• Početna
  • Celulit
  • Kako smo pripremili Lanu Klingor za ljetovanje – male tajne skladne ženske figure

Kako smo pripremili Lanu Klingor za ljetovanje – male tajne skladne ženske figure


Lana Klingor je došla u Polikliniku Bagatin kako bi korigirala sitne nedostatke i osjećala se zadovoljnije i sretnije u svom tijelu ovoga ljeta. Lana je predivna i uspješna žena, majka triju djevojčica, supruga, food blogerica, a u zadnje vrijeme – i vrtlarica. Puna energije i predanosti, uspijeva u svemu čega se primi. Zato mi je bilo iznimno zadovoljstvo pomoći joj da uz pomoć naših tretmana učini nešto lijepo za sebe.

CoolSculpting

Sve mi znamo što bismo trebale raditi kako bi naše tijelo bilo u savršenoj formi, ali to nije uvijek realno i izvedivo. Briga o djeci, uz posao i svakodnevne obaveze, ponekad nam baš i ne ostavljaju dovoljno vremena i energije da bismo se sustavno pozabavile svojim tijelom. Zato volim svoj posao. Jer mogu pomoći ženama da u kratkom vremenu i bez napora oblikuju figuru, a samim tim se osjećaju bolje i samopouzdanije.

‘Oduvijek sam voljela svoje obline, guzu pogotovo, no nakon troje djece, neizbježno je bilo, barem u mom slučaju, da neki višak ostane. A ja sam odlučila da ga ovog ljeta ne želim gledati! Smetao me najviše nakupljeni višak na trbuhu i onaj dio kod bokova (popularno zvan “jahače hlačice”) s kojim se sve mi žene borimo’ – rekla mi je Lana prilikom našeg prvog susreta.

Mislim da se svaka žena može prepoznati u Laninoj priči. Trudnoće, način života i godine nose svoje – ali dobro je to što suvremenim tretmanima možemo ženama vratiti skladnu figuru – bez boli i muke. 

Za Lanu smo odabrali kombinaciju triju tretmana – CoolSculpting, Med Contour i Z Wave. Sinergijom ova tri tretmana mogu se lijepo smanjiti masnoće na trbuhu i bokovima, ukloniti tragovi celulita i zategnuti noge. 

I da, nakon svega par mjeseci, njezino tijelo sada je posve spremno za plažu! Ali, krenimo redom kroz naše putovanje…

 

Bezbolna alternativa liposukciji za problem ‘jahaćih hlačica’

Nitko od nas ne voli “jahaće hlačice” na bokovima, bedrima i stražnjici – te dosadne nakupine masnoće svaka žena želi čim prije skinuti. Nažalost, kao što znamo, vrlo često prehrana i tjelovježba nisu dovoljne. Srećom, nove metode oblikovanja tijela konačno nam mogu pomoći da vratimo figuru iz snova. Nema potrebe izgladnjivati se i “vući” ostatke koji nas opterećuju i čine nezadovoljnima, kada možemo jednostavno postići željenu liniju.

CoolSculpting

Moram reći da sam oduševljena našim novim tretmanom CoolSculpting koji nudimo u Poliklinici Bagatin. Već na prvim konzultacijama znala sam da će Lana biti savršena kandidatkinja i da će rezultati biti jednostavno ‘top’, baš ono što želimo postići. 

Riječ je o vrlo učinkovitom – i jednostavnom – načinu uklanjanja viška površinskih masnih naslaga kroz proces kriolipolize. Kriolipoliza je proces ciljanog zamrzavanja stanica sala, koje se zatim, prirodnim putem, eliminiraju iz organizma. U manje od sat vremena pokrećemo prirodni proces u organizmu koji će postepenim djelovanjem već kroz mjesec dana dati vidljive promjene, a kroz tri mjeseca možemo očekivati konačne rezultate. Nije čudno, stoga, kako su CoolSculpting tretmani jako brzo postali omiljeni među holivudskim, ali i domaćim celebritijima.

Ovaj uređaj je sam vrh medicinske kozmetološke znanosti. Čak je dobio i odobrenje FDA (američke agencije za lijekove), a znamo kako su oni vrlo strogi i zahtjevni i nije uopće lako dobiti njihovo “zeleno svjetlo”. To je potvrda da uređaj stvarno daje obećane rezultate uz očuvanje zdravlja i sigurnosti korisnika. Zanimljivo je da je već sedam milijuna ljudi širom svijeta isprobalo ovaj uređaj – a rezultati su sjajni. Isto tako, niti nakon ovako velikog broja tretmana nisu se pojavile štetne nuspojave ili neželjene posljedice, što je nama u Poliklinici Bagatin jako važno.

 

Kako smanjiti trbuh? 

Mislim da se većina žena može složiiti da je ovo pitanje od milijun dolara. Vježbamo, idemo na dijetu, ali dosadni jastučići ne mrdaju.Taj problem je imala i Lana, iako itekako zna sve o namirnicama i njihovoj kalorijskoj vrijednosti – ipak govorimo o pobjednici Masterchefa. 

Srećom, obratila se nama, a mi smo odmah prepoznali kako se njezin problem lako može riješiti uz pomoć CoolSculpting tretmana. Ona je među prvim klijenticama koje su se odlučile na ovaj način oblikovati tijelo.

CoolSculpting

Kad pričam prijateljicama o ovoj metodi, uvijek se javi pitanje “boli li to” i “je li jako neugodno”. Nitko od nas ne voli ledenu hladnoću, pa kad žene čuju da se masnoće na tijelu zamrzavaju na -11°C, normalno je da se pitaju kakav je to osjećaj. 

Koliko je tretman ugodan, govori vam i to da je tijekom tretmana Lana pila čaj, malo čitala časopise, malo odgovarala na mailove. Na početku je rekla kako osjeća malo zatezanja i blagu nelagodu, no s vremenom se privikla i opustila. Uređaj potpuno automatski uz pomoć svojih senzora prati temperaturu, prilagođava je i pazi da sve prođe u potpunom redu pa nema nikakvog razloga za brigu.

Nakon kriolipolize prakticiramo masažu jer želimo čim prije vratiti mikrocirkulaciju. To može biti ručna masaža, ali kod nas u Poliklinici koristimo novi uređaj Z Wave. To je sjajan uređaj koji i masira i dodatno pomaže oblikovati tijelo i odstraniti masnoće. Sjajan je! O njemu ću vam napisati nešto više u nastavku. 

 

Rezultati i zadovoljstvo klijentica

Kroz tretmane oblikovanja tijela mi započnemo procese, ali najbolji efekt vidi se kroz neko vrijeme – zato ostajemo u kontaktu s klijenticama i pratimo njihov napredak iz dana u dan, i iz dolaska u dolazak. Važno mi je da znam kako napreduju, kako se osjećaju, primjećuju li promjene.

Lana je nakon par dana poslala poruku ‘osjećam se kao da sam odradila kvalitetan trening zbog kojeg imam upalu trbušnih mišića‘, a zatim je javila kako iz dana u dan sa zadovoljstvom prati nestajanje masnih naslaga.

Već nakon mjesec dana i mi i Lana vidjeli smo promjene – u omiljenoj ljetnoj odjeći na trbuhu i kukovima je već bilo više mjesta. Puni efekt nastupit će nakon tri mjeseca. Istraživanja kažu kako ovim postupkom možemo trajno odstraniti čak do 27% masnih stanica na tretiranom području. Tako veliko smanjenje masnih naslaga itekako je vidljivo!

CoolSculpting

 

Neinvazivni tretmani lako uklopivi u raspored moderne žene

Svaka žena želi biti lijepa i imati atraktivnu figuru, bez celulita, strija i sala, ali tretmani moraju biti lako “uklopivi” u dnevni red i raspored žene. Rijetko koja žena sebi može priuštiti dane ili mjesece oporavka i neaktivnosti. Zato sam sretna jer nam današnje nove tehnologije mogu paralelno pomoći kod tih malih nepravilnosti i uklopiti se u naše prenatrpane rasporede.

Za mnoge naše tretmane, pa tako i CoolSculpting, volimo reći kako se mogu obaviti i u pauzi za ručak, bez posebnih priprema, ali i bez perioda oporavka. Idealno za modernu ženu!
CoolSculpting

 

Med Contour i Z Wave – pametna kombinacija protiv celulita

Uz CoolSculpting Lani smo preporučili i Med Contour i Z WavePro tretmane. Kao što znamo, nakon uklanjanja viška masoće može se javiti problem viška kože, pa je dobro i na to na vrijeme misliti. Kao i na uklanjanje celulita, koji je vječan ženski problem na bedrima i stražnjici. 

Med Contour uređaj pomoću ultrazvuka razara stanične membrane masnih stanica i razbija vezivna vlakna celulita, dok Z WavePro udarnim valovima pomaže ukloniti celulit i obnoviti zategnutosti kože. Koža nakon ovih tretmana proizvodi više kolagena, što samo po sebi dovodi do boljeg izgleda i zategnutosti kože. 

Jako sam zadovoljna “prije” i “poslije” stanjem mojih klijentica. Divno je vidjeti kako nakon samo par tretmana ostvarimo željene rezultate. Svakako bih preporučila svakoj ženi Med Contour i Z Wave Pro kao nadopunu CoolSculptingu. 

“U ogledalu svaki dan vidim pomake i rezultate. Odlazim redovito na tretmane u Bagatin i veselim se ovom ljetu i svojoj vitkijoj liniji s postojećim oblinama. Paralelno vježbam, trudim se, prema planu prehrane vaše nutricionistice, jesti kvalitetno i količinski manje” – ovo su Lanine riječi koje su mi velika potvrda da imamo odličnu tehnologiju, uređaje i, najvažnije, sjajne ljude u našem Centru za oblikovanje tijela. Uživam biti dio tog procesa i vidjeti predivnu transformaciju naših klijentica. Velika je stvar kad vam žene poput Lane bezrezervno poklone svoje povjerenje – a vi ga opravdate i veselite se njihovim razglednicama s mora!

Ana Mogulić, voditeljica kozmetologije

Sa svojim bogatim dugogodišnjim iskustvom u vlastitom salonu te kroz kontinuirano učenje i nadograđivanje svojeg znanja i vještina, Ana Mogulić, učinit će zasigurno da postanete naš zadovoljan klijent. Njezin pristup, predanost poslu i topli osmijeh pridonijet će, ne samo poboljšanju izgleda, već i da se čitavo vrijeme prilikom tretmana osjećate ugodno i opušteno.

Meni