Moć mikrodermoabrazije u vraćanju sjaja koži


Ljeto, sunce i plaža omiljeni su nam pojmovi, ali i težnja tijekom cijele godine. Zbog visokih temperatura, ugodnog vremena i nešto bezbrižnijeg raspoloženja češće boravimo na plažama, u parkovima, šetajući gradom ili ispijamo hladne napitke u svojim dvorištima.

O štetnosti i zaštiti od sunca redovito mislimo, no ponekad zaboravljamo da je tijekom ljetnih mjeseci kožu lica potrebno dodatno hidratizirati i revitalizirati. Njega kože nakon sunčanja dolazi u obliku poznate mikrodermoabrazije, rješenja kojim ćete vratiti sjaj i zdravlje koži te reducirati znakove starenja!

Savršenstvo zvano mikrodermoabrazija

Teretana za vašu kožu, kraljica svih tretmana ili spa za lice – samo su neki od naziva za ovaj popularan, neinvazivan tretman, koji je ujedno jedan od najčešće izvođenih tretmana u svijetu i peti po popularnosti u Americi.

Godišnje se napravi gotovo milijun tretmana mikrodermoabrazije što dovoljno govori o njezinoj učinkovitosti i blagodatima koje daje. Zdrava i njegovana koža lica imperativ je današnjice, a ako vam geni nisu naklonjeni i imate nešto zahtjevniju kožu, pomoć stručnjaka vam je neophodna.

Zahvaljujući inovacijama na području estetike lica koje dolaze u obliku vrhunskih tretmana i preparata, vaša će koža zablistati i nakon dugotrajnih izlaganja suncu pa služi kao savršen tretman za kožu nakon sunčanja.

Što je Skin Peeler mikrodermoabrazija?

Namijenjena svim tipovima kože, neovisno o godinama, Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazija savršeno će osvježiti i regenerirati svaki tip kože, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te koži vratiti zdrav i njegovan izgled, posebno nakon sunca, soli i vjetra.

Osim za lice, kojemu je prvenstveno namijenjena, njezina je primjena puno šira. Ono što je manje poznato jest da se ‘mikra’ može koristiti i za vrat, prsa, trbuh, ruke, nadlanice, stražnjicu, bokove i noge. Također, često je primjenjiva i kod redukcije strija jer su one formirane u dermisu, za razliku od ostalih nesavršenosti koje se stvaraju u epidermisu.

Tako jednostavna, a tako moćna

Ovo je izuzetno nježna i bezbolna metoda, bez rizika od alergije i ožiljaka, omogućuje individualnu regulaciju stupnja pristupa tretmanu. Pomoću toka kristala aluminijevog oksida, koji su ujedno najčišći kristali na tržištu pročišćeni čak tri puta, posebnim se uređajem Reviderm Skin Peeler provodi potpuno čišćenje lica tako što se kontrolirano odstranjuje gornji sloj kože, odnosno, uklanjaju mrtve stanice. Stimulira se snažan rast novih, zdravih stanica u bazalnom sloju kože koje migriraju u gornje slojeve obnavljajući nastala mikrooštećenja na tkivu.

Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazija koju radimo u Poliklinici Bagatin, siguran je i visoko učinkovit način vraćanja čistoće i mladenačkog sjaja koži. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a redovitim odlascima povećava se broj živih stanica kože zahvaljujući čemu se mogu riješiti ozbiljniji problemi poput problematične i grube kože, bora, oštećenja od sunca, akni i popratnih nečistoća ili pak dehidracije (podočnjaka).

Cjelovit pristup

Cjelovit pristup svakom klijentu kod nas podrazumijeva specijalistički pregled i Visia analizu kože na temelju čega će se, uz određene indikacije kože, definirati kompletna preporuka tretmana za rješavanje problematike. Mikrodermoabrazija početak je svake dobre priče sa sretnim završetkom za vašu kožu.

Može se izvoditi samostalno, no većinom je uvertira u druge anti-age tretmane lica poput mezoterapije, terapije pomlađivanja matičnim stanicama, SkinNeedler terapije mikroiglicama. Nakon samog tretmana, novim zdravim stanicama potrebno je osigurati i određene aktivne sastojke u kućnoj njezi kako bismo održavali rezultate tretmana. Već po završetku prvog tretmana može se očekivati vidljiva obnova kože nakon ljeta, dok je za rješavanje malo izazovnijih stanja kože potreban kontinuitet od barem 5 tretmana.

Na Reviderm mikrodermoabraziju u našoj Poliklinici možete se naručiti putem maila info@bagatin.hr  ili telefonski na broj telefona 01/46 10 225. Ako imate dodatnih pitanja slobodno nam pošaljite upit preko web stranice Poliklinike.

Daniela Šparmajer, medicinska kozmetologinja

Meni