×

1

VODIČ ZA ORTODONCIJU

   

Pravilan odnos zubi i čeljusti nema samo estetsku važnost, nego i pozitivno utječe na cjelokupno zdravlje, a za to će se pobrinuti ortodoncija.

U ovom Vodiču upoznat ćete se s pojmom ortodoncije, anomalijama koje mogu nastati, dijagnostikom koja prethodi terapiji, vrstama ortodontske terapije i savjetima kako terapiju učiniti što bezbolnijom.
Također, saznat ćete i sve o važnosti faze retencije.

Ortodontskoj terapiji se mogu podvrgnuti pacijenti svih dobnih skupina pa tako i odrasli. Potrebno je samo napraviti prvi korak, posjetiti našeg ortodonta koji će predložiti najbolje rješenje s obzirom na vrstu anomalije.

2

KRATKI PREGLED VODIČA

3

KAKO DO VODIČA?

  

Za preuzimanje vodiča dovoljno je popuniti obrazac i kliknuti na gumb "PREUZMITE", nakon čega ćete dobiti poveznicu za preuzimanje vodiča.

Sve osobne podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti.

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.