Idealna infuzija hidratacije za vašu kožu nakon ljeta


Vaše lice vaš je identitet u svijetu zbog čega ono zahtijeva njegu svih 365 dana u godini. Ljetni mjeseci ipak zahtijevaju nešto drugačiji, jači režim – onaj koji kožu prvenstveno hidratizira, hrani, drži je čistom i bez nepoželjnih hiperpigmentacijskih mrljica. Znoj i gradska prašina kroz vruće mjesece najveći su neprijatelji nježnom licu. A kada se koža još dodatno izloži suncu, vjetru i soli koja se na koži zadržava nakon kupanja, gubi vlagu, peruta se, postaje gruba i zategnuta. Želite li osvježiti i nahraniti kožu lica nakon godišnjeg odmora i izlaganja suncu, potrebna vam je dubinska hidratacija.

infuzija hidratacije

Infuzija hidratacije

Iz Poliklinike Bagatin, vaše omiljene destinacije za ljepotu, donosimo vam dva hidratacijska anti-age tretmana –  Trinity Facial i HydraFacial koji će vašem licu vratiti sjaj, vlagu i elasticitet u potkožje, umiriti je te opustiti.

Trinity Facial tretman namijenjen koži netom okupanoj suncem kojoj je prijeko potrebna svježina i instant lifting. Svjetski popularan HydraFacial tretman lica koji se primjenjuje kada je suhoj i umornoj koži potrebna revitalizacija koja će joj osigurati dubinsku hidrataciju i njegu.

Ugodnom kombinacijom tretmana tretiraju se lice, vrat i dekolte. Detoksicirajući efekti uklanjaju nečistoće, smiruje se upaljena koža te se djeluje protuupalno na osjetljivu kožu. Dok ona nadražena i gruba dobiva baršunasti ten.

Sinergija metoda

Za prekrasne i vidljive rezultate zadužena je sinergija metoda unutar samih tretmana. Prvi korak Trinity Facial tretmana je Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazija koja će savršeno osvježiti i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore te joj vratiti zdrav i njegovan izgled. Nakon njega na red dolazi 20-minutna terapija Cell Jet ultrazvukom koji će umiriti kožu i napraviti međuprostor zahvaljujući kojemu će sve prethodno naneseno još dublje prodrijeti u kožu. Točnije, male molekule dubinski će ući u potkožje i nadomjestiti izgubljenu vlagu, a doći će i do lifting efekta. Zadnji korak tretmana dolazi u obliku laser rejuvenacije koji djeluje na zatezanje kože lica, uklanjanje sitnih kapilara te reduciranje mrlja na koži, a cijelu priču dodatno zaokružuje individualni serum i kolagenska maska.

Tretman Skin Peelerom

HydraFacial se ističe svojim multifunkcionalnim učinkom, istovremeno čisti, pomlađuje i hidrira kožu. U samo tri koraka nudi odmah vidljive rezultate bez vremena potrebnog za oporavak. Prvi korak tretmana sastoji se od čišćenja i pilinga lica gdje se nježnom eksfolijacijom i obnovom otkriva novi sloj kože. Zatim slijedi ekstrakcija i hidratacija kože gdje se bezbolnim vakuumom izvlače nečistoće iz najdubljih pora i istovremeno koža njeguje intenzivnim hidratantnim sredstvima koja je umiruju. Posljednji, treći korak tretmana sastoji se od nanošenja i zaštite kože personaliziranim serumima kojima se ciljano tretiraju specifične problematike kože poput manjka hidratacije, pojačane hiperpigmentacije, pojave prvih znakova starenja i sl.

Tretman lica

Cjelovit pristup

Cjelovit pristup svakom klijentu podrazumijeva specijalistički pregled i individualnu analizu lica na temelju čega će se, uz određene indikacije kože, definirati kompletna preporuka tretmana i kućne njege za rekuperaciju kože.

analiza lica

Rezultat dobiven inovativnim tretmanima vidljiv je odmah. Dubinska hidratacija je vraćena, a kapaciteti vlage obnovljeni su duboko u potkožju. Nakon samog tretmana, novim zdravim stanicama potrebno je osigurati i određene aktivne sastojke u kućnoj njezi kako biste održavali rezultate tretmana za što se preporučuje Reviderm dermokozmetika, uz neizostavno korištenje zaštitnog faktora.

Na vrhunske tretmane hidratacije u našoj Poliklinici možete se naručiti putem maila info@bagatin.hr  ili telefonski na broj telefona 01/46 10 225. Ako imate dodatnih pitanja slobodno nam pošaljite upit preko web stranice Poliklinike.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daniela Šestan, medicinska kozmetologinja

Meni