublažiti stvaranje dinamičkih bora, a primarno ga apliciramo u čelo te područje iznad obrva kako bismo spriječili nastajanje „bora mrštilica“ i oko očiju kako bismo spriječili nastanak „bora smijalica“. 

„Uloga Vistabela je opuštanje mišića, bore se smanjuju, a lice poprima svježiji i odmorniji izgled. Učinak najpopularnijeg brisača bora traje tri do šest mjeseci i preporučamo ga dva puta godišnje. Vistabel se odlično kombinira s dermalnim filerima kojima vraćamo volumen i hidrataciju koži, a koristimo ih za popunjavanje bora, korigiranje nepravilnosti lica, naglašavanje kontura lica ili povećanje usnica“ govori dr.med. Jolanda Kanižaj Rajković.

uklanjanje bora

Ovaj anti-age pristup savršeno upotpunjuje i tretman skinboosterima kojima koži osiguravamo dubinsku hidrataciju. Skinboosteri poboljšavaju kvalitetu kože jer djeluju na vezivno tkivo te potiču sintezu kolagena.

„Skinboosteri su idealna priprema kože za izlaganje suncu i moru, ali i odlično revitalizirajuće sredstvo nakon dugotrajnog boravka na plaži. Ovi tretmani su savršeni za svaki tip kože,  jer hrane kožu iznutra i vraćaju joj prirodni sjaj i blistavost“ objasnila je dr.med. Ina Novak Hlebar.  

Ovisno o potrebama vaše kože i vašim željama, u anti-age rutinu možemo dodati i brojne druge tretmane koji će se odlično nadovezati na injektivne tretmane.

 „Vaš svjež i blistav izgled sigurno će biti zamijećen, no nitko neće moći točno odrediti razlog zbog kojeg izgledate tako sjajno. To je upravo i najveća prednost kontinuirane brige za kožu i kombinacije tretmana – suptilni rezultati, uz prirodno bolji izgled. A svjesni svoga izgleda puno ćete lakše zračiti samopouzdanjem i prikazati se u najboljem svjetlu svakog dijela života“, zaključila je dr.med. Snježana Kramarić.

Vratite svojem licu svježinu i mladost i prepustite se rukama stručnjaka. A za sve ostale upite kontaktirajte nas na 01/4610 – 225 ili putem e-maila info@bagatin.hr

Poliklinika Bagatin

Poliklinika Bagatin vodeća je klinika u Hrvatskoj i Europi za vrhunsku uslugu u području estetske kirurgije, stomatologije i dermatologije te razvoj stručnjaka.

Ostale objave od

Meni