×

1

POSEBNA PONUDA    

Dugotrajno rješenje za glatku kožu!

Iako većina do glatke kože dolazi korištenjem britvice, voska i kreme za depilaciju, radi se o prilično napornoj rutini koju bi svaka žena najradije u potpunosti izbjegla.

Srećom, zahvaljujući napretku znanosti i moderne tehnologije, postoji dugotrajno rješenje za savršeno glatku kožu - diodni laser kakvog koristimo u Poliklinici Bagatin.

Zato...

Iskoristite naš HAPPY HOUR!

Uplatama 10. travnja iskoristite čak 50 % popusta na paket od 7 tretmana za lasersku epilaciju i riješite se dosadnih dlačica zauvijek.

Na BESPLATNIM konzultacijama s našim stručnjacima, medicinskim kozmetolozima, saznajte jeste li pravi kandidat za ovaj tretman.

Ne odgađajte odluku - trajno se riješite dosadnih dlačica!

2

REZULTATI 

3

KAKO OSTVARITI POPUST?

Prijavom putem obrasca možete rezervirati svoj termin za besplatne konzultacije i/ili zatražiti slanje ponude.

Dovoljno je navesti svoje podatke, kliknuti na gumb "REZERVIRAJTE TERMIN" i u roku od 24h kontaktirat će Vas naše osoblje radi daljnih dogovora.

Broj termina je ograničen stoga požurite!

Kako biste ostvarili popust, sam paket je potrebno uplatiti u Poliklinikama u Zagrebu ili Splitu ili putem internet bankarstva isključivo u tjednu promocije!

 

 

Za dogovor termina javite se putem obrasca ili nas kontaktirajte telefonski na broj 01/4610-225 za sva dodatna pitanja oko ovog tretmana.

Rezervirajte termin

Kontaktirajte nas za više informacija!

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".