×

Brezplačen dentalni pregled

Naručite se

REVIDERM premium skidesign linija

REVIDERM premium skindesign 4D novi je sustav njege koji zaustavlja proces starenja na više razina zahvaljujući pristupu učinka više faktora. U novorazvijenoj 4D tehnologiji visokotehnološki spojevi aktivnih agenta povezuju se s aktivnim agentima biljaka kao ni kod jednog drugog proizvoda. Svi proizvodi i tretmani djeluju istovremeno na sve razine kože (rožnati sloj, epidermalni i dermalni) te spajaju područnu dimenziju s onom vremenskom.

Ciljevi njege u rožnatom sloju

Glavni cilj je restrukturirati rožnati sloj koji sa starenjem postaje sve propusniji te usavršiti ten kože. Nužno je popraviti veće pore, propusniju kožu i suhu pahuljastu kožu koja je rezultat pretjerane povezanosti rožnatih stanica.

Kako bi se poboljšala struktura kože, nova vrsta peptida utječe na proces keratinizacije. Mostovi među stanicama (demosomi) tretiraju se tako da se ovisne rožnate stanice lakše otpuštaju s površine rožnatog sloja. Oponaša se ljuštenje kože mlade kože (princip biomimetike) te se popravlja mirkostruktura površine kože. Na taj način se površina kože uravnotežuje i izglađuje. Više se ne stvara suha pahuljasta koža te se pritom ne primjenjuju uobičajeni proizvodi za piling.

Za restrukturiranje rožnatog sloja kože, kožno identični lipidi izvlače se u lameralnu konstituciju. Tu se odvija stvarni proces obnavljanja na način da se ti lipidi za integraciju uistinu integriraju u područja između rožnatih stanica (korneociti).

  • Bolja zaštitna funkcija kože
  • Smanjena prodornost mikroorganizama
  • Smanjeni gubitak vlažnosti kože
  • Smanjenje negativnog utjecaja starenja
  • Nestaje svrbež i crvenilo

Ciljevi njege u epidermi

U epidermi REVIDERM premium skindesign cilja na prepreke slobodnih radikala te na vraćanje potentnih molekula koje pojačano vežu vlažnost u koži te ju zadržavaju. Cilj je stimulirati sve zaštitne funkcije koje pokreću s godinama opadajuću fluktuaciju stanica i održavaju kožu mekom.

Kao vezioci vlažnosti, prirodni vlažeći kompleksi (NMF) u spoju s velikim količinama hijaluronske kiseline pružaju različitu molekularnu težinu. Zbog opskrbe malih i velikih molekularnih vezioca vode, vlažnost je vezana u dubokim pregradama kao i u razinama epiderme blizu površine kože. Sastav aktivnih agenata i nakupljanje vlažnosti uzrokuju razvoj hijaluronske kiseline kao i moguće povećanje fibrilina (dostavljač kožnog  vlastitog NMF), koji se obično smanjuje s godinama. Istovremeno visokotehnološke regeneracijske supstance pokreću fluktuaciju stanica te stimuliraju novo stvaranje staničnog materijala.

Ciljevi njege u dermi

U dermi je primarni cilj suzbijanje stvaranja bora i gubitka obrisa do kojeg dolazi s godinama. Ne samo da se stimulira kolagensko novo stvaranje fibroblasta, već i pravilno formiranje novih kolagenskih vlakana (fibrilogeneza). Sprečava se stvaranje slobodnih radikala i enzima koji prerano nekontrolirano razbijaju kolagen. Osim navednog, u fokusu je sprečavanje postepene glikacije proteina poput kolagena koja se pojačava s godinama ili kod povećane razine glukoze.

Poznati u zacjelivanju rana, visokoaktivni peptidi su dostavljači koji utječu na učinak razmjene između stanica i okolne matrice. Kako bi bili učinkoviti protiv procesa glikacije, rabe se određeni peptidi koji reagiraju s aldehidnom ili keto skupinom reduciranih šećera i/ili malondialdehida.

AGF antiglikacijska formula unutar REVIDERM premium skindesign 4D omogućava hvatanje toksina u koži i njihovu eliminaciju. Formulacija ima antioksidacijski efekt te neutralizira radikale kisika i ione metala. Glikacijski proces sprečava se suzbijanjem karbonilnih spojeva i tako se štite makro molekule (poput kolagena) od umrežavanja i skrućivanja. Također, AGF antiglikacijska formula unutar REVIDERM premium skindesign 4D stimulira raspadanje proteina promjenjenih od strane enzima.

Brezplačna online svetovanja z našimi zdravniki

Povpraševanje

Obrnite se na nas z zaupanjem

telefonska številka +385 1 46 10 225 ali s prijavo na naš online obrazec!

Rezervirajte svoj termin za konzultacijo, poseg ali tretma preko  online obrazca. Vaši osebni podaci ostanejo strogo varovani.

Naše osebje Vas bo kontaktiralo v roku 24ih ur preko telefona ali elektronske pošte ter Vam ponudilo termin, ki Vam najbolj ustreza.

Povpraševanje

Izberi datoteko (ni obvezno)

* Vsi osebni podatki posredovani v obrazcu so strogo varovani!

Delovni čas

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefonska številka: +385 1 46 10 225
Elektronski naslov: info@bagatin.hr

Lokacije

Kje parkirati

Parking V stavbi Green Gold centra, Zagreb se nahaja podzemna garaža, kjer lahko parkirate svoj osebni auto. Za več informacij prenesite zemljevid

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb „Nastavitve piškotkov“, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih. Otherwise, you agree with the use of cookies according to current settings.

Nastavitve piškotkov
  • Želite polno fukncionalnost spletne strani? Kliknite na „Preference za piškotke“.
  • Če želite izboljšati vašo izkušnjo na spletni strani, kliknite na “Statistika piškotkov“.
  • Vkolikor na Facebooku želite prikaz vsebine in oglasov namenjenih prav vam, kliknite na “Marketing piškotkov”.