Top 3 REVIDERM tretmana


Reviderm

Zdrava i njegovana koža lica imperativ je današnjice, a ako vam geni nisu naklonjeni i imate nešto zahtjevniju kožu, pomoć stručnjaka vam je neophodna.

Zahvaljujući inovacijama na području estetike lica koje dolaze u obliku vrhunskih tretmana i preparata, vaša će koža zablistati.

Iz naše bogate anti age ponude izdvajamo vam top tri REVIDERM tretmana koje naše klijentice obožavaju jer daju vrhunske rezultate i efikasno brišu tragove starenja.

 

Moćna mikrodermoabrazija

Namijenjena svim tipovima kože, neovisno o godinama, Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazija će savršeno osvježiti i regenerirati svaki tip kože, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te koži vratiti zdrav i njegovan izgled.

Ovo je izuzetno nježna i bezbolna metoda, bez rizika od alergije i ožiljaka, metoda kojom se može individualno regulirati do kojeg se stupnja želi pristupiti tretmanu.

Pomoću toka kristala aluminijevog oksida, koji su ujedno najčišći kristali na tržištu pročišćeni čak tri puta, posebnim se uređajem Reviderm Skin Peeler potpuno kontrolirano odstranjuje gornji sloj kože, odnosno, uklanjaju se mrtve stanice.

Stimulira se snažan rast novih, zdravih stanica u bazalnom sloju kože koje migriraju u gornje slojeve obnavljajući nastala mikrooštećenja na tkivu.

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a redovitim odlascima povećava se broj živih stanica kože zahvaljujući čemu se mogu riješiti ozbiljniji problemi poput problematične i grube kože, bora, oštećenja od sunca, akni i popratnih nečistoća ili pak dehidracije (podočnjaka).

 

Cell Jet Ultrazvuk

Ultrazvuk je uređaj koji se koristi u kozmetičke svrhe kako bi se, pomoću njegova ultrazvučnog vala i određenih frekvencija titranja tog vala te pulsacija kao produkta, razne formule i aktivni sastojci iz dermokozmetike uspješnije penetrirali u potkožje.

Zahvaljujući inovacijama i razvoju tehnologije, danas u Poliklinici Bagatin koristimo napredniji Cell Jet ultrazvuk od 10 MHz koji ide puno pliće od dosadašnjih, do 2 mm, točnije djeluje na dijelovima lica gdje se događaju procesi starenja, a gdje se ujedno nalazi kolagen.

Reviderm

Pulsacije koje nastaju imaju tri glavna utjecaja ultrazvuka: mogu podizati, mogu drenirati i/ili mogu otapati. Cell Jet ultrazvuk podiže lagano cirkulaciju, odnosno, zagrijava tkivo na otprilike 37 stupnjeva što je normalna temperatura kože. Ne pregrijava, ne šteti potkožju, ali zato prilikom zagrijavanja dodatno radi na lifting efektu.

Najbolji efekt podizanja postiže se na području oko očiju, a one sitne borice mogu se savršeno ‘ispeglati’. Ovim vrlo ugodnim tretmanom povećava se kapacitet vlažnosti što je bitno za sve suhe kože kod kojih dolazi do transepidermalnog gubitka vlage.

Reviderm laboratorij razvio je tri vrste formula, prve i jedine formule na tržištu koje su patentirane i namijenjenu radu s ultrazvukom: neuro formula, contouring formula te purifying formula. Svaka od njih namijenjena je rješavanju određene problematike, uređaj se pritom programira na određenu jačinu i broj titraja, a pod ultrazvuk se stavlja specijalna formula.

Neuro formula dokazana je terapija za rozaceju jer radi na stabilizaciji krvnih žila i umanjuje crvenilo. Kod oblikovanja lica radi se s contouring formulom jer se u kožu stavljaju peptidni lanci koji mogu zagladiti sitne bore. A kada je potrebno tretirati akne, koristi se purifying formula za pročišćavanje kože lica.

 

Mikroneedling revolucija – Skin Needler

Reviderm laboratorij već dugi niz godina postavlja standard u mikro-needlingu i anti-age ponudi Poliklinike Bagatin

Kod Skin Needler tretmana koristi se inovativan Precision Liner kojemu iglice u novom rasporedu tvore samo jedan red od 9 iglica čija se dubina može podešavati ovisno o izazovnosti kože. Ovakav poredak osigurava preciznost prodiranja u sve dijelove lica što tretman čini iznenađujuće bezbolnim i minimalno invazivnim. Mikro-fine čestice razdvajaju redove stanica u epidermisu kroz kratkotrajne, male ubode. Time se aktiviraju vlastiti mehanizmi samoobnove kože koji vode ka dugotrajnim poboljšanjima strukture, a bez mjerljivih oštećenja na koži.

Skin NeedlerOva metoda temelji se na znanstvenim, kliničkim istraživanjima i dokazanim rezultatima – vidljiva regeneracija kože praćena stvaranjem novog kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Ne podliježe gotovo nikakvim rizicima prilikom oporavka, odnosno zacjeljenja rana niti kod promjena u pigmentaciji kože što mikro-needling čini idealnim tretmanom i za svijetle i za tamne tonove kože.

Cjelovit pristup svakom klijentu u Poliklinici Bagatin podrazumijeva specijalistički pregled i Visia analizu kože na temelju čega će se, uz određene indikacije kože, definirati kompletna preporuka tretmana i kućne njege za rekuperaciju kože. Određene aktivne sastojke u kućnoj njezi za održavanje rezultata tretmana osigurat ćete njegom Reviderm dermokozmetikom.

Matea Despotušić, medicinska kozmetologinja

Meni