Najbolji primjeri uspješne transplantacije kose kod slavnih


Ako razmišljate o zahvatu transplantacije kose, sigurno će vas zanimati kako su se mnogi slavni ljudi odlučili na ovaj zahvat. Robbie Williams, Jeremy Piven i Bono Vox samo su neki od njih. Kao što ćete vidjeti na slikama, njihova kosa izgleda potpuno prirodno, a mladenačkiji izgled govori sam za sebe o utjecaju kose na cjelokupan izgled.

Pogledajte učinak dobro napravljene transplantacije na primjerima poznatih i slavnih osoba.

David Beckham

Popularni nogometaš toliko drži do svog izgleda da je njegova karakteristična frizura svojedobno postala svjetski hit. Stotine tisuća muškaraca širom svijeta nosilo je popularnu bekemicu. No, srednje godine pogodile su i Beckhama, pa su novinari prvo zamijetili gubitak kose, ali ubrzo zatim i ponovan rast kose.

Kako je skoro nemoguće da izgubljena kosa sama od sebe naraste, jasno je kako je David Beckham posjetio svog estetskog kirurga i napravio pravovremenu transplantaciju kose.

David Beckham

Matthew McConaughey

Oskarovac Matthew McConaughey, koji je osvojio srca publike filmovima Vjenčanje iz vedra neba, Kako se riješiti frajera u 10 dana i Dobri dileri iz Dallasa, nije ostao pošteđen problema gubitka kose.

Na sreću, njegov estetski kirurg očito dobro zna svoj posao, pa se kroz fotografije može zamijetiti kvalitetan rezultat dobro provedene transplantacije kose. Korigirana linija zalistaka vratila je mladenački i atraktivan izgled poznatog glumca.

Matthew McConaughey

Billy Bob Thornton

Američki glumac bio je u poodmakloj fazi gubitka kose. No, nakon stručno izvedenog zahvata, možemo vidjeti kako je kosa bujnija nego prije dvadesetak godina. A i za njegov izgled možemo reći kako je fantastičan – možda i bolji nego što je bio prije dva desetljeća.

Estetski kirurzi smatraju kako je Billy Bob Thornton zoran primjer uspješne transplantacije kose i pozitivnog učinka koji presađivanje kose ima na cjelokupan izgled lica.

Billy Bob Thornton

Robbie Williams

Omiljeni pjevač sam je pričao o svom zahvatu transplantacije kose, ističući kako se na zahvat odlučio iz dosade, a ne potrebe.

Gledajući njegove fotografije prije zahvata nismo sigurni kako je tome baš tako. No, bez obzira na motivaciju koja ga je dovela do odluke o transplantaciji, lijepo je vidjeti kvalitetan rezultat i odličan izgled Robbija Williamsa.

Robbie Williams transplantacija kose

Jeremy Piven

Glumac Jeremy Piven poznat je po ulogama u hit serijama Entourage (Holivudska škvadra) i Gospodin Selfridge. Njegove fotografije pokazuju kako je očito prošao vrlo opsežnu – i iznimno kvalitetnu transplantaciju.

Procjenjuje se kako je Jeremy Piven vratio gustoću i izvorni izgled kose zahvatom koji je uključivao tisuće presađenih folikula. Njegov novi izgled najbolji je dokaz učinkovitosti ove suvremene metode transplantacije kose.

Jeremy Piven

Bono Vox

Omiljeni pjevač, frontman grupe U2, suočio se s problemom gubitka kose na području čela. Uz malu intervenciju, njegova je kosa vratila puninu i skladan izgled.

Čini se kako je Bono Vox brzo reagirao na prve znakove gubitka kose – pa je i efekt jako dobar.

Bono Vox transplantacija kose

Dr. Zlatko Kljajić, specijalist otorinolaringologije

Dr. Zlatko Kljajić, diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Splitu 2007. godine. Nakon obavljenog jednogodišnjeg staža, radio je godinu dana u ordinaciji obiteljske medicine te na Floridi (SAD) kao brodski liječnik. Nakon polaganja specijalističkog ispita, nastavlja raditi u KBC Split na Klinici za bolesti uha, grla i nosa s kirurgijom glave na poziciji specijalista otorinolaringologije. U međuvremenu završava i subspecijalizaciju iz audiologije i postdiplomski doktorski studij te trenutno piše doktorsku disertaciju. Zadnjih nekoliko godina dodatno se educira u području estetske medicine. Autor je nekolicine publiciranih znanstvenih radova u domaćim i inozemnim časopisima te svojom stručnošću savršeno upotpunjuje naš splitski tim.

Meni