×

Naručite se na besplatnu VISIA profesionalnu analizu kože lica u Splitu već danas i upoznajte svoju kožu!

 

Analiza kože lica od strane stručnjaka Poliklinike Bagatin neprocjenjiv je alat u postizanju mladolike i zdrave kože. Što više znamo o našoj koži, to ćemo bilje znati što joj je potrebno od tretmana kako bismo postigli najbolje rezultate.

 

VISIA uređaj pokazat će dubinu vaših bora, pigmentne i krvožilne promjene, posljedice UV oštećenja te brojne druge faktore koje nisu vidljivi na površini kože.

Računalo će pohraniti vaše podatke, zahvaljujući čemu ćete nakon niza tretmana moći vidjeti kako i koliko se koža lica poboljšala nakon primjene odgovarajućih tretmana.

 

Za naručivanje je dovoljno navesti svoje podatke u obrascu i u roku od 24h kontaktirat će Vas naše osoblje radi dogovora termina.

Ako imate kakva dodatna pitanja, navedite ih slobodno u obrascu ili nam se javite telefonski.

  

  

Rezervirajte termin

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!

+385 1 46 10 225

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".