CENTAR ZA
OBLIKOVANJE TIJELA

Bez boli, operacije i oporavka

Naručite se odmah na besplatne konzultacije

NAJBOLJA PONUDA TRETMANA I JEDINSTVENI KONCEPT

Bilo da želite glatku kožu bez celulita, gubitak centimetara u obujmu ili samo zategnuti kožu, nudimo Vam rješenje za sve navede problematike, a ono najvažnije je da sve možete postići bez boli, operacije i vremena oporavka. Stručni tim naših medicinskih kozmetologa, pod nadzorom naših općih i plastičnih kiruga, osmišlja najbolji program i plan terapije za Vas koji najčešće uključuju i kombinacije tretmana za tijelo, a za koje smo se uvjerili da donose najbolje rezultate.

Također, u svojoj ponudi Centra za oblikovanje tijela nudimo i Seca medicinsku analizu sastava tijela koja osim tjelesne težine mjeri i potkožno masno tkivo, mišićnu masu, postotak vode, BMI, te bazalni i aktivni metabolizam. Naručiti se ovaj mjesec možete po posebnoj cijeni od 300kn (uključeno 50% popusta). Kliknite OVDJE i dogovorite svoj termin.

Tretmanima za tijelo u Poliklinici Bagatin:

Uklanjamo celulit
Oblikujemo tijelo
Uklanjamo lokalizirane masne naslage
Smanjujemo obujam tretiranih područja
Zatežemo opuštenu kožu
Ublažavamo strije

Med Contour Multipower

Vidno smanjuje tvrdokorni celulit i oblikuje tretirana područja

Naša Poliklinika prva je u svijetu predstavila najnoviju generaciju uređaja Med Contour Multipower koji kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju, u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanja tijela, uklanjanja celulita i zatezanja kože lica i tijela.

Novi aplikator “Body shape” odlikuje se većim ultrazvučnim sondama i osebujnim oblikom pomoću kojeg se vrlo jednostavno može djelovati u “borbi” protiv lokaliziranih masnih nakupina. Ovaj tretman djeluje na uzroke - razbija membranu masnih stanica i oslobađa njihov sadržaj, dok kod celulita razbija vezivna vlakna - što je osnova u uklanjanju celulita.

Saznajte više

ZERONA hladni laser

Smanjuje obujam i uklanja tvrdokorne, lokalizirane masne naslage

Zerona je prvi neinvazivni hladni laser za oblikovanje tijela koji uklanja tvrdokorno masno tkivo i smanjuje obujam tretiranog područja bez negativnih nuspojava.

Mnogobrojna klinička istraživanja su dokazala učinkovitost Zerona lasera na oblikovanje tijela i jedini je tretman koji posjeduje FDA odobrenje za smanjenje masnih stanica i celulita. Tretman je idealan za osobe koje imaju višak masnih naslaga na pojedinim dijelovima tijela jer dubinski razbija masne stanice, što na kraju rezultira i vidnim smanjenjem celulita.

Za najbolje rezultate potrebno je 6 ili više tretmana, a rezultate ćete primijetiti već nakon drugog dolaska. Zerona je ekspresno rješenje, što znači da u samo nekoliko tjedana možete uskočiti u manji konfekcijski broj.

Saznajte više

VENUS LEGACY radiofrekvencija

Zateže opuštenu kožu, uklanja celutit i ublažava strije

Venus Legacy tretman koristi 4D tehnologiju, kombinirajući multipolarnu radiofrekvenciju, pulsirajuća elektromagnetska polja, VariPulse te RealTime Thermal Feedback tehnologiju.

Tretman je idealan za zatezanje kože, uklanjanje celulita, kao i za ublažavanje strija. Zbog učinaka ovih naprednih tehnologija ovaj tretman omogućuje i brzi gubitak centimetara u obujmu, što ga zaista čini jedinstvenim. Njegovu učinkovitost dokazuju brojna klinička istraživanja, kao i FDA odobrenje za uklanjanje celulita i zatezanje kože.

Saznajte više

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!

+385 1 46 10 225

www.poliklinikabagatin.hrinfo@poliklinikabagatin.hrwww.facebook.com/bagatinclinic